Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun cnm doktora git o kadar ciddiyse iş içinde rapor alırsın olmadı sağlığın daha önemli sonucta

Aaa sevindim canım buna masallah diyelim ben yediğim gün iki büklüm geziyorum mahvediyor beni asitli seyler
Ay tatlim kıyamam gecmis olsun. Ben de 78,5 kilo civarindayken (bu arada benim kendime dur dedigim kiloydu bu kilo, daha fazla oldum mu bilmiyorum Allah bilir ama sanmiyorum. En pik seviyedir bence 78,5 kg.) yıllarca cok yanma ve agrilar cekmistim. Ilgisi varmi bilmiyorum ama zayiflayinca sikayetlerim azaldı hatta sonlandı diyebilirim sukurler olsun ki

Aynen ... sen yine 78.5 :)
Ben 100 ken off offf . Midem felaketti.

Günaydın kızlar.

Delirecegim bu evde güya Haftasonu temizlik yapmayı düşündüm ama ısıtma sistemi çöktü bizim evde şu an ev buz gibi donuyoruz gece dört kat yattık eşimle şimdi de buz gibi ağlamak istiyorum artık ya

Geçmişi okuyamadım herkes iyi mi genel ülke halinin dışında

Sekercikiz kız ben seni beynimde yazdım sanıyım hatta 45dk Leslie ni bile biliyom niye yazmadım ki ee tabi listeyi telden gece yarısı kocamın haşin bakışları altında yapınca unutmuşum yazmayı özür hemen düzeltiyorum
Hele o yüzden unuttuğum varsa yazsın diyodum çünkü biri daha biri daha diye beynim Çınlıyodu

Her şey bildiğim gibi fatmacım .
Aman dikkat kış günü .
Çağırdınız mı servis ?

Hiiiiiiiii ablaya dil haaa

Masummmmmmmmmmm

Tatlım şöyle yapalım mı nasıl olur ? Hem spor yarışı şeklini almış olur

SPOR ÇETELESİ 1.HAFTA

Sabahçılar

Ausencia 0 PUAN
ada81 5 PUAN
ervahafsa 0 PUAN
saydin78 0 PUAN
Ahu060812 10 PUAN
Sekercikiz 10 PUAN
Nare83 0 PUAN

Akşamcılar
kelebekolacam 0 PUAN
roxen2303 0 PUAN
@fatmanurkaya 10 PUAN
mimu88 10 PUAN
DelyDoly 5 PUAN

Gibi ... sporunu beğendiklerine 10 puan , az bulduklarına 5 , hiç yapmayanlara 0

Selamlar bugün şükür kaçamaksız başladım ve öyle de devam edecem. Aus ablam beni sevmiyomuş ben de kızdım sen gör sen... Beni sevmek zorundasın

Aaaa aaaa kim dedi onu ?
Sevmiyormuş muyum

Sen ye poğaçaları yeee , sonra ablam beni sevmiyor

İnsan sevdiği ile uğraşırmış diye bir rivayet var bunu da unutma e miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…