Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eveeeeet kimler katılmak istiyorsa bu mesajı alıntılayarak istedikleri yere adını yazsın arkadaşlar .

7 . TAKIM SPOR LİSTESİ

SABAHÇILAR

1.Ausencia
2.
3.
4.
5.

AKŞAMCILAR

1.
2.
3.
4.
5.
Sabahciyim Ausum kacinci siraya yazarsan kabulumdur

Wuuuuu çok heyecanlı Birinci biziz ki haftaya

Eveeeeet kimler katılmak istiyorsa bu mesajı alıntılayarak istedikleri yere adını yazsın arkadaşlar . [B .!.:
7 . TAKIM SPOR LİSTESİ

SABAHÇILAR

1.Ausencia
2.Ada81
3.Ervahafsa
4.Şekercikız
5.saydin78

AKŞAMCILAR

1.kelebekolacam
2.roxen2303
3.fatmanurkaya
4.
5.[/B]
@Ausencia tatlım ♡♡♡

Aaa skandalll menümü yazmamışım bugün
Sabah eksi çıkmanın sevinciyle sanırım gec yedim
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
biraz maydanoz
2 kırmızı biber
1 salatalik
1 kupa yesil cay
1 ceviz
Ogleden Sonra
2 cay bardagı sarı leblebi
1 anamur muzu
2badem
Aksam
1 kase yesil mercimek çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak
Bol havuc marul salatası
1 kase yogurt
Gece
atoma tekrar basladim
Su: 2 lt.
Spor: ev temizliği

emegine saglik canim cok guzel olmus

Tatlim kusura bakma ancak gördüm. Allah saglık versin annecigine kuzucum. InsaAllah saglik problemleri en kisa zamanda sona erer canim

Ahu pirimsin yardım et yarın ben ne decem. Olayı kahvaltıya cevirdim daha yenilebilir şeyler olsun diye.Allahim bana mukayet ol
Valla doktorum sana tavsiyem şakın diyetteyim deyip dikkatleri üzerine çekme o zaman ekstra baskı geliyor valla.ven çaktırmasaydım daha rahat olacaktım kim ne yediğime dikkat edecekti 15 kişinin içinde ama en son yersem çok mutsuz olacam bunu istemezsin heralde deyince ısrar bitti
Hmmmm bu da var .
Ahum sözünün eri ahum .
Evet ablam çok iyi olmuş bu sözleşme

arkadaşlar bu listeye göre sabitler falan çok etkilemememiş listeyi o yüzden üzülmeye gerek kalmadı ama kılpayı gitse birincilik üzülürdük [/QUOTE]

Eveeeeet kimler katılmak istiyorsa bu mesajı alıntılayarak istedikleri yere adını yazsın arkadaşlar .

7 . TAKIM SPOR LİSTESİ

SABAHÇILAR

1.Ausencia
2.Ada81
3.Ervahafsa
4.şekerci kız
5.saydın78
6Ahu060812

AKŞAMCILAR

1.kelebekolacam
2.roxen2303
3.fatmanurkaya
4.
5.

Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum benimde komşularım vardı geç gittiler menümü yazıp kaçıyorum
Sabah
2 dl çavdar
Peynir
Zeytin
1 ceviz 1 hurma
Öğlen
Çorba içip gitmiştim bide komşuda tırtıkladıklarım
Akşam
Çorba
Yoğurt
2 köfte
Ara
3 kestane 2 dl patates
Su 2 yi geçti
Spor 55 dk eliptik
25 egzersiz
80 ip
21 squat

SAĞOl balım :)

Senin ağzını yirimmmmm :)))

Davina @roxen2303 kızlar sizde calısıyorsunuz gelin akşamcı spor takımına???

Her akşam eve gidince spor yapcam diyorum ama marmaray metro ve otobüsten sonra eve öyle bir geliyorumki dersin kavgadan geliyor. Öyle dagınık öyle bitkin çok yorgun olmazsam yapıyorum ama haftada bir :)

Sabah bişi yiyemedim.
Öğle 3 kizarTma yumurta kaşarlı . peynir . 2 3 lokma cikolatali ekmek . tahin pekmez aziçik.
Akşam
1 lahmacun yarım kavurmali pide
Aksamı erken yedik çok aciktim..
1 kaseye yakın cevizi coktu kabak tatlısı . . çay saati nde gelsin cezerye gitsin eti brownı . cezerye 2 3 bisküvi .
aciktim demiştim di mi Ausencia

7 . TAKIM SPOR LİSTESİ

SABAHÇILAR

1.Ausencia
2.Ada81
3.Ervahafsa
4.şekerci kız
5.saydın78
6Ahu060812

AKŞAMCILAR

1.kelebekolacam
2.roxen2303
3.fatmanurkaya
4.Dely Doly
5.
Bende akşamcı tayfasindayim canlar haydii hep birlikte birinciligee insallahh kg veren herkesi tebrik ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…