Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya aslında cok iyi kilo verdiğim bi dönemi hatırlıyorum.bi kampta kalıyordum.
sabah millet kahvaltı yaparken ben kahvemi içiyordum.
ilk yemeğm 12de öğle yemeği oluyordu 2.si akşam yemeği.sonra yemiyordum.
bilmeden if diyeti uygulamısım.kahvaltı yapmıyorum diye rahatsız olsamda hem canım bişey yemek istemiyordu hemde sabaha kahve ile başlamak cok hosuma gidiyordu.

yok yok tabiki cnm , zaten ben öyle yapsam kilo alırım
istedigimi yiyerek degil yine diyet kurallarına uyucam ama saatleirmi nasıl ayarlarım bilmiyorummm

bence denemelisin. saatlerini de 12:00 - 18:00 şeklinde ayarlamak seni zorlar mı acaba ?

insülin direncim var mı acaba çok merak ediyorum. aslında yakın zamanda bir t3 t4 testi de yaptırmak istiyorum. o kadar çok kilo alıp verdim ki artık çok zormuş gibi geliyor hayalimde ki rakamlar.

ben şimdilik 10-18 deniycem.
yada 11-19 daha uygun gibi.sabah işe gelir gelmez kahvemi içerim yada yeşil çayımı bekleyen hastalara bakarım o arada kahvaltı bişeyler bulundururum kahvaltı yaparım.
akşamda eve gidince rahat rahat cocuklarla yerim.ohh mis.

kelebegim şimdi ben kahvaltıyıda atlayamam en sevdigim ögünn

bende sıkı bir kahvaltı corbasıyla sebze yada et yemeğiyle salatasıyla bi akşam düşünüyorum.
sağlıksız besinler yine yok.
yarın yoldayım,şehirler arası misafirliğe gidiyorum günü birlik delyim yaaa.arkadasım sıkı sıkı bastırdı sakın diyetteyim deme diye.
demedende diyet olur
cocuklarda iyi yiyeni sectim yanımda götürmek için beni tamamlar

Tebrikler rakibem çok iyi vermissin helal sana

ayy mis gibi oeynir, zeytin kahvaltısını nasıl atlıycam kiii
akşam erken kapatmak inceltiyor birde beli filan
olmadı 4 te süt -yogurt tüketip günü kapatıcam

Bana uyar valla .

Ben , ahu , saydın , sekercikız , ada ...aklıma gelen gündüz sporcuları ..

Spor listesi yapalım .
Ay süper olur süper
Yavrum sen azmin ve sporun ile gönüllerin şampiyonusun . Ben seve seve sana devrederim bu hafta ki galibiyeti ve şampiyonluğu

ayy mis gibi oeynir, zeytin kahvaltısını nasıl atlıycam kiii
akşam erken kapatmak inceltiyor birde beli filan
olmadı 4 te süt -yogurt tüketip günü kapatıcam
Dene kuzum dene demokrasi de çareler tükenmez hem motive olursun

Kizlar kefirle ilgili yazdiklarinizi okudum..meyveli olmadigi muddetce gunde 1 bardak kefir içmek kilo aldirmaz..ayrica faydalarini dusunursek kefirden alınan kiloyu yenilen birseyi feda ederek dengeleyebilirsiniz ki bana diyetisyenim yatmadan once verdigi tarcinli sut yerine kefirde icebilecegimi soylemisti..diyet diyet sirasinda zayiflayabilecek olan bagisiklik sistemininde guclenmesini sagliyor ayrica..zaten icindeki karbonhidrat yuzde 10 bile degil..

Ayyy sesli güldüm bu mesaja

Ayyy hala gülüyorummmm

Çocuklardan iyi yiyeni seçtin demek

Çok yaşa doktorum , Allahta seni güldürsün

Aaa ne programı bu tatlim ismini Verde bende yükleyip bi bakayım kaç kalori olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…