Amann ikizimm dikkat et kendine güzelim canimsinn sakin hasta olayim deme bol bol c vitaminli seyler yemelisinnGünaydınnn
Sanırım grip yolunda ilerliyorum halsizlik bulantı agrı! Yatıp hiç kalkmayasım var
Geçmiş olsun cnm vitamin al hastalık dönemi dikkat et kendineGünaydınnn
Sanırım grip yolunda ilerliyorum halsizlik bulantı agrı! Yatıp hiç kalkmayasım var
Bir.ekleme.yapmak istiyorum.
İyi yapmışsın cnm arada böyle yapmak lazım insanın kendiyle kalmaya ihtiyacı oluyor bazen yeni saçlarında şimdiden iyi kullan insallahGünaydın
Yıllardır yapmadigin bir şey evde kimse yok ve ben bu saatte yataktan yazıyorum .....
Çocuklar annemde ,esimde ise gitti ,işte yok bugünü kendime kediye ettim
Bi kahve icicem şimdi kalkıp sonra bi hafif temizlik yapıp ,kkuafire saç boyatmaya gidicem saclarim ömre idi uçlarında hafif sarı var tek renge donucem
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim, benim gibi emwk verip karşılığını alamayanlara geçmiş olsun diyorum , teselli edecek cümle kullanmak istemiyorum cidden üzülüyorum aryik halimize, yiyip kilo veren var mı bilmiyorum ? Varsa da helal olsun diyorum...
Spor sabahçı grubunda olmak istiyorum ama ekleme yapamadim
Bütün çocuklar aynı galibaGunaydin herkese
Hafta sonu kahvalti telasi basladi bile kizim basladi onu yemem bunu yemem ayyy sanki bu ananin kizi değil))
Ablama çekmiş minyon bi kiz olacak cunku ben kucukkende tompiktim)
Gunaydinnnn kizlar nasilsinizz canlarimm haydii yeni haftaya kararli adimlarla ilerleyelimm
Bütün çocuklar aynı galibaaynısından bi tanede bende var 9 dan beri kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum
Aman.iyi olsunlar anneler.Kedibochi teşekkür ederim baya toparladı gibi inşallah daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?