bugün genelimizde bir iştah açıklığı var sonumuz hayrolsun,cumaya az kaldı ona göre
6 aydır aynı kilodayım,bakma sen son 4 kaldığına takıldım gitmiyoay evet bir dde ben yeni başladım senin ne güzel 4 kilo kalmışşşş
6 aydır aynı kilodayım,bakma sen son 4 kaldığına takıldım gitmiyo
kilo fazlayken daha kolay gidiyo azaldıkça vermekte zorlaşıyo
kızlar sıcak bişiyler için
ça, kahve, yeşil çay sıcak insanı doyuruyor kahve özellikle iştah kapatıyor
bende bugün salatamı yiycem kaşar dograyıp
vakit buldukça evde yapmaya çalışıyorum canım ama bu ara misafirim çoktu pazar günü gittiler,dünde akşam yemekten sonra direk yattım,bugün yorgunluğum olmazsa yapıcam inşallah ama düzenli yapamıyorum işte o yüzden de pek etkili olmuyor sanırım4 kilo fazlaya şu anda razıyım gerçekten :) spor yapıyor musun?
bende yulaflı toplardan yedim 2 tane biraz dengelendim. bu akşam spora gidiyorum. 5 gibi balık salata falan yapıp 6.5 7 gibi gideyim diyorum.
vakit buldukça evde yapmaya çalışıyorum canım ama bu ara misafirim çoktu pazar günü gittiler,dünde akşam yemekten sonra direk yattım,bugün yorgunluğum olmazsa yapıcam inşallah ama düzenli yapamıyorum işte o yüzden de pek etkili olmuyor sanırım
aynen canım,başlamak bir sorun devam ettirmek başkabaşladığımız şeyleri düzenli yapabilsek hiç sorunumuz kalmayacak ama hep birşey oluyor :)
Geçmiş olsun cnmmerhaba
izmir bana yaramadı hasta oldum çok fena ancak kendime gelebiliyorum
hoş iyi olsam da girmek istemezdi canım sanırım
iyisinizdir umarım
Olabilir bugun biraz fazla yedim 45 dakika yürüyüş 45 dakika eliptik yaptim....pert oldum suanSporun etkisi olabilir ... ama bu kötü değil .
Tartıya yansıyandan çok yakılan yağ ...yerine gelen kasta önemli .
Bir de birden kestin yemeyi ve çok az yiyorsun ya masumun dediği gibi kıtlık sinyali ile depolamaya geçmiş olabilir vücut.
Evet sanirim oyle oldu bugun biraz artırdım yemeğimi spory birakmayayim diyorum cunku bi birakinca tam birakiyorun en azindan boyle devam edeyim bi gun kirilacak o zincir...adaa cnm biz bünyemizi bozduk
sen bir ay kilo vermeyi bekleme , sprouda yapma bence bir iki hafta ama az yiyorsun sen
kıtlıga sokuyorsun bünyeni
Ooo süper bi spor yapmissinOlabilir bugun biraz fazla yedim 45 dakika yürüyüş 45 dakika eliptik yaptim....pert oldum suan)
Sagolasin canim ama suan yigildim koltugaOoo süper bi spor yapmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?