Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar...
uzun aradan sonra menüm
sabah : 2 dl ekmek , 1 dl peynir , 8 zeytin , salatalık ,domates, 1 yumurta , çay
ara : 1 havuç
akşam : 8 gümüş balığı , 2 dl ekmek , bol salata
su : 3 lt
spor : bugün yok ama yarın başlıyorum
sabah geç yedim o yüzden 2 öğün

Son ara ogunumu de yapmadim canim istemedi zaten aksam da gec yedim. Sadece atom icerim

Kizlar benim mide yanmam oldugu icin normal turk kahvesi icemiyorum gecen arkadasim osmanli kahvesini onerdi hic mideye zarari yok dedi ama osmanli kahvesinin icinde sanirim süt tozu var kilo yapar mi?? Icen var mi ??

Menün gayet güzel olmuş canım atom dediğin ne ben hiç duymadım
Tesekkurler canim. Atom gobek eriten bir karisim tatlim. 3 y.k. yogurt yarim limonu bir kapta karistirip uzerine sade soda katip karistiriyorsun. Kap derin olsun soda tasabilir. Gece yatmadan yarim saat 1 saat once iciliyor. Sonra hicbir sey yiyip icilmiyor. 15 gun icip 1 gun ara veriliyor. Sonra 2.nci 15 gun yapiliyor. Gobegim 1 ayda 3-4 cm. incelmisti. Simdi yeniden basladim canim

Kizlar benim mide yanmam oldugu icin normal turk kahvesi icemiyorum gecen arkadasim osmanli kahvesini onerdi hic mideye zarari yok dedi ama osmanli kahvesinin icinde sanirim süt tozu var kilo yapar mi?? Icen var mi ??
Canim benim de mideme dokunuyordu. Artik kahve yaparken su yerine sütle yapiyorum. Hic yanma agri olmuyor denemeni tavsiye ederim

İyi geceler sevgili takımım Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
2 dlm peynir
Salata
ARA
1elma
1mandalina
ÖĞLE
tonbalıklı salata
Yogurt
2dlm ç. ekmek
ARA
2dlm ç ekmeği
Peynir
1Mandalina
AKŞAM
közlenmiş patlıcan yemegı
salata
Ayran
2dlm ç. ekmek
ARA
Tarcınlı süt
1mandalina
2mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım

Ervam geç kahvaltı yaptın herhalde ...
Sormuşsun tatlım sağolasın da ... öyle can sıkıntısı keyifsizlik işte .

Tarif güzelmiş deneyeceğim .
Menü de ehhh işte ... lahmacunlar gözüme battı sanki.

Karatay a da ne yorum yazsam ki ...
Acıkmıyorsun değil mi.?

Menum 17.12.2016 Cumartesi
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
1 dlm ekmek
3 bardak çay

Öğle
2 kck lahmacun
Bol salata

Aksam
2 yk patates
1 dkm ekmek

30 dk yürüyüş 2 karisik cay 2 yeşilçay
Hayirli aksamlar kizlarr

Hayırlı geceler canım ...
Bol karbon olmuşsun sende bugün

Aminnnn .
Bir fotoğraftan etkilendim ... devamı tüm günüme yansıdı.
Yoksa kahrolup öldüm bittim diyip ... hayattan vatandan kopup it köpek sevindirecek değilim.
Öyle bi günlüktü diyelim.

Güzel canım yine :)

Çay yanı olmamış evet . Orda da keşke bieaz ondan biraz bundan yemek yerine 3 tane çikolatalı diyet bisküvi yeseydin fe gofretle turtaya dokunmasaydın mesela.

Gayet güzel fıstık.

Senin de güzel roxenim
Turuncumsu menülerini özlemişim

Fatmacım sana da hayırlı geceler .
Kaçamak yok ne güzel .

İyi geceler kızlar
Mahvoldum bugün işler acayip yogundu canım çıktı. Ptesi daha yogun olacak şimdiden belli yandımmm yandımm.
Halsizlik vardı hep yediğim içtiğim midemde kalmadı bugün tek kahveyle durdum desem yeri. Onuda annem eve gelince zorla içirdi limonla karıştırıp. Menü veremiyorum o yüzden.
Şimdi yatıp kıpırdamadan uyuyacagım. Tek planım bu :) iyi geceler herkese

Ay ben cmt çalıştığını unutup ... bol bol yat dinlen dedim sana bi de sabah , küfreder gibi olmuş :))

Neyse pazara say o fikrimi.
Iyi geceler canım .

Ay ben cmt çalıştığını unutup ... bol bol yat dinlen dedim sana bi de sabah , küfreder gibi olmuş :))

Neyse pazara say o fikrimi.
Iyi geceler canım .
:) yok ablacım olur mu öyle şey. İki haftada bir ctesi izin. 2 ye kadar çalışma normalde ama bugün 3 oldu! evdede dinlenemiyorumki ya yatak batıyor sanki dön dön dur kafam rahat değil

:) yok ablacım olur mu öyle şey. İki haftada bir ctesi izin. 2 ye kadar çalışma normalde ama bugün 3 oldu! evdede dinlenemiyorumki ya yatak batıyor sanki dön dön dur kafam rahat değil

Hiç bir şey düşünmemeye çalış .
Ya da çok çok istediğin bir şeyin hayalini kurup uyumayı dene .
Bende işe yarar genelde .

Bende gidip bi daha yatayım .

Yatakla bütünleştim bugün .

Iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…