Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın

Yıllardır yapmadigin bir şey evde kimse yok ve ben bu saatte yataktan yazıyorum .....

Çocuklar annemde ,esimde ise gitti ,işte yok bugünü kendime kediye ettim

Bi kahve icicem şimdi kalkıp sonra bi hafif temizlik yapıp ,kkuafire saç boyatmaya gidicem saclarim ömre idi uçlarında hafif sarı var tek renge donucem

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim, benim gibi emwk verip karşılığını alamayanlara geçmiş olsun diyorum , teselli edecek cümle kullanmak istemiyorum cidden üzülüyorum aryik halimize, yiyip kilo veren var mı bilmiyorum ? Varsa da helal olsun diyorum...

Spor sabahçı grubunda olmak istiyorum ama ekleme yapamadim

Bir.ekleme.yapmak istiyorum.
Yag.yakimi spordan.sonrada.devm etmekte
Özellikle de geceleri.
Yani.nasilsa 15 dk dan.sonraya.kadar yag.yakilmiyir.diye moral bozmak yok.
30 dk.bitince.bile.yag.yakmaya.devam.
En onemlisi kas artışı ile bedenin metabolik hizi.yukseliyor,
Davina gecmis olsun canım
Varsa 1000 mg.c vitamini al sabah ogle aksam
Tok karna olacak sekilde.
Bu.hasta olmadan.atlatmaya.yardımcı olabiliyor. Aklinda olsun..
roxen2303 annene.gecmis olsun.canım bir.türlü yazamadim anca nasip oldu. Umarim.ciddi bisi yoktur.
Ausencia valla.bravo. en az 800.gr.bu.hafta.garanti dedin, oylede oldu. Supersin.kaptanim.
Benden.de.eksiler.devam.ediyor. cumada.boyle olsun.nooluuuurrr

İyi yapmışsın cnm arada böyle yapmak lazım insanın kendiyle kalmaya ihtiyacı oluyor bazen yeni saçlarında şimdiden iyi kullan insallah

Gunaydin herkese
Hafta sonu kahvalti telasi basladi bile kizim basladi onu yemem bunu yemem ayyy sanki bu ananin kizi değil ))

Ablama çekmiş minyon bi kiz olacak cunku ben kucukkende tompiktim)
Bütün çocuklar aynı galiba aynısından bi tanede bende var 9 dan beri kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum

Davina gülüm istanbulda bende kadıköy pendik hatttında ne uyurdum var ya ... o zaman bi tek ulaşım otobüs ... oyyy saatler sürerdi.

Hele bi de tekli koltuk kapamadıysan yanımdaki yöremdekinin omzuna düşüp düşüp dururdum

Geçmiş olsun sana ... dinlen bugün bol bol
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…