Oh çok sükür canım sevindim ateşinin düşmesineSağolasın cnm evet malesef benim oğlumun ateşi inatçı ateş dediklerinden yükseldimi düşürmek çok zor oluyo butun gece uyumadim valla Allahtan sabah düştüde biraz rahatladık çok teşekkür ederim düşündüğün icin
Ya cnm bakma öyle yerlere insan çok etkileniyor ben olum hastalık haberlerini felan çok okumuyorum yada izlemiyorum baktığım gün pskolojim yerlerde hemen kendi hayatıma uyguluyorum ya benimde basima gelirse diye bi başlıyorum sonra işin içinden çıkamıyorum takdiri ilahi demek lazım galiba aklımızın ermedi şeylerekızlar ben bu kk da bierşeye takıldım ki işin içinden çıkamıyorum
kk da hayatını kybeden üyeler varmış ay pofillerine baktım nasıl üzüldüm ünlerdir aklımda , beynimde
bi yerlerinde hep((
Amin cnm insallahOh çok sükür canım sevindim ateşinin düşmesineRica ederim tatlım çocukların hasta mutsuz olmasina dayanamıyorum hiç. Cocuklar hasta olmasın hep sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar
Ya cnm bakma öyle yerlere insan çok etkileniyor ben olum hastalık haberlerini felan çok okumuyorum yada izlemiyorum baktığım gün pskolojim yerlerde hemen kendi hayatıma uyguluyorum ya benimde basima gelirse diye bi başlıyorum sonra işin içinden çıkamıyorum takdiri ilahi demek lazım galiba aklımızın ermedi şeyleresende benim gibi etkileniyosan bakma cnm ya
Aminnn canimAmin cnm insallahrabbim bütün dünya çocuklarını korusun insallah
Ay yerim ben onuAynen
Sütburgeri almış ... dolaptaki gofretler için sandalye çekiyordu yakalandı
Abla sana söz verdiğim gibi hem menülerimi hem de hayatımı düzene sokmak için bir adım attım bugün. Sabah erken kalktım okula geldim derslerime giriyorum dinliyorum. Sabah kahvaltı yaptım. 1 yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek yedim ve tarçınlı yeşil çay içtim. Öğlen yemekhanede yiyeceğim mantar yemeği köy çorbası yoğurt pilav varmış pilav almayacağım. Senin güvenin boşa çıkmaz bende
Hani düzeltiyordun menüleri ?
bir cuma gecesi sessizce otogara gec kayseriye bi bilet al ortalıktan kaybolHayırlı günler dostlar
Bizde bu hafta nihayet taşınacağız ya, yılan hikayesine döndü. Evin içinde kiracı varken bakmıştık, boyaya gerek yok diye düşünmüştük. Eski kiracı çok çok süslü bir şeydi, ev boşalınca daha iyi anladık, evde 300 tane delik var nerdeyse. Banyo ya kadar heryer delik deşikBadana yaptıracağiz, haftasonuna taşınacağız
Etrafta çok ciddi sorunlar var, farkındayım ve kendimi teselli etmeye çalığıyorum ama bazen hayat çok ağır geliyor bana. Kalabalık aile olmanın getirdiği yorgunluk. Allah kimseyi yalnız bırakmasın elbettte. Sadece çok yorgunum, iş- ev hayatı vs..
İnşallah gelecek hafta size daha iyi adapte olacağım, hem nıhayet taşınmışta olacağız inşallahAy taşınmanın en güzel yanı, evin yarısını attık elhamdulillah
hala istanbulda olmus olaydım seni bulurdum benAbla sana söz verdiğim gibi hem menülerimi hem de hayatımı düzene sokmak için bir adım attım bugün. Sabah erken kalktım okula geldim derslerime giriyorum dinliyorum. Sabah kahvaltı yaptım. 1 yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek yedim ve tarçınlı yeşil çay içtim. Öğlen yemekhanede yiyeceğim mantar yemeği köy çorbası yoğurt pilav varmış pilav almayacağım. Senin güvenin boşa çıkmaz bende
Valla cnm bu hafta benimde aynı hatta 200 gr almışım kaçamak yapmıyorum ama duraklamaya girdi galiba bende insulin drenci var Dr zor verirsin demişti ama bu kadar zor olucagimizi hiç düşünmemiştimKizlar niye benim kilomda bi degisiklik yok her sabah tartiliyorum ayni cikiyor yada artı 100 gr cikiyorum ne oluyor bu vucuda acaba spor agirlastirdi mi???
Ben bi ara diyetisyene gitmistim bana demistiki 15 gun sporsuz diyet yapacagiz sonra spor demisti...
Sizinde ilk hafta boyle oldu mu ?? Ayyy valla gece bi uyandim midem kaziniyordu mutlu oldum gece sabah kesin tartiya yansir dedim ama nerdeeee((
Ama baldirlarim hemen toparlandi eliptik cok faydali...
hemmennnnnnnnnnnnnnnnnnbir cuma gecesi sessizce otogara gec kayseriye bi bilet al ortalıktan kaybol
ozaman danshemmennnnnnnnnnnnnnnnnn
Seni mi kıracağım. Bir hafta sonu sendeyim inşallah canım arkadaşım, söz
insülin direnci için ilaç kullanıyomusun?Valla cnm bu hafta benimde aynı hatta 200 gr almışım kaçamak yapmıyorum ama duraklamaya girdi galiba bende insulin drenci var Dr zor verirsin demişti ama bu kadar zor olucagimizi hiç düşünmemiştimsende bi kan tahlili ver istersen belki sendede bi sıkıntı vardir
Ay yerim ben onubırak o rahat rahat yesin barı
Abla sana söz verdiğim gibi hem menülerimi hem de hayatımı düzene sokmak için bir adım attım bugün. Sabah erken kalktım okula geldim derslerime giriyorum dinliyorum. Sabah kahvaltı yaptım. 1 yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek yedim ve tarçınlı yeşil çay içtim. Öğlen yemekhanede yiyeceğim mantar yemeği köy çorbası yoğurt pilav varmış pilav almayacağım. Senin güvenin boşa çıkmaz bende
Valla cnm bu hafta benimde aynı hatta 200 gr almışım kaçamak yapmıyorum ama duraklamaya girdi galiba bende insulin drenci var Dr zor verirsin demişti ama bu kadar zor olucagimizi hiç düşünmemiştimsende bi kan tahlili ver istersen belki sendede bi sıkıntı vardir
olur canimEvet sanırım. Ben de aslında o surecteym de yavaş yavaş kopuyorm . Menu yazsam seni etiketlesem olur mu
Yok cnm kullanmıyorum bir ay diyet yap gel tekrar bakalım dedi Dr düzelme varmı ona göre başlarız demişti insulin drenci kiloya bağlı kilo verirsen düzelir demişti ama bakslim düzelir inşallah 19 unda Dr kontrolüm varinsülin direnci için ilaç kullanıyomusun?
auscum walla sporu birakmicam tonbalikla yogurt yendi uzerine su cekiyorum suanHarikasınnnmn tatlım ya.
Başlayınca çok iyi gidiyorsun da ... senin hiç bırakmamam lazımmm .
@tuba52 spor cezası sende ne durumda ?
hımm anladım canım, kilona baktım,hani kilon var evet ama öyle aşırı fazla bi kilon yok,demek bu şekildede ins. direnci olabiliyomuşYok cnm kullanmıyorum bir ay diyet yap gel tekrar bakalım dedi Dr düzelme varmı ona göre başlarız demişti insulin drenci kiloya bağlı kilo verirsen düzelir demişti ama bakslim düzelir inşallah 19 unda Dr kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?