Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oh çok sükür canım sevindim ateşinin düşmesine Rica ederim tatlım çocukların hasta mutsuz olmasina dayanamıyorum hiç. Cocuklar hasta olmasın hep sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar

Ya cnm bakma öyle yerlere insan çok etkileniyor ben olum hastalık haberlerini felan çok okumuyorum yada izlemiyorum baktığım gün pskolojim yerlerde hemen kendi hayatıma uyguluyorum ya benimde basima gelirse diye bi başlıyorum sonra işin içinden çıkamıyorum takdiri ilahi demek lazım galiba aklımızın ermedi şeylere sende benim gibi etkileniyosan bakma cnm ya

aynnnn çok kötüyüm iki üç gündür

Hayırlı günler dostlar
Bizde bu hafta nihayet taşınacağız ya, yılan hikayesine döndü. Evin içinde kiracı varken bakmıştık, boyaya gerek yok diye düşünmüştük. Eski kiracı çok çok süslü bir şeydi, ev boşalınca daha iyi anladık, evde 300 tane delik var nerdeyse. Banyo ya kadar heryer delik deşik Badana yaptıracağiz, haftasonuna taşınacağız
Etrafta çok ciddi sorunlar var, farkındayım ve kendimi teselli etmeye çalığıyorum ama bazen hayat çok ağır geliyor bana. Kalabalık aile olmanın getirdiği yorgunluk. Allah kimseyi yalnız bırakmasın elbettte. Sadece çok yorgunum, iş- ev hayatı vs..
İnşallah gelecek hafta size daha iyi adapte olacağım, hem nıhayet taşınmışta olacağız inşallah Ay taşınmanın en güzel yanı, evin yarısını attık elhamdulillah

Hani düzeltiyordun menüleri ?
Abla sana söz verdiğim gibi hem menülerimi hem de hayatımı düzene sokmak için bir adım attım bugün. Sabah erken kalktım okula geldim derslerime giriyorum dinliyorum. Sabah kahvaltı yaptım. 1 yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek yedim ve tarçınlı yeşil çay içtim. Öğlen yemekhanede yiyeceğim mantar yemeği köy çorbası yoğurt pilav varmış pilav almayacağım. Senin güvenin boşa çıkmaz bende

bir cuma gecesi sessizce otogara gec kayseriye bi bilet al ortalıktan kaybol

hala istanbulda olmus olaydım seni bulurdum ben
azcık delilik bulastırmak lazım masummla sana yoksa hayat cekilmez.

Valla cnm bu hafta benimde aynı hatta 200 gr almışım kaçamak yapmıyorum ama duraklamaya girdi galiba bende insulin drenci var Dr zor verirsin demişti ama bu kadar zor olucagimizi hiç düşünmemiştim sende bi kan tahlili ver istersen belki sendede bi sıkıntı vardir

insülin direnci için ilaç kullanıyomusun?

Ay yerim ben onu bırak o rahat rahat yesin barı

Kız sabah sabah kahvaltıdan önce yemesin ...

Sevindim ... harika bi başlangıç .

Blöf yapıyorsun bana değil miiiii ooo sekerci 200 gr almış diye yarışı bırakacağımı sanıyorsannn

Son düzenleme:
insülin direnci için ilaç kullanıyomusun?
Yok cnm kullanmıyorum bir ay diyet yap gel tekrar bakalım dedi Dr düzelme varmı ona göre başlarız demişti insulin drenci kiloya bağlı kilo verirsen düzelir demişti ama bakslim düzelir inşallah 19 unda Dr kontrolüm var

hımm anladım canım, kilona baktım,hani kilon var evet ama öyle aşırı fazla bi kilon yok,demek bu şekildede ins. direnci olabiliyomuşinşallah ilaçsız bir şekilde,ins. direncini yenmeyi başarırsın
ben geçen doktora gittiğimde doktoruma sordum ins. direncine bakabilirmiyiz diye,bana baktı sende yoktur dedi bakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…