Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offf offf yine patlama kelebekolacam canım bi sıkıntın yoktur inşallah Kayseri de olmuş Allah belalarını versin

Şimdi okudum bende .

Allahım ya ... bu kalleşlerin sonu helak olsun artık .

Asker çarşı izni varmış .Halk otobüsü patlamış . Doktorum a mesaj yazdım .

İçinde koca bir sıkıntı, üzülmekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden
Valla insan kahrediyorr yaaa nasıll kıyamammm yaa nice analar evlatlar yandııı genee Allahımm kahretsinn bu vicdansızlarıı artık yeterrr yaaaa

Valla insan kahrediyorr yaaa nasıll kıyamammm yaa nice analar evlatlar yandııı genee Allahımm kahretsinn bu vicdansızlarıı artık yeterrr yaaaa
İnsanı alıştırmak istiyorlar. Diğer ülkelerde önüne geçiliyor ama güzel ülkemde önüne gecilemiyor
Teröre , bu destekleyen herkese lanet olsun.

Bıktım bende hep son dakika haberlerine bakmaktan

İnsanı alıştırmak istiyorlar. Diğer ülkelerde önüne geçiliyor ama güzel ülkemde önüne gecilemiyor
Teröre , bu destekleyen herkese lanet olsun.

Bıktım bende hep son dakika haberlerine bakmaktan
O kadar söylencekk söz var kiiiii öylee şeyler lakin işini adam gibi yapmayan ve terörü destekleyen herkesin ellerinde bu yavrucakların kanlarıı var.Allahım artık zalime aman vermesin

Herkese selamlar iyi haftasonları maalesef sabah haberleri ile çok kötü başladık güne. kelebekolacam umarım iyisindir. Maalesef hainlik güzel ülkemizin heryanını sarmış.

Dün 3. Olmam ile ilgili yazıyı gördüm Ausencia kaptanım ellerine sağlık umarım hep enlerde listelerde giderim iyi olarak en :)

Dün ki menüm şu şekilde;

10:00

Salatalık-peynir -3 dilim wasa

13:00

1 elma

15:30

Yeşil mercimekli tavuklu salata ve kefir

Daha sonra spor da ölçümüm vardı. 27 kg yağ oranı ile vücudumun %34 ü yağ imiş. Bunu ilk etapta %29 Lara sonra %26 Lara düşürmem gerekiyor. İdeal ölçü %18 miş.

Metabolizmam 34 yaşında.

45 dakika koştum 4.5 km kadar sürdü ve spor sonrasında 1 plastik bardak boza içtim.

Kızlar ilk defa böyle birşey oldu. Bağırsaklarım öyle bir çalıştı ki inanamazsınız. Sabah uyanıp tartıldım 1 kilodan daha fazla eksideydim. Gün içerisinde çok su içmek de etkilemiş olabilir. Korka korka içtiğim boza bir iyi geldi ki size anlatamam.

Bu arada akşam spor grubunda olabilirim ekliyorum kendimi

Offf offf yine patlama kelebekolacam canım bi sıkıntın yoktur inşallah Kayseri de olmuş Allah belalarını versin

Yazdı şimdi bugün yola çıkacaktı ya patlamadan 15 20 dk önce oradan geçmiş.

Yaaa Allah ım korumuş of ya of bitsin artık neolur

Ausencia cnm liste güzel olmuş eline sağlık haftaya başka bir yerde olmayı diliyorum ust seviyelerde,

kelebekolacam çok geçmiş olsun ne hale geldi ülke Kızılaya inicem korkudan inanıyorum

kelebekolacam canımmm bana ulaşş lütfenn umarımm iyisindirr seviliyosunnn degerlisinn canım benimmm

çok saolun kızlar,sabah nevsehire yola çıktım olay yeri eve 10 dk mesafe o yoldan geçtik kızımla yaklaşık 15_20 dk patlamadan önce.yolda jandarma durdurdu otobüsü aradı.
Eşim yazın turistik yerler güven değil diye göndermişti .
Ben korkmuyorum.onlarin ekmeğine yağ surmiycem korkumu salmak istiyorlar nefes sayısı belli nasıl olsa.
Lakin Allah belalarini versin insanlıkla nasibi olmayan mahkumların, bir evlat bir ömür onca ana onca baba ...
Hedef alınan Kayseri 1. Komando Tugayı askerleri son 5 ayda doğu ve güneydoğu operasyonlarında 710 teröristi gebertmişti! Allahım askerimize polisimize güç kuvvet versin ..

bugün karatay kahvaltısı yaptım saat 10,00 da hala tokum çok şükür ...dışarda 2,5 saat gezdik kitap fuarı vardı gidip orayı gezdik kızıma masal kitapları ve boyama kitapları aldık ....şimdiki çocuklar ne kadar şanslı valla okuyacakları alabilecekleri çok uygun fiyatlara kitaplar var..

.tabii kızım fuarda pony oyuncağını kaybetti ortalığı yıktı saatlerce aynısı aradık çarşıda awm de yok babam memlekette alıp getirmişti.. aradık babamı tekrar aldı gönderdi ama nasıl bir ağlama nasıl bir feryat yolda görmeniz lazım... pony canım arkadaşım seni çoook seviyorum neredesin diyor yolda herkes bize bakıyor ) aralarında nasıl bağ kurduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…