- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yok yok tabiki cnm , zaten ben öyle yapsam kilo alırım
istedigimi yiyerek degil yine diyet kurallarına uyucam ama saatleirmi nasıl ayarlarım bilmiyorummm
IF kimler için uygundur?
bu benden bahsediyor
- "Sık sık ve az yemek" sistemini uygulayamayanlar.
- İnsülin direnci ile mücadele edenler.
- Sürekli aklında yemek fikri olanlar. ("ne yesem", "kaçta yesem")
- Sağlık besleniyor ve kilo vermeye çalışıyor da olsa "doygunluk" hissini yaşamak isteyenler.
- Düzen ve kural sevenler.
- Mevcut rutininden sıkılmış olup yeni bir sistem denemek isteyenler.
ya aslında cok iyi kilo verdiğim bi dönemi hatırlıyorum.bi kampta kalıyordum.
sabah millet kahvaltı yaparken ben kahvemi içiyordum.
ilk yemeğm 12de öğle yemeği oluyordu 2.si akşam yemeği.sonra yemiyordum.
bilmeden if diyeti uygulamısım.kahvaltı yapmıyorum diye rahatsız olsamda hem canım bişey yemek istemiyordu hemde sabaha kahve ile başlamak cok hosuma gidiyordu.
Tebrikler rakibem çok iyi vermissin helal sanaHala regl bitmemekle beraber sonuç ilk yaptığım gibi değil ama tabi ilk yaptığımda 4 günlüğü 90 ı geçgindim neyse buna da şükür
Geçen hafta 87.8
Bu hafta 86.8
Fark -1
Yüzde 1.13
Auscum 85 ler haftaya kaldı Allah ın izniyle
hmmm senin için zor ben işde istediğimi getirip yada yapıp istediğim saatde yiyebiliyorum elimden geldiğincekelebegim şimdi ben kahvaltıyıda atlayamam en sevdigim ögünn
bence denemelisin. saatlerini de 12:00 - 18:00 şeklinde ayarlamak seni zorlar mı acaba ?
insülin direncim var mı acaba çok merak ediyorum. aslında yakın zamanda bir t3 t4 testi de yaptırmak istiyorum. o kadar çok kilo alıp verdim ki artık çok zormuş gibi geliyor hayalimde ki rakamlar.
Ay süper olur süperBana uyar valla .
Ben , ahu , saydın , sekercikız , ada ...aklıma gelen gündüz sporcuları ..
Spor listesi yapalım .
Yavrum sen azmin ve sporun ile gönüllerin şampiyonusun . Ben seve seve sana devrederim bu hafta ki galibiyeti ve şampiyonluğu
Dene kuzum dene demokrasi de çareler tükenmez hem motive olursunayy mis gibi oeynir, zeytin kahvaltısını nasıl atlıycam kiii
akşam erken kapatmak inceltiyor birde beli filan
olmadı 4 te süt -yogurt tüketip günü kapatıcam
bende sıkı bir kahvaltı corbasıyla sebze yada et yemeğiyle salatasıyla bi akşam düşünüyorum.
sağlıksız besinler yine yok.
yarın yoldayım,şehirler arası misafirliğe gidiyorum günü birlik delyim yaaa.arkadasım sıkı sıkı bastırdı sakın diyetteyim deme diye.
demedende diyet olur
cocuklarda iyi yiyeni sectim yanımda götürmek için beni tamamlar
Aaa ne programı bu tatlim ismini Verde bende yükleyip bi bakayım kaç kalori olduğunaEvet ben yediklerimi yüklediğim prog. da yazıyorum . Günlük 800-1100 arası değişiyor gününe göre aldığım kalori . az tabii .
bu da haftada yaklaşık 5000/6000 eksi kalori alımı benim için .
Daha doğru beslenip , 1100 altına düşmeden , sporla yakmam gerek kalori bunu da biliyorum .
Üzülme masumcum insallah hersey yoluna giricek insan çok sinir oluyo biliyorum ama elden bişey gelmiyo sıkma canını ne olur
Aaa ne programı bu tatlim ismini Verde bende yükleyip bi bakayım kaç kalori olduğuna
Hayırlı cumalar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?