Kilo bildirimi yapem.
bu hafta 67.1 geçen hafta kaçtım öf gene unuttum 66.9 değildim zaar . Dur az bakem karistiriyim
Hayırlı cumalar
Bol eksiler, yarışmada güzel güzel dereceler
Doğru söze ne denir , haklisinHayırlı Cumalar fıstık
Derece miii , o da ne ??? Biz kaliteli kilo verenler takımıyız . Az verip kalıcı veriyoruz
yok ya sagolsun ben hep ben aksam mutfaktan cagriyor isim uzun surunce gel oturalimSenin eşin istisna olabilir de , genelde elindeki telefona söz edenler adamlar , gözlerini tv den ayırmaz ..... eee muhabbet et de ... telefonu gözümüz görmesin değil mi
Evet ahum sok oldum görünce sevinçten elim ayağıma dolaştı tekrar tekrar tartıldım inanamadım vallaNayıııırr nolamazzzzz ya biri benim yüzdemi hesaplasın gitmiş olamaz birincilik 0.1 lebanane banane sen spor yapmıyon saymam banane banane
Tabi ki de yemiycem hatta bugüne kadar yediğim şeylere kılıç sallıyorum şu anda kafalarını koparıyorum çok kızıyorum kendime çok
Yok bacıımmm izin mizin yok yetişecem ben size siz cuma izin verin bi ileri bi geri ben yetişirim size
Ne dedim ben sana haa ben sana ne dedim
Olacak bu da demek oluyor ki verecek kilon az kalmış ne güzel.bide ben böyle sürekliliği gelemeyecek diyetlere karşıyım ya hayata oturmayan diyetler hüsranla bitiyor
İşte günün bombasııııı oleyyy oleyyyy
Haydiii tey tey
Süper olur kızlar ben varimBana uyar valla .
Ben , ahu , saydın , sekercikız , ada ...aklıma gelen gündüz sporcuları ..
Spor listesi yapalım .
He evet 66.9 muş . Benim geçen hafta fark artı oldu pufff yani fark + 200 amanın ben hemen arayı acmaliyim .. Tabi eksi yönde . birazdan anam kendi anam ankaralardan gelicek . bu yemeli bu hafta olacak gibi . Nasıl eksi yonde olacaksa .66.9 dün
Kaldı aramızda 1.5 kilo
Nasıl yani benim doktorum insulin direnci olanların az az sık sık yemesi gerekiyorki şekerde dalgalanmalar olmasın dedi 6 öğün verdi ben 5 yapıyorum ama anlamadım ben şimdi gidince bi sorayım ben ona bu diyeti biIF kimler için uygundur?
bu benden bahsediyor
- "Sık sık ve az yemek" sistemini uygulayamayanlar.
- İnsülin direnci ile mücadele edenler.
- Sürekli aklında yemek fikri olanlar. ("ne yesem", "kaçta yesem")
- Sağlık besleniyor ve kilo vermeye çalışıyor da olsa "doygunluk" hissini yaşamak isteyenler.
- Düzen ve kural sevenler.
- Mevcut rutininden sıkılmış olup yeni bir sistem denemek isteyenler.
Derece de olsa iyi olur hani. takimdakiler illam az kenara çekiln. biz de gÜrek takıma. en azından marttan sonra iteler dusuururm valla listeden. Bol kilo verin gidin de kaptanim. derece de lazımm mm.Hayırlı Cumalar fıstık
Derece miii , o da ne ??? Biz kaliteli kilo verenler takımıyız . Az verip kalıcı veriyoruz
Teşekkür edrim tatlim ya bende hemen yüklüyorumBiri YAZIO , diğeri FatSecret .. tele yükledim oradan takip ediyorum aldıklarımı.
Hayırlı cumalar aebenim
Aynee bende gelecekk insallahhben yarına bekliyorum regl hazretlerini töbe ya.
inan abla uydum ama bilmiyorumYok yaaa dur ya ağlama ...bir yanlış var ..ya bu diyet sana uymuyor ya sen bu diyete .
eee sen listeye harfi harfine uyuyorum diyorsun , o zaman liste değişecek .
tbr ederim abla maşallah başarılarının devamını dilerimKilo veren arkafasları kutlarım
Temizlik yemek ..vs işler bekliyor
Cumamız mübarek olsun sevgili talımım
inan abla uydum ama bilmiyorum
inan şaşırdım kaldım çocuk emziriyorum daha çok gitmesi lazım ortada bişey yok ara öğün yapmasam daha çok saldırıyorum Allah yardımcımız olsuntuba çok can sıkıcı bir durum bu biliyoum
nasıl bir çözüm bulsak onuda bilmiyorum
ara ögünler bana yaramıyor senin içinde öyle olabilir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?