Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ahum sok oldum görünce sevinçten elim ayağıma dolaştı tekrar tekrar tartıldım inanamadım valla

66.9 dün

Kaldı aramızda 1.5 kilo
He evet 66.9 muş . Benim geçen hafta fark artı oldu pufff yani fark + 200 amanın ben hemen arayı acmaliyim .. Tabi eksi yönde . birazdan anam kendi anam ankaralardan gelicek . bu yemeli bu hafta olacak gibi . Nasıl eksi yonde olacaksa .

Nasıl yani benim doktorum insulin direnci olanların az az sık sık yemesi gerekiyorki şekerde dalgalanmalar olmasın dedi 6 öğün verdi ben 5 yapıyorum ama anlamadım ben şimdi gidince bi sorayım ben ona bu diyeti bi

Hayırlı Cumalar fıstık

Derece miii , o da ne ??? Biz kaliteli kilo verenler takımıyız . Az verip kalıcı veriyoruz
Derece de olsa iyi olur hani. takimdakiler illam az kenara çekiln. biz de gÜrek takıma. en azından marttan sonra iteler dusuururm valla listeden. Bol kilo verin gidin de kaptanim. derece de lazımm mm.

tuba çok can sıkıcı bir durum bu biliyoum
nasıl bir çözüm bulsak onuda bilmiyorum
ara ögünler bana yaramıyor senin içinde öyle olabilir diye düşündüm
inan şaşırdım kaldım çocuk emziriyorum daha çok gitmesi lazım ortada bişey yok ara öğün yapmasam daha çok saldırıyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…