Bak big boss ya beni o 17 e yazarsınnnnnnnnnn yada ben 18de kalırım napim
Yok canım motiveyim sifir kacamak.
Sifir sikinti gibi olduki dogruda yani.
Esime.cok.hirslandim.görür o kuyuyu kim tasiriyor
Bu arada eline.koluna.emegine.saglik hayatim harikasin sen,
Oyle motive ettin ki beni ~ menu.bildirimci basi olarak ilan.ederek ~
Bebisime kiyamdigim.icin.kisamadim.simdiye kadar ama saglikli beslenip, dikkatlice kisacagim ihtiyacimdan.fazla yemicem.kilolari.vericem.oda sutunu.içecek büyüyecek
Vayyy bakkk dohtorumm civanimmmi yicem bu hafta ezici bir galibiyettt geliyy bendennn
Wuhuu wuhuuuuuu diyorummm bebekimmm haftayaaa görüşürüzHe kuzum he 3hafta kolay lokma rolü yaptık ve perdeee asıl oyun baslasin
Millet gemilerii yaktii ben limani yaktimm kara gumruku dw ben yaktimmm hahahaa yana yanaa geliyimmm bennn hahahahhaa 1. Bendeee insallahhhİşte ben bi sevdiğim deli
Millet gemilerii yaktii ben limani yaktimm kara gumruku dw ben yaktimmm hahahaa yana yanaa geliyimmm bennn hahahahhaa 1. Bendeee insallahhh
masallah canim tebrikler
Eline emeğine sağlık tatlim cook guzel olmus09 - 16 ARALIK 7. TAKIM HAFTANIN ENLERİ
1.Antepia27 %3.89 (4600gr)
2. @roxen2303 %1.91 (1200gr)
3. @mimu88 %1.45 (1200gr)
4.Ausencia %1.15 (800gr.)
5. @Ahu060812 %1.14 (1000gr)
6. @saydin78 %1.07 (700gr)
7.Sekercikiz %0.87 (600gr)
8. @ErSeSi %0.82 (600gr.)
9. @Davina %0.77 700gr.
10. @ada81 %39 (300gr.)
11. @cydnz_1 %36 (300 gr.)
12. @Sherrysherrylady %0.35 (300gr.)
13. @ervahafsa %0.27 (200gr.)
14. @Betulina %0.25 (200gr.)
15. @tuba52 %0.11 (100gr.)
16. @masumm sabit
17.DelyDoly sabit
18.kelebekolacam sabit
19. @begum75 sabit
20. @Dersaadet_ %-0.13 (+100 gr.)
21. @Daydream15 %-0.26 (+200gr.)
22.vorones @-0.29 (+200gr.)
HAFTANIN EN FİTİ 7.TAKIM 1.Sİ
Antepia27 %3.89
Fatmacım geri dönüşünü kocaman ve yürekten tebrik ediyorum. azmin ile daha bir çok hafta bu koltuğa oturacağına eminim .Umarım senin mezuniyetin benim kaptanlığımda olur , bunu çok isterim .
HAFTANIN 1.OLAMADIK AMA 2.BELLİ GÜZELİ
@roxen2303 %1.91
Roxen canım tebrik ederim . Bu haftada diğer haftalar gibi istikrarınla devam ettin . Her daim fıstık kal e mi ?
HAFTANIN KARE ASI %1 BARAJINI GEÇENLER
@mimu88 %1.45
Ausencia %1.15
@Ahu060812 %1.14
@saydin78 %1.07
Kendimde dahil :) her birinizi kutlarım güzeller . Mimu aramıza kare asla giriş yaptın , haftaya devam edecek eminim . Ahum güzel gözlüm , her şeyin 4/4lüktü bu hafta .Kafana koyduğunu yapan azimli hatunsun vesselam. Saydınım sende sona yaklaşmana rağmen azminle hedefe kilitlendin , tebrik ederimSeninle hele bir de leslie ye başlayalım , meydanlar şenlensin :))
HAFTANIN HEEEY BİZDE VARIZ , AÇILIN GELİYORUZCULARI
Sekercikiz %0.87
@ErSeSi %0.82
@Davina %0.77
Sekercikız bu hafta gösterdiğin başarının devamı gelirse eminim haftaya listenin üstlerinde olacaksın. Ödemin sana attığı küçük bir çelme idi , 600 gr . Ama listende sporunda harikaydı, bilesin . Ersesi canım bu da senin geri dönüşün olur umarım , bu hafta her şeye 0 dan başlayarak kilo vermen devam eder diliyorum . Ve davimmm çok sevdiğim fıstık , toparlandın ... daha da toparlanacaksın . Sen iradelisin çok iyi biliyorum ve o 80 ler buraya geleceeeek
HAFTANIN AKMASA DA DAMLARIZ , DAHA NE İSTİYORSUN KAPTANCILARI
@ada81 %39
@cydnz_1 %36
@Sherrysherrylady %0.35
Ada canım çok harika bir giriş yaptın takıma , takımın adına önce yürekten teşekkür ediyorum .Harikalık her zaman % lerde olmaz , katılımın , menülerin, sporun ... inan bir an önce mezun olup listeyi boşaltmak seni takıma almak isterim . Aynen devam.Ceyda fıstığım sana küsüm ben Beni çok ihmal ediyorsun ? Ama biliyorum bu hafta o şahane kaçamaksız , ve benim bu emojiyi sık sık kullandığım menülerinle geri döneceksin . Sherry , menü bildirimci başım benim minik kuzun emiyor olmasa sana neler neler çektireceğim de kıyamıyorum . Ama sende kendine kıyma e mi gülüm ? Sağlıklı beslen .
HAFTANIN KAPLUMBAĞA HIZINDA YARIŞA DEVAM EDENLERİ
@ervahafsa %0.27
@Betulina %0.25
@tuba52 %0.11
Çok sevdiğim 3'lü aynı kategorideKızlar sizin emeklerinizi çok iyi biliyorum . Gram gram vermek için ne kadar uğraştığınızı da . Ervam , tubam listelerine uyar... betülüm her zaman itidallidir .Sizi seviyorum Haftaya çok daha güzel yüzdeler gelecek sizden eminim .
HAFTANIN DEMİR ATTIM YALNIZLIĞA TÜRKÜSÜNÜ TUTTURMUŞ , ÇAKILI KALAN GÜZELLERİ
@masumm sabit
DelyDoly sabit
kelebekolacam sabit
@begum75 sabit
Anam ben bu isimlere ne yazayım kii . Masumumum süper ötesi geçirdiği bir hafta , delimim ufak kaçamakları olsa da sporu ile örttüğü bir hafta , doktorumun kuş kadar yediği , tüm Kayseriyi yürüdüğü bir hafta...begümcüm zaten gelmiş 60 a ....
Haftaya bu gruptan 3 büyük atak çıkar demedi demeyin kızlar . Sizi de seviyorum çook
VE GELDİK HAFTANIN EN DİBE VURANLARI
@Dersaadet_ %-0.13
@Daydream15 %-0.26
vorones %-0.29
Takım listesinde olduğu için bu 3 isimden elbette en aus abla üzeni saadet . Bana verdiği sözler buradan Çin'e yol olur . Ama tutacak biliyorum . Bu hafta tutacak . Yoksa her hafta beni salladığını düşünecek aus ablası
Day güzelliğim , sen bu hafta kafa iznindeydin zaten . Eminim pzt kendine , bir portakal diyeti mi olur .. bir protein beslenme mi ? bir çıkış bulur atıverirsin kendini alt sıralardan yukarılara
Ve verommm , puf pufum .Seni geçeceğim bekle az kaldıİki hafta daha bal kaymak oyalan sen , geliyorum 65 e
Süper cnm ya çok sevindim buna sen ve 7 takım bunu hakediyor Haftaya da birinciliği kutlarız insallahVe 7. takımın ayak sesleri geliyoooooor
Bu haftayı tüm takımlar içinde 2. tamamladık
Bu demek ki haftaya 1.yiz .
Ne kadar çalışkan başarılı ozverili bu kaptansin . listedé oldgmda . diyet yaptgmda sen ol isterim kaptanım .Fatmacım elinden geleni kendin için , takım için yapacağına eminim .
En ler listesini hazırladım , zirve senin tatlım
İyi akşamlar fıstığım ... He fıstık dediysem üzerine alınma , ben onu eski dely' e dedim
Neşe pötürgeci deliye yani
Hazır üye 15/3
kelebekolacam
Hmmm demek CIS haaa :)))
Ay listelerden başım döndü , cıs hesabı soracak mecalim yokHer yerde yüzde görüyorum .
Bana böyle biri küsmüştü ahum .. Apartmanda gün başlattık , herkes çalışıyor görüşemiyor , ayda bir toplanalım akşam diye . O zaman yeniyiz de daha .
Neyse bende şu diyetisyen dönemindeydim . Liste dışında esnerken korkuyorum fazladan hava girecek diye
Ben diyetteyim , almayayım dedim . Ellerinize sağlık falan fişman bi dolu da laf ekledim .
Kadın bozuldu .
Hayır sanki bir tek bana yaptı , varız 10 küsür kişi . Eeee hepsi yiyor ...
Neyse surat surat devam etti . Bende senin gününde yemeyeceğim demeler falan .Zıkkım ye tövbe yarabbim
Aradan bir ay geçti .. diğer gün hala yemedim diye laf söylemeler ...
Valla fazla ısrar dinimizde de hoş görülmez X hanım , beni daraltmayın dedim . Sustu.
Yavrum öğle akşam çorba ...yemek yok . Belki de o yüzden yavaşladın bu hafta ?
Tavuk falan ekle gülüm .
Aaaaa kaçamak , cııızzzz yok mu benim gözler mi seçemedi sherryim
Aslında vardida tatlim benim bugün pek keyfim yok çok üşüyorum bide elim ayağım tutmuyor çok yorgun hissediyorum kendimi Hasta olucam galiba o yüzden çorbayı çok içtim tedbir amaçlıFatmacım elinden geleni kendin için , takım için yapacağına eminim .
En ler listesini hazırladım , zirve senin tatlım
İyi akşamlar fıstığım ... He fıstık dediysem üzerine alınma , ben onu eski dely' e dedim
Neşe pötürgeci deliye yani
Hazır üye 15/3
kelebekolacam
Hmmm demek CIS haaa :)))
Ay listelerden başım döndü , cıs hesabı soracak mecalim yokHer yerde yüzde görüyorum .
Bana böyle biri küsmüştü ahum .. Apartmanda gün başlattık , herkes çalışıyor görüşemiyor , ayda bir toplanalım akşam diye . O zaman yeniyiz de daha .
Neyse bende şu diyetisyen dönemindeydim . Liste dışında esnerken korkuyorum fazladan hava girecek diye
Ben diyetteyim , almayayım dedim . Ellerinize sağlık falan fişman bi dolu da laf ekledim .
Kadın bozuldu .
Hayır sanki bir tek bana yaptı , varız 10 küsür kişi . Eeee hepsi yiyor ...
Neyse surat surat devam etti . Bende senin gününde yemeyeceğim demeler falan .Zıkkım ye tövbe yarabbim
Aradan bir ay geçti .. diğer gün hala yemedim diye laf söylemeler ...
Valla fazla ısrar dinimizde de hoş görülmez X hanım , beni daraltmayın dedim . Sustu.
Yavrum öğle akşam çorba ...yemek yok . Belki de o yüzden yavaşladın bu hafta ?
Tavuk falan ekle gülüm .
Aaaaa kaçamak , cııızzzz yok mu benim gözler mi seçemedi sherryim
Aman hasta olma. dinlen hemen şimdiden . yorulma . sıcak tutAslında vardida tatlim benim bugün pek keyfim yok çok üşüyorum bide elim ayağım tutmuyor çok yorgun hissediyorum kendimi Hasta olucam galiba o yüzden çorbayı çok içtim tedbir amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?