Tesekkurler canım :) ♡♡♡Ervam geç kahvaltı yaptın herhalde ...
Sormuşsun tatlım sağolasın da ... öyle can sıkıntısı keyifsizlik işte .
Tarif güzelmiş deneyeceğim .
Menü de ehhh işte ... lahmacunlar gözüme battı sanki.
Karatay a da ne yorum yazsam ki ...
Acıkmıyorsun değil mi.?
Hayırlı geceler canım ...
Bol karbon olmuşsun sende bugün
Aminnnn .
Bir fotoğraftan etkilendim ... devamı tüm günüme yansıdı.
Yoksa kahrolup öldüm bittim diyip ... hayattan vatandan kopup it köpek sevindirecek değilim.
Öyle bi günlüktü diyelim.
Güzel canım yine :)
Çay yanı olmamış evet . Orda da keşke bieaz ondan biraz bundan yemek yerine 3 tane çikolatalı diyet bisküvi yeseydin fe gofretle turtaya dokunmasaydın mesela.
Gayet güzel fıstık.
Senin de güzel roxenim
Turuncumsu menülerini özlemişim
Evet kaptnm sabh gec yapmıştım hafya sonuErvam geç kahvaltı yaptın herhalde ...
Sormuşsun tatlım sağolasın da ... öyle can sıkıntısı keyifsizlik işte .
Tarif güzelmiş deneyeceğim .
Menü de ehhh işte ... lahmacunlar gözüme battı sanki.
Karatay a da ne yorum yazsam ki ...
Acıkmıyorsun değil mi.?
Hayırlı geceler canım ...
Bol karbon olmuşsun sende bugün
Aminnnn .
Bir fotoğraftan etkilendim ... devamı tüm günüme yansıdı.
Yoksa kahrolup öldüm bittim diyip ... hayattan vatandan kopup it köpek sevindirecek değilim.
Öyle bi günlüktü diyelim.
Güzel canım yine :)
Çay yanı olmamış evet . Orda da keşke bieaz ondan biraz bundan yemek yerine 3 tane çikolatalı diyet bisküvi yeseydin fe gofretle turtaya dokunmasaydın mesela.
Gayet güzel fıstık.
Senin de güzel roxenim
Turuncumsu menülerini özlemişim
Geçmiş olsun cnmİyi geceler kızlar
Mahvoldum bugünişler acayip yogundu canım çıktı. Ptesi daha yogun olacak şimdiden belli yandımmm yandımm.
Halsizlik vardı hep yediğim içtiğim midemde kalmadıbugün tek kahveyle durdum desem yeri. Onuda annem eve gelince zorla içirdi limonla karıştırıp. Menü veremiyorum o yüzden.
Şimdi yatıp kıpırdamadan uyuyacagım. Tek planım bu :) iyi geceler herkese
Hafta sonlari spor yapamiyorum, pek vaktim olmuyor canim :)
Bende pazartesi baslcz diye dusndm
Bende ptesi diye düşünmüştüm ama baktım bi kaç spor yapan arkadaşımız var onlar boşa gitmesin dedimGünaydın.
Pazar pazar hortladım erkenden.
Ahu060812 sporu bende pzt. diye şeyettiydim
Eline sağlık gülüm.
Listedeki herkes ahuyu etiketlesin canlar ...spor bildirirken .
Kac gun gecti cnm? Test alip yapsan? Ya da tahlil için kan ver cnm. canini sıkma, hayirlisi :)Ben hal regl oolamadim canım çok sıkkın kafam karışık bendenberi deli sorular jkafamda
Onu hiç bilmiyorum cnm ama zamanla vücut alışır diye düşünüyorumBende kizima kullanmistim onda kabizlik olmadiydi ama bende oldu bir ampul ictim acaba kac gun surerki tartiya kotu yansiyor...
Hadi ya iymis bu insallah yine iyi sonuclar alirsin tatlim bende reflu olmasa bende yapardım ama limon ve soda yasakTesekkurler canim. Atom gobek eriten bir karisim tatlim. 3 y.k. yogurt yarim limonu bir kapta karistirip uzerine sade soda katip karistiriyorsun. Kap derin olsun soda tasabilir. Gece yatmadan yarim saat 1 saat once iciliyor. Sonra hicbir sey yiyip icilmiyor. 15 gun icip 1 gun ara veriliyor. Sonra 2.nci 15 gun yapiliyor. Gobegim 1 ayda 3-4 cm. incelmisti. Simdi yeniden basladim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?