- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Çok geçmiş olsun cnm doktora git o kadar ciddiyse iş içinde rapor alırsın olmadı sağlığın daha önemli sonuctaİyi geceler kızlar
Mahvoldum bugünişler acayip yogundu canım çıktı. Ptesi daha yogun olacak şimdiden belli yandımmm yandımm.
Halsizlik vardı hep yediğim içtiğim midemde kalmadıbugün tek kahveyle durdum desem yeri. Onuda annem eve gelince zorla içirdi limonla karıştırıp. Menü veremiyorum o yüzden.
Şimdi yatıp kıpırdamadan uyuyacagım. Tek planım bu :) iyi geceler herkese
Canim tesekkur ederim. InsallahHadi ya iymis bu insallah yine iyi sonuclar alirsin tatlim bende reflu olmasa bende yapardım ama limon ve soda yasak
Aaa sevindim canım buna masallah diyelim ben yediğim gün iki büklüm geziyorum mahvediyor beni asitli seylerCanim tesekkur ederim. Insallahbende de kronik gastrit var ama hic dokunmadi sukur :)
Ay tatlim kıyamam gecmis olsun. Ben de 78,5 kilo civarindayken (bu arada benim kendime dur dedigim kiloydu bu kilo, daha fazla oldum mu bilmiyorumAaa sevindim canım buna masallah diyelim ben yediğim gün iki büklüm geziyorum mahvediyor beni asitli seyler
Ay tatlim kıyamam gecmis olsun. Ben de 78,5 kilo civarindayken (bu arada benim kendime dur dedigim kiloydu bu kilo, daha fazla oldum mu bilmiyorumAllah bilir ama sanmiyorum. En pik seviyedir bence 78,5 kg.) yıllarca cok yanma ve agrilar cekmistim. Ilgisi varmi bilmiyorum ama zayiflayinca sikayetlerim azaldı hatta sonlandı diyebilirim sukurler olsun ki
He heEşim sınava çıkınca ... yattım uyudum .
Ahuuu dikilme tepeme e miii :))
Yusuf uyuyordu daha sabahın köründe ne sporu yapaydım evde
SPOR ÇETELESİ
Sabahçılar
Ausencia
ada81 saymam banane
ervahafsa
saydin78
Ahu060812
Akşamcılar
kelebekolacam
roxen2303
@fatmanurkaya
mimu88
DelyDoly yetersiz
Eksik olan varsa söylesin
Tamam canım dün spor varmıydıAhucum beni sabaha yazarmisin
Günaydın kızlar.
Delirecegim bu evde güya Haftasonu temizlik yapmayı düşündüm ama ısıtma sistemi çöktü bizim evde şu an ev buz gibi donuyoruz gece dört kat yattık eşimle şimdi de buz gibi ağlamak istiyorum artık ya
Geçmişi okuyamadım herkes iyi mi genel ülke halinin dışında
SPOR ÇETELESİ Düzeltme
Sabahçılar
Ausencia
ada81 saymam banane
ervahafsa
saydin78
Ahu060812
Sekercikiz
Nare83
Akşamcılar
kelebekolacam
roxen2303
@fatmanurkaya
mimu88
DelyDoly yetersiz
Selamlar bugün şükür kaçamaksız başladım ve öyle de devam edecem. Aus ablam beni sevmiyomuş ben de kızdım sen gör sen... Beni sevmek zorundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?