Offf offf yine patlamakelebekolacam canım bi sıkıntın yoktur inşallah Kayseri de olmuş Allah belalarını versin
Offf offf yine patlamakelebekolacam canım bi sıkıntın yoktur inşallah Kayseri de olmuş Allah belalarını versin
Yaaa Allah ım korumuş of ya of bitsin artık neolurYazdı şimdi bugün yola çıkacaktı ya patlamadan 15 20 dk önce oradan geçmiş.
İyii şükür canımm bugünümüze 30 dk öncesine kadar iyidimmGünaydın canım iyiyiz Hamdolsun sen nasılsın
Eveeet kararlı olmak istikrar azim çok önemli
Valla insan kahrediyorr yaaa nasıll kıyamammm yaa nice analar evlatlar yandııı genee Allahımm kahretsinn bu vicdansızlarıı artık yeterrr yaaaaİçinde koca bir sıkıntı, üzülmekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden
İnsanı alıştırmak istiyorlar. Diğer ülkelerde önüne geçiliyor ama güzel ülkemde önüne gecilemiyorValla insan kahrediyorr yaaa nasıll kıyamammm yaa nice analar evlatlar yandııı genee Allahımm kahretsinn bu vicdansızlarıı artık yeterrr yaaaa
O kadar söylencekk söz var kiiiii öylee şeyler lakin işini adam gibi yapmayan ve terörü destekleyen herkesin ellerinde bu yavrucakların kanlarıı var.Allahım artık zalime aman vermesinİnsanı alıştırmak istiyorlar. Diğer ülkelerde önüne geçiliyor ama güzel ülkemde önüne gecilemiyor
Teröre , bu destekleyen herkese lanet olsun.
Bıktım bende hep son dakika haberlerine bakmaktan
Eveeeeet kimler katılmak istiyorsa bu mesajı alıntılayarak istedikleri yere adını yazsın arkadaşlar .
7 . TAKIM SPOR LİSTESİ
SABAHÇILAR
1.Ausencia
2.Ada81
3.Ervahafsa
4.şekerci kız
5.saydın78
6Ahu060812
AKŞAMCILAR
1.kelebekolacam
2.roxen2303
3.fatmanurkaya
4.mimu88
5.
Yazdı şimdi bugün yola çıkacaktı ya patlamadan 15 20 dk önce oradan geçmiş.
Yaaa Allah ım korumuş of ya of bitsin artık neolur
Ausencia cnm liste güzel olmuş eline sağlık haftaya başka bir yerde olmayı diliyorum ust seviyelerde,
kelebekolacam çok geçmiş olsun ne hale geldi ülke Kızılaya inicem korkudan inanıyorum
çok saolun kızlar,sabah nevsehire yola çıktım olay yeri eve 10 dk mesafe o yoldan geçtik kızımla yaklaşık 15_20 dk patlamadan önce.yolda jandarma durdurdu otobüsü aradı.Herkese selamlar iyi haftasonları maalesef sabah haberleri ile çok kötü başladık güne.kelebekolacam umarım iyisindir. Maalesef hainlik güzel ülkemizin heryanını sarmış.
Dün 3. Olmam ile ilgili yazıyı gördümAusencia kaptanım ellerine sağlık umarım hep enlerde listelerde giderim iyi olarak en :)
Dün ki menüm şu şekilde;
10:00
Salatalık-peynir -3 dilim wasa
13:00
1 elma
15:30
Yeşil mercimekli tavuklu salata ve kefir
Daha sonra spor da ölçümüm vardı. 27 kg yağ oranı ile vücudumun %34 ü yağ imiş. Bunu ilk etapta %29 Lara sonra %26 Lara düşürmem gerekiyor. İdeal ölçü %18 miş.
Metabolizmam 34 yaşında.
45 dakika koştum 4.5 km kadar sürdü ve spor sonrasında 1 plastik bardak boza içtim.
Kızlar ilk defa böyle birşey oldu. Bağırsaklarım öyle bir çalıştı ki inanamazsınız. Sabah uyanıp tartıldım 1 kilodan daha fazla eksideydim. Gün içerisinde çok su içmek de etkilemiş olabilir. Korka korka içtiğim boza bir iyi geldi ki size anlatamam.
Bu arada akşam spor grubunda olabilirim ekliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?