Kesin emin olmak icin diyetisyen arkadasimi arayip sordum kefiri..kilo aldirmaz sütle aynıdır dedi..
Kesin emin olmak icin diyetisyen arkadasimi arayip sordum kefiri..kilo aldirmaz sütle aynıdır dedi..
Bende emziriyorum ama.oyle.yavaş gidiyor ki.tuba.inan şaşırdım kaldım çocuk emziriyorum daha çok gitmesi lazım ortada bişey yok ara öğün yapmasam daha çok saldırıyorum Allah yardımcımız olsun
yok ya sagolsun ben hep ben aksam mutfaktan cagriyor isim uzun surunce gel oturalim
arkadaşlar şimdi evdeki tartı farklı diyetisyen farklı nasıl bi yol izliyeyim
Hayırlı cumalar güzellikler
wayyyy daycim sendede yok yok diyetisyen rkadaşında varmış ne güzel :)
benim şu ögün saatleirnide sorsan if yapan arkadaaşına beyaaa
Az önce karşı komşuma gittim bebek görmeye. Ne ikramlıklar vardı, neler nelerpeki ben ne yedim? Tabi ki de hiç birşey. 1 bardak çayımı içtim evime döndüm
Tabii bunu okuyan aus ne dedi ?????
gel öpeceeem
ofise tepsilerle sütlaç geldi ev yapımı tarçını ve fındığıyla şaka yapıyorsunuz dedim bir elma patlattım :) Allahtan kokan birşey değil
Eveeet cok yakin dostum bana diyet yazmisti yillar once kasik hesabiydi yapamadim..wayyyy daycim sendede yok yok diyetisyen rkadaşında varmış ne güzel :)
benim şu ögün saatleirnide sorsan if yapan arkadaaşına beyaaa
Eveeet cok yakin dostum bana diyet yazmisti yillar once kasik hesabiydi yapamadim..
bende bi minik var 4 yaş olacak ilk yürüdü mutfaga gitti.Ayyy sesli güldüm bu mesaja
Ayyy hala gülüyorummmm
Çocuklardan iyi yiyeni seçtin demek
Çok yaşa doktorum , Allahta seni güldürsün
o konular çok tartışma götürüyor. Yoldayım musait zamanda ayrıntılı cevap vericemNasıl yani benim doktorum insulin direnci olanların az az sık sık yemesi gerekiyorki şekerde dalgalanmalar olmasın dedi 6 öğün verdi ben 5 yapıyorum ama anlamadım ben şimdi gidince bi sorayım ben ona bu diyeti bi
itiraf.com
şirkete pide geldi ben ne yaptım kenarlarını çıakrtıp 1,5 pideyi gömdüm
Kaptancim kendi aramizda bunun listesi yapılıp kapisirsak super olur gunduzculer birinci olacak nasil olsaBana uyar valla .
Ben , ahu , saydın , sekercikız , ada ...aklıma gelen gündüz sporcuları ..
Spor listesi yapalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?