Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

6 aydır aynı kilodayım,bakma sen son 4 kaldığına takıldım gitmiyo
kilo fazlayken daha kolay gidiyo azaldıkça vermekte zorlaşıyo

4 kilo fazlaya şu anda razıyım gerçekten :) spor yapıyor musun?

kızlar sıcak bişiyler için
ça, kahve, yeşil çay sıcak insanı doyuruyor kahve özellikle iştah kapatıyor
bende bugün salatamı yiycem kaşar dograyıp

bende yulaflı toplardan yedim 2 tane biraz dengelendim. bu akşam spora gidiyorum. 5 gibi balık salata falan yapıp 6.5 7 gibi gideyim diyorum.

4 kilo fazlaya şu anda razıyım gerçekten :) spor yapıyor musun?

bende yulaflı toplardan yedim 2 tane biraz dengelendim. bu akşam spora gidiyorum. 5 gibi balık salata falan yapıp 6.5 7 gibi gideyim diyorum.
vakit buldukça evde yapmaya çalışıyorum canım ama bu ara misafirim çoktu pazar günü gittiler,dünde akşam yemekten sonra direk yattım,bugün yorgunluğum olmazsa yapıcam inşallah ama düzenli yapamıyorum işte o yüzden de pek etkili olmuyor sanırım

başladığımız şeyleri düzenli yapabilsek hiç sorunumuz kalmayacak ama hep birşey oluyor :)

Olabilir bugun biraz fazla yedim 45 dakika yürüyüş 45 dakika eliptik yaptim....pert oldum suan )

adaa cnm biz bünyemizi bozduk
sen bir ay kilo vermeyi bekleme , sprouda yapma bence bir iki hafta ama az yiyorsun sen
kıtlıga sokuyorsun bünyeni
Evet sanirim oyle oldu bugun biraz artırdım yemeğimi spory birakmayayim diyorum cunku bi birakinca tam birakiyorun en azindan boyle devam edeyim bi gun kirilacak o zincir...

Bende sporumu yaptım 60 dk eliptik üstüne 30 dk egzersiz 80 ip squat

kaslaşmaya başladığımı hissediyorum hareketleri daha kolay yapıyorum sadece bir aydır düzenli spor yapıyorum ve herkes baya bi zayıflamışsın diyo başka zaman olsa verdiğimi kimse anlamazdı denizden bi bardak su alsan deniz eksilir mi hesabı ama demekki kiloyu az vermişim gibi görünsemde kas ağırlığımda varmış işin içinde diyorum çünkü 2.derece obez olan birine göre 6 kilo vermek pek anlaşılmaz

sabah
iki büyük bardak su
ir tanesi ceviz suyu

kahvaltı
5 ymk yogurt
içine biraz kuru meyve ve kuruyemiş ekledim

ara
3 burgu peynir
iki lokma tb ekmek

öglen
3 minik dolma
1 kepçe mercimek çorbası
2 lokma tb ekmek

akşam ( az önce)
salata
içine rende kaşar nar ekşisi

2 lt su, 2 kahve,1 soda hiç yeşil çay içemmmişim

bugün bi ekmek yiyesim vardı zor tuttum kendimi
canım tost istedi yarın iki dlm tb ekmek ile tost mu yesem acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…