tamam ablam böyle yapalım daha güzelHer şey bildiğim gibi fatmacım .
Aman dikkat kış günü .
Çağırdınız mı servis ?
Hiiiiiiiii ablaya dil haaa
Masummmmmmmmmmm
Tatlım şöyle yapalım mı nasıl olur ? Hem spor yarışı şeklini almış olur
SPOR ÇETELESİ 1.HAFTA
Sabahçılar
Ausencia 0 PUAN
@ada815 PUAN
@ervahafsa0 PUAN
@saydin780 PUAN
Ahu060812 10 PUAN
Sekercikiz 10 PUAN
Nare83 0 PUAN
Akşamcılar
kelebekolacam 0 PUAN
roxen2303 0 PUAN
Antepia27 10 PUAN
@mimu8810 PUAN
DelyDoly 5 PUAN
Gibi ... sporunu beğendiklerine 10 puan , az bulduklarına 5 , hiç yapmayanlara 0
Evet tatlim çok etkiliymis ben ilaç kullanıyorum doktor kilo vermediğin sürece ömür boyu bu ağrıları çekersin kilo mideye baskı yapıyor ilaç bahane demişti bak sende deneyimlemissin ne güzelAy tatlim kıyamam gecmis olsun. Ben de 78,5 kilo civarindayken (bu arada benim kendime dur dedigim kiloydu bu kilo, daha fazla oldum mu bilmiyorumAllah bilir ama sanmiyorum. En pik seviyedir bence 78,5 kg.) yıllarca cok yanma ve agrilar cekmistim. Ilgisi varmi bilmiyorum ama zayiflayinca sikayetlerim azaldı hatta sonlandı diyebilirim sukurler olsun ki
Ha ha buda iymisSekercikiz kız ben seni beynimde yazdım sanıyım hatta 45dk Leslie ni bile biliyom niye yazmadım ki ee tabi listeyi telden gece yarısı kocamın haşin bakışları altında yapınca unutmuşum yazmayı özür hemen düzeltiyorum
Hele o yüzden unuttuğum varsa yazsın diyodum çünkü biri daha biri daha diye beynim Çınlıyodu
Kolay gelsin tatlim ya çok yormussun kendini afiyetle yesinler insallahMenüm telde kaldı . Ordan girince eklerim . Bir daha yazmaya uğraşmayayım şimdi .
Çıktım ben . Börek , kurabiye ..dinlenme ... gelirim yine
Çok geçmiş olsun cnm çocuklar hasta olunca insan bi türlü kendine gelemiyor malesefKızlar dün eve bi geldim benim 2 küçük hasta.butun gece sırayla ateslendiler.sabaha kadar nöbet tuttumsabah 8 gibi yattım eşim kalktı çocukların başına kahvaltıya uyandırdı bi kalktım ki her yer batmış acayip regl oldum.
Yerdemiyim goktemiyim. Bi yandan ev berbat bi yandan hastalar.
Zaten dün yaşananlar zombi gibi yaptı beni
Şimdi küçükler uyutuyorum. Bi uğrayım dedim spor yapamadım yediklerime dikkat ediyorum.yarin tam tekmil katılım sağlarim.
Bu aksam en azından bi Leslie yapmak istiyorum umarım musait olurum.
Günaydın kızlar.
Delirecegim bu evde güya Haftasonu temizlik yapmayı düşündüm ama ısıtma sistemi çöktü bizim evde şu an ev buz gibi donuyoruz gece dört kat yattık eşimle şimdi de buz gibi ağlamak istiyorum artık ya
Geçmişi okuyamadım herkes iyi mi genel ülke halinin dışında
@ada81 rüyamda seni gördümm
Nick değiştirmişsin . Menü yazmışsın . Birde herkesin menüsünü eleştirmişsin . Bu kim diyoruz ?
Nickinde love lı bir şeydi
Anaaaaaaam Bakırköy yolcusu kalmasınnnn , takımla sıyırdım kafayı hepten ...hunim nerde ?
Tamam canım sen nasıl istersenAhu060812 cnm ben perşembe günü spor yaparım diye dusunfum sabah yaptığım icin ertesi çayı çok etkilemez cuma günü yapmam çünkü tartı günü spor yapıp tartilirsam fazla cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?