- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Yok tatlım ya keşke öyle olsa ne güzel olurdu bende anlamadım gözlerim ayrıldıKız sabah sabah kahvaltıdan önce yemesin ...
Sevindim ... harika bi başlangıç .
Blöf yapıyorsun bana değil miiiiiooo sekerci 200 gr almış diye yarışı bırakacağımı sanıyorsannn
Valla banada öyle diyolardi cnm ama çıktıhımm anladım canım, kilona baktım,hani kilon var evet ama öyle aşırı fazla bi kilon yok,demek bu şekildede ins. direnci olabiliyomuşinşallah ilaçsız bir şekilde,ins. direncini yenmeyi başarırsın
ben geçen doktora gittiğimde doktoruma sordum ins. direncine bakabilirmiyiz diye,bana baktı sende yoktur dedi bakmadı
hadi yaa,demek şeker hastalığı gibi,hani kimisi çok zayır ama şeker hastasıya buda onun gibi bişey sanırımValla banada öyle diyolardi cnm ama çıktıbenim gorumcem çöp gibi odada da varmış Dr sorucam hani kiloya bağlıydı diye bu gittigimde herkesin bi baktırmaşı lazım aslinda kontrol amacli
bugün bi yiyesim var doymuyorumm
sabah yogurt yedim ondan mı bilmiyorummm
Şeker hastalığının ilk adımıymış cnm ihmal etme baktir mutlaka supeleniyosan yasa ve kiloya bakmıyor anladığım kadariylahadi yaa,demek şeker hastalığı gibi,hani kimisi çok zayır ama şeker hastasıya buda onun gibi bişey sanırım
benim doktor bakmadı işte,bidahakine değiştircem doktorumu belki o bakar
Benim oğlumda 3 e gidiyor teyzesi 07.08.08 de doğdu ne vardı bi gün daha duraydı8 canım 3. sınıfa gidiyorlar
yani eylülde 8 bitti 9 dan gün aldık
ay bu yaş meselesi çok karışık
İşin zor kaptanım yakalayıp geçmen lazım enişteyiBu arada akşamda eşimle babam gitti ölçüme ...
Eşim geçen yıl 39 çıkmıştı metabolizma yaşı bu yıl 33
Babam 55 .
Pehhh kıza dedim seneye gör sen beni
Adam gençleşiyoooooor kızlar yakalamam lazım onu
Aynen bende öyleyim çok etkileniyorum malesefYa cnm bakma öyle yerlere insan çok etkileniyor ben olum hastalık haberlerini felan çok okumuyorum yada izlemiyorum baktığım gün pskolojim yerlerde hemen kendi hayatıma uyguluyorum ya benimde basima gelirse diye bi başlıyorum sonra işin içinden çıkamıyorum takdiri ilahi demek lazım galiba aklımızın ermedi şeyleresende benim gibi etkileniyosan bakma cnm ya
Canım o kilo yaşı, sen ruha bakkkkkkkkkkkkkBu arada akşamda eşimle babam gitti ölçüme ...
Eşim geçen yıl 39 çıkmıştı metabolizma yaşı bu yıl 33
Babam 55 .
Pehhh kıza dedim seneye gör sen beni
Adam gençleşiyoooooor kızlar yakalamam lazım onu
aslında şüpelenmiyorumda herkes bahsedince bende merak ettim açıkcasıŞeker hastalığının ilk adımıymış cnm ihmal etme baktir mutlaka supeleniyosan yasa ve kiloya bakmıyor anladığım kadariyla
40 dk yürüdüm geldim.
Şimdi ananas ve yoğurt yiyeceğim. Size bir şey demek için girdim ama unuttum
kan depon çok düşmüş canım,ilaç kullandın mı?aaaaa aklıma geldi. 92 kilo iken tahlil yaptırmıştım, şekerim, kolesterolüm yüksek çıkmıştı. Birde kan depom 3 çıkmıştı yani acayip düşüktü. Bugün tahlil yaptım, merakla bekiloyrum sonuc ne diye. Diyet sürecinde çok badem yedim, inşallah kanım da yükselmiştir, diğer mikroplarda düşmüştür
geçmiş olsun,dikkat et kendine,bol c vitaminial bide dinlenmerhaba
izmir bana yaramadı hasta oldum çok fena ancak kendime gelebiliyorum
hoş iyi olsam da girmek istemezdi canım sanırım
iyisinizdir umarım
Gemiş olsun tatlım. Şifalar dilerimmerhaba
izmir bana yaramadı hasta oldum çok fena ancak kendime gelebiliyorum
hoş iyi olsam da girmek istemezdi canım sanırım
iyisinizdir umarım
Kız naptın nasıl ayakta durdun kansızlık aslında iştahsızlık yapar benim kanım 14lerde hep hamilelikte bile kan hapı kullanmadım doğru düzgün oyüzden iştahım da baya bi açıktıaaaaa aklıma geldi. 92 kilo iken tahlil yaptırmıştım, şekerim, kolesterolüm yüksek çıkmıştı. Birde kan depom 3 çıkmıştı yani acayip düşüktü. Bugün tahlil yaptım, merakla bekiloyrum sonuc ne diye. Diyet sürecinde çok badem yedim, inşallah kanım da yükselmiştir, diğer mikroplarda düşmüştür
bugün genelimizde bir iştah açıklığı var sonumuz hayrolsun,cumaya az kaldı ona göreherkese meerhaba;
bugün bende de bir doymamazlık var. gerçi nedeni çok belli de. sabah kahvaltı edemedim toplantım vardı. akşamdan cevizleri suya koymuştum. onları içip yedim.
12 ye kadar sürdü toplantı hemen gidip mozerallalı tavuk salata brokoli ve pancar sulu buğday risottosu bir kepçe kadar olan bir tabak vardı onu yedim ama doymadım doymuyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?