Jokerli Pazar sporcuları
@fatmanurkaya10 puan
@kelebekolacam10 puan
roxen2303 10 puan.
Var mı başka spor yapan ?
Ay valla benim de canım çekti ama kahve 3 kat aşağıda kim inecek kim yapacakYoruldum ama ...gidip miskinleyeyim biraz .
Mutfağı da topladım .
Bir kahve yapayım hatta acı acı .
Canım tebrikler bu hafta böyle devam et 1 kiloya yakın gitmezse gel bana söyleAhu060812 2 mil Leslie yaptım. Yoğun reglde zor oldu ama tmmladım çok şükür.
Üşenme tatliş katıl sen de
Eskiden çok katılırdım da ... şimdi bir tembellik çöktü .
o fotoğraflama anı kabus gibi.
Üşenme tatliş katıl sen desunum fotoğrafları en zevkli anı canımcım. Siteye yüklemek biraz zor geldi bana da tatlım ama öğrendim artık her kategoriye katılabilirim yani
Üşenme tatliş katıl sen desunum fotoğrafları en zevkli anı canımcım. Siteye yüklemek biraz zor geldi bana da tatlım ama öğrendim artık her kategoriye katılabilirim yani
Canim supermis ya bayildim. Maasallah sanahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tavuklu-sebzeli-patates-kroket.689639/
Son yarışmam buymuş ..nostalji yaptım azıcık .
Ikisi de super oluyor canim tavsiye ederim
İyİ geceler hanımlar
Çok şükür memleketime geldim.ama çocuktan sonra ben hastalandım 40 derece ateşle yolculuğa çıktım.Allah yardım etti hamdolsun
Hemen acile gittim 1000 mg lık antibiyotiğe başladım.
Yarın aç karınla eczanede bi tartılıcam ona göre yüzde mi cuma günü bildiricem inşaallah. Menüleri mi de düzenli paylaşmaya çalışıcam ama çok düzenli beslenemiyorum ama az yiyicem kızlar mutlaka.tadımlık doyumluk değil.
@fatmanurkaya@Ausencia
A
Ikisi de super oluyor canim tavsiye ederimtuzluyu bugun tekrar yaptim. K.validemlere goturdum onlar da hazir sandilar cok begendiler. Tatli olan zaten favorim her daim yaparim Ama yemiyorum o ayri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?