Canim benim geçmiş olsunçok saolun kızlar,sabah nevsehire yola çıktım olay yeri eve 10 dk mesafe o yoldan geçtik kızımla yaklaşık 15_20 dk patlamadan önce.yolda jandarma durdurdu otobüsü aradı.
Eşim yazın turistik yerler güven değil diye göndermişti .
Ben korkmuyorum.onlarin ekmeğine yağ surmiycem korkumu salmak istiyorlar nefes sayısı belli nasıl olsa.
Lakin Allah belalarini versin insanlıkla nasibi olmayan mahkumların, bir evlat bir ömür onca ana onca baba ...
Hedef alınan Kayseri 1. Komando Tugayı askerleri son 5 ayda doğu ve güneydoğu operasyonlarında 710 teröristi gebertmişti! Allahım askerimize polisimize güç kuvvet versin ..
çok saolun kızlar,sabah nevsehire yola çıktım olay yeri eve 10 dk mesafe o yoldan geçtik kızımla yaklaşık 15_20 dk patlamadan önce.yolda jandarma durdurdu otobüsü aradı.
Ben korkmuyorum.onlarin ekmeğine yağ surmiycem korkumu salmak istiyorlar nefes sayısı belli nasıl olsa.
Lakin Allah belalarini versin insanlıkla nasibi olmayan mahkumların, bir evlat bir ömür onca ana onca baba ...
Hedef alınan Kayseri 1. Komando Tugayı askerleri son 5 ayda doğu ve güneydoğu operasyonlarında 710 teröristi gebertmişti! Allahım askerimize polisimize güç kuvvet versin
Sizede cok gecmis olsun canim
Amin... Çok geçmiş olsun ablacım. Bize ne kadar korku vermeye çalışırlarsa o kadar dik duracağız o kadar cesur olacağız, bize Allah yeter kimsenin oyununa gelmeyiz evelallah.çok saolun kızlar,sabah nevsehire yola çıktım olay yeri eve 10 dk mesafe o yoldan geçtik kızımla yaklaşık 15_20 dk patlamadan önce.yolda jandarma durdurdu otobüsü aradı.
Hedef alınan Kayseri 1. Komando Tugayı askerleri son 5 ayda doğu ve güneydoğu operasyonlarında 710 teröristi gebertmişti! Allahım askerimize polisimize güç kuvvet versin ..
Nldu kaptnm cann mi skknYemek faslı bitti .
Belki biraz uyur ... gece kalkarım .
Can sıkıntısı ... bugünlük böyle olsun benden canlar .
Sabah
1 fincan kahve
1 lorlu omlet
Zeytin /domates/maydanoz
Öğle
1 kase yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
Akşam
1 tabak makarna peynirli maydanozlu.
Kötü bir menü farkındayım .
Boş boş oturduğumuz bir gündü .
Bunları da sırf yemek yemek için yedim .
Deme ya ben bugun hiç tv ye bakmadım offf cokk kötü rabbim yattıkları yeri nur göl etsin inşallah ailelerine de sabır versinŞimdi okudum bende .
Allahım ya ... bu kalleşlerin sonu helak olsun artık .
Asker çarşı izni varmış .Halk otobüsü patlamış . Doktorum a mesaj yazdım .
Canım çok geçmiş olsun Allah onlarında belalarını versin inşallah destekleyen besleyen çanak tutanların hepsinin........çok saolun kızlar,sabah nevsehire yola çıktım olay yeri eve 10 dk mesafe o yoldan geçtik kızımla yaklaşık 15_20 dk patlamadan önce.yolda jandarma durdurdu otobüsü aradı.
Ablacım gerçekten hem çok az hem de makarna olmamış ama ben bunu senin bildiğini bilerek yazıyorum. Moralinden sebep böyle oldu biliyorum ve senin psikolojini çok iyi anlıyorum aynı hislerde aynı yangındayız. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin bizim bile yüreğimiz ta uzaktan böyle yanıyorsa, onlar nasıl yanıyordur. Rabbim büyüksün...Yemek faslı bitti .
Belki biraz uyur ... gece kalkarım .
Can sıkıntısı ... bugünlük böyle olsun benden canlar .
Sabah
1 fincan kahve
1 lorlu omlet
Zeytin /domates/maydanoz
Öğle
1 kase yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
Akşam
1 tabak makarna peynirli maydanozlu.
Kötü bir menü farkındayım .
Boş boş oturduğumuz bir gündü .
Bunları da sırf yemek yemek için yedim .
Menün gayet güzel olmuş canım atom dediğin ne ben hiç duymadımMerhabalar menüm
Sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk kaşar ve beyaz peynir
6 zeytin
2 dilim sucuk 1 yumurta tava
1 kırmızı biber
1 ceviz 1 incir
3 bardak çay
Öğlen
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
1 etimek
Brokoli salatası
Ara
Yesil cay
Akşam
1 kase yayla çorbası
Brokoli salatası
Ara
1 kayisi cayi icerim
1 de portakal yerim
Gece
Atom içerim
Su: 2,5 lt.
Spor: yok
Evet yapiyo tatlim ben oglumdan biliyorum ona kullandığım zamanlar hep kabizdiKizlar d vitamini kabizlik yapar mi??? boool su iciyorum ama kabizlik yasiyorum. Persembe gunu d vitamini aldim ondan sonra kabizlik daha cok artti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?