Ben zaten hazırım Ausum ♡♥♡♥♡♥♡♥ pazartesi baslasin spor seanslarimizBen hazırımmmm
Sabahciyim Ausum kacinci siraya yazarsan kabulumdurEveeeeet kimler katılmak istiyorsa bu mesajı alıntılayarak istedikleri yere adını yazsın arkadaşlar .
7 . TAKIM SPOR LİSTESİ
SABAHÇILAR
1.Ausencia
2.
3.
4.
5.
AKŞAMCILAR
1.
2.
3.
4.
5.
Wuuuuu çok heyecanlıCuma zayıflama yarışması 496. Etap sonuçları
Takım sıralaması
1. Birinci : 3.takım 1.003
2. İkinci :7. Takım 0.498
3. Üçüncü : 6. Takım : 0.477
Sonuçlar açıklandı kızlar ...
Haftaya kupa geliyor kupaaaa
@Ausencia tatlım ♡♡♡Eveeeeet kimler katılmak istiyorsa bu mesajı alıntılayarak istedikleri yere adını yazsın arkadaşlar . [B .!.:7 . TAKIM SPOR LİSTESİ
SABAHÇILAR
1.Ausencia
2.Ada81
3.Ervahafsa
4.Şekercikız
5.saydin78
AKŞAMCILAR
1.kelebekolacam
2.roxen2303
3.fatmanurkaya
4.
5.[/B]
Teşekkürler verom pek tadim yokAman hasta olma. dinlen hemen şimdiden . yorulma . sıcak tut
emegine saglik canim cok guzel olmus09 - 16 ARALIK 7. TAKIM HAFTANIN ENLERİ
1. @fatmanurkaya %3.89 (4600gr)
2. @roxen2303 %1.91 (1200gr)
3. @mimu88 %1.45 (1200gr)
4.Ausencia %1.15 (800gr.)
5.Ahu060812 %1.14 (1000gr)
6.saydin78 %1.07 (700gr)
7.Sekercikiz %0.87 (600gr)
8.ErSeSi %0.82 (600gr.)
9.Davina %0.77 700gr.
10. @ada81 %39 (300gr.)
11. @cydnz_1 %36 (300 gr.)
12.Kedibochi %0.35 (300gr.)
13.ervahafsa %0.27 (200gr.)
14. @Betulina %0.25 (200gr.)
15. @tuba52 %0.11 (100gr.)
16. @masumm sabit
17.DelyDoly sabit
18. @kelebekolacam sabit
19. @begum75 sabit
20. @Dersaadet_ %-0.13 (+100 gr.)
21. @Daydream15 %-0.26 (+200gr.)
22.vorones @-0.29 (+200gr.)
HAFTANIN EN FİTİ 7.TAKIM 1.Sİ
@fatmanurkaya %3.89
Fatmacım geri dönüşünü kocaman ve yürekten tebrik ediyorum. azmin ile daha bir çok hafta bu koltuğa oturacağına eminim .Umarım senin mezuniyetin benim kaptanlığımda olur , bunu çok isterim .
HAFTANIN 1.OLAMADIK AMA 2.BELLİ GÜZELİ
@roxen2303 %1.91
Roxen canım tebrik ederim . Bu haftada diğer haftalar gibi istikrarınla devam ettin . Her daim fıstık kal e mi ?
HAFTANIN KARE ASI %1 BARAJINI GEÇENLER
@mimu88 %1.45
Ausencia %1.15
Ahu060812 %1.14
saydin78 %1.07
Kendimde dahil :) her birinizi kutlarım güzeller . Mimu aramıza kare asla giriş yaptın , haftaya devam edecek eminim . Ahum güzel gözlüm , her şeyin 4/4lüktü bu hafta .Kafana koyduğunu yapan azimli hatunsun vesselam. Saydınım sende sona yaklaşmana rağmen azminle hedefe kilitlendin , tebrik ederimSeninle hele bir de leslie ye başlayalım , meydanlar şenlensin :))
HAFTANIN HEEEY BİZDE VARIZ , AÇILIN GELİYORUZCULARI
Sekercikiz %0.87
ErSeSi %0.82
Davina %0.77
Sekercikız bu hafta gösterdiğin başarının devamı gelirse eminim haftaya listenin üstlerinde olacaksın. Ödemin sana attığı küçük bir çelme idi , 600 gr . Ama listende sporunda harikaydı, bilesin . Ersesi canım bu da senin geri dönüşün olur umarım , bu hafta her şeye 0 dan başlayarak kilo vermen devam eder diliyorum . Ve davimmm çok sevdiğim fıstık , toparlandın ... daha da toparlanacaksın . Sen iradelisin çok iyi biliyorum ve o 80 ler buraya geleceeeek
HAFTANIN AKMASA DA DAMLARIZ , DAHA NE İSTİYORSUN KAPTANCILARI
@ada81 %39
@cydnz_1 %36
Kedibochi %0.35
Ada canım çok harika bir giriş yaptın takıma , takımın adına önce yürekten teşekkür ediyorum .Harikalık her zaman % lerde olmaz , katılımın , menülerin, sporun ... inan bir an önce mezun olup listeyi boşaltmak seni takıma almak isterim . Aynen devam.Ceyda fıstığım sana küsüm ben Beni çok ihmal ediyorsun ? Ama biliyorum bu hafta o şahane kaçamaksız , ve benim bu emojiyi sık sık kullandığım menülerinle geri döneceksin . Sherry , menü bildirimci başım benim minik kuzun emiyor olmasa sana neler neler çektireceğim de kıyamıyorum . Ama sende kendine kıyma e mi gülüm ? Sağlıklı beslen .
HAFTANIN KAPLUMBAĞA HIZINDA YARIŞA DEVAM EDENLERİ
ervahafsa %0.27
@Betulina %0.25
@tuba52 %0.11
Çok sevdiğim 3'lü aynı kategorideKızlar sizin emeklerinizi çok iyi biliyorum . Gram gram vermek için ne kadar uğraştığınızı da . Ervam , tubam listelerine uyar... betülüm her zaman itidallidir .Sizi seviyorum Haftaya çok daha güzel yüzdeler gelecek sizden eminim .
HAFTANIN DEMİR ATTIM YALNIZLIĞA TÜRKÜSÜNÜ TUTTURMUŞ , ÇAKILI KALAN GÜZELLERİ
@masumm sabit
DelyDoly sabit
@kelebekolacam sabit
@begum75 sabit
Anam ben bu isimlere ne yazayım kii . Masumumum süper ötesi geçirdiği bir hafta , delimim ufak kaçamakları olsa da sporu ile örttüğü bir hafta , doktorumun kuş kadar yediği , tüm Kayseriyi yürüdüğü bir hafta...begümcüm zaten gelmiş 60 a ....
Haftaya bu gruptan 3 büyük atak çıkar demedi demeyin kızlar . Sizi de seviyorum çook
VE GELDİK HAFTANIN EN DİBE VURANLARI
@Dersaadet_ %-0.13
@Daydream15 %-0.26
vorones %-0.29
Takım listesinde olduğu için bu 3 isimden elbette en aus abla üzeni saadet . Bana verdiği sözler buradan Çin'e yol olur . Ama tutacak biliyorum . Bu hafta tutacak . Yoksa her hafta beni salladığını düşünecek aus ablası
Day güzelliğim , sen bu hafta kafa iznindeydin zaten . Eminim pzt kendine , bir portakal diyeti mi olur .. bir protein beslenme mi ? bir çıkış bulur atıverirsin kendini alt sıralardan yukarılara
Ve verommm , puf pufum .Seni geçeceğim bekle az kaldıİki hafta daha bal kaymak oyalan sen , geliyorum 65 e
Tatlim kusura bakma ancak gördüm. Allah saglık versin annecigine kuzucum. InsaAllah saglik problemleri en kisa zamanda sona erer canimsaydin78 @Dersaadet_ @Daydream15 teşekkür ederim canlarımm , nefes almada problem var astım başlangıcı vardı zaten , sol tarafta uyuşma yaşıyor allah korusun kalp krizi öncesi belirtiler arasında korkuyorum yani bugün daha iyi ama...
Ausencia ablamm menü yazamadım ama yarın bildirimde bulunacağım inşallah
tamam canimTatlım sağolasın ... ama sen çok ara verdin , koptun . Ben demir attım buraya resmen .
Bu haftadan sonra senden de aynı performansı bekliyorum .
aksamcilarEveeeeet kimler katılmak istiyorsa bu mesajı alıntılayarak istedikleri yere adını yazsın arkadaşlar .
7 . TAKIM SPOR LİSTESİ
SABAHÇILAR
1.Ausencia
2.
3.
4.
5.
AKŞAMCILAR
1.
2.
3.
4.
5.
Valla doktorum sana tavsiyem şakın diyetteyim deyip dikkatleri üzerine çekme o zaman ekstra baskı geliyor valla.ven çaktırmasaydım daha rahat olacaktım kim ne yediğime dikkat edecekti 15 kişinin içinde ama en son yersem çok mutsuz olacam bunu istemezsin heralde deyince ısrar bittiAhu pirimsin yardım et yarın ben ne decem. Olayı kahvaltıya cevirdim daha yenilebilir şeyler olsun diye.Allahim bana mukayet ol
Evet ablam çok iyi olmuş bu sözleşmeHmmmm bu da var .
Ahum sözünün eri ahum .
arkadaşlar bu listeye göre sabitler falan çok etkilemememiş listeyi o yüzden üzülmeye gerek kalmadı ama kılpayı gitse birincilik üzülürdükCuma zayıflama yarışması 496. Etap sonuçları
Takım sıralaması
1. Birinci : 3.takım 1.003
2. İkinci :7. Takım 0.498
3. Üçüncü : 6. Takım : 0.477
Sonuçlar açıklandı kızlar ...
Haftaya kupa geliyor kupaaaa
SAĞOl balım :)Tebrikler
Senin ağzını yirimmmmm :)))Olur tatlım hem de pekala olur .
Hepi topu 900 gr.
90 kiloda 900gr. haftada rahat gider. Senin bünyende cevap veriyor hem .
Regl , şiş , ödeme yakalanma ...tabiii kaçamakta yapma ...bol su ... haftaya 89.9 demezsen bende aus değilim
Bugün ara derken çok koy vermeeee ha
Tüm hafta onu toparlamaya çalışma sonra .
Bugün direnen vücutlar vs..ile ilgili biraz araştırma yapacağım .Paylaşırım .
Olsun tatlım . Haftaya da 60.7 olur , 100+100 toplar verirsin
Hayırlı uğurlu olsun mimucum
Hadi bakalım 8 lerden kurtulma zamanı ...
Dayanırsıııın , dayanırsınnnn ...Ensendeyim , 65 oldun oldun .
Bakacağım gülüm , sende sıkma canını .
Stres kilo vermeye hiç gelmez .
Mutluluk hormonunu sok devreye hemen .
Delilik sana kilo verdiriyor
wc önemli mevzu betülüm .
Verdiğin örneği bizzat bu sabah yaşadım , aradaki fark 400 ... çok hassas konular bunlar
Allah kabul etsin ... dualarınız yerine ulaşsın ..mekanı cennet olsun .
Pzt bekliyorum canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?