Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar niye benim kilomda bi degisiklik yok her sabah tartiliyorum ayni cikiyor yada artı 100 gr cikiyorum ne oluyor bu vucuda acaba spor agirlastirdi mi???

Ben bi ara diyetisyene gitmistim bana demistiki 15 gun sporsuz diyet yapacagiz sonra spor demisti...

Sizinde ilk hafta boyle oldu mu ?? Ayyy valla gece bi uyandim midem kaziniyordu mutlu oldum gece sabah kesin tartiya yansir dedim ama nerdeeee((

Ama baldirlarim hemen toparlandi eliptik cok faydali...

adaa cnm biz bünyemizi bozduk
sen bir ay kilo vermeyi bekleme , sprouda yapma bence bir iki hafta ama az yiyorsun sen
kıtlıga sokuyorsun bünyeni

Ikisini bende görmüştüm .
Hatta son trafik kazasında vefat edenin konularına yorum yazmışım ...sanna dua edeceğim demişim . Bende çok etkilenmiştim .

aynen cnm bende 8 diyorum işte
oo süt burgerde süper bişiy yaaa ben bile seviyorumm

Fellik fellik kakaolu çıkmış onu aradık dün burda .

Nihayet bi kuruyemiş büfesinde bulduk.

Önde bi çift var kuruyemiş tartıyor.

Bende çantadan para çıkaracağım ... sor annecim ne kadarmış dedim .

Baksanaaa sırada müşteriler varr ... onların işi bitince sorarım anne...sen bunu bilmiyor mysunnn dediii ... millet yarıldı :))

Sporun etkisi olabilir ... ama bu kötü değil .
Tartıya yansıyandan çok yakılan yağ ...yerine gelen kasta önemli .

Bir de birden kestin yemeyi ve çok az yiyorsun ya masumun dediği gibi kıtlık sinyali ile depolamaya geçmiş olabilir vücut.

ay inanmıyorum bugün banada verildi bu görev kakolusunu almadan eve gitmycemmm ,
akllı çocuk işte sende ögren artık aus sıra beklemeyi

Hani düzeltiyordun menüleri ?

Bugünkü menüm
Kahvaltı
Peynir
Ekmek
Zeytin

Ögle
Izgara köfte
2 yk bulgur
Salata

Ara
Sütlü kahve

Akşam peynirli tost çay

Davim kayıplardasın fıstığım .

Menün güzel .

Allah kabul etsin .
Normalde 2 dlm ekmekle yumurtaya fazla derim ama senin ki sahur menüsü

T tuba52 Sekercikiz sağolun Allah razı olsun Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah. sekercikiz oglunun atesi yüksekti iyi mi şimdi canım? Inşallah şimdi daha iyidir
Sağolasın cnm evet malesef benim oğlumun ateşi inatçı ateş dediklerinden yükseldimi düşürmek çok zor oluyo butun gece uyumadim valla Allahtan sabah düştüde biraz rahatladık çok teşekkür ederim düşündüğün icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…