Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eskiden çok katılırdım da ... şimdi bir tembellik çöktü .
o fotoğraflama anı kabus gibi.
Üşenme tatliş katıl sen de sunum fotoğrafları en zevkli anı canımcım. Siteye yüklemek biraz zor geldi bana da tatlım ama öğrendim artık her kategoriye katılabilirim yani

Üşenme tatliş katıl sen de sunum fotoğrafları en zevkli anı canımcım. Siteye yüklemek biraz zor geldi bana da tatlım ama öğrendim artık her kategoriye katılabilirim yani

Ben sanırım 6 kez katıldım ...5 kez 2. ..sonuncusunda da 1. oldum ..çekildim .
Hey gidi heeey .

Ahu060812 şimdi meta çayı yapıyorum
Yarım yeşil elma
4-5 karanfil
1 tarçın 1 parça zencefil
Karabiber kalmamış hepsini tencereye koydum üzerine su ekledim kaynasin biraz kapaticam

Akşam gelince de ısıtıp içerim dedim
İki günlük olurmu ki bu? Sanki bi diyetisyen 3-4 gün icenilirsibiz demişti hatta bu çayın sahibi demişti

17.12.16 Cumartesi Menüm

08.50 Sabah
Nesfit-yarım yağlı sütle

11.00 Ara
Badem
Kuru üzüm

13.00 Öğlen
Az mercimek çorbası
Izgara Köfte
Salata
Ayran

15:30 Ara
Badem
Yağsız sütten,şekersiz vanilya aromalı latte

17:00 Ara
Badem
Mandalina

19.00 Akşam
yarın dilim somon
Bol salata+brokoli

18.12.16 Pazar Menüm

8.00 Sabah
Yarım dilim köy ekmeği
Beyaz peynir
Domates sos
3 siyah zeytin

*Ara malesef olamadı Ales sınavındaydım :)

13.00 Öğlen
Beyaz Peynir
1 haş.yumurta
domates
çay
galeta

15.00
çiğ kaju
kuru üzüm

18.00
haşlanmış tavuk butu
salata
yoğurt

20.00
kuru incir
badem

A
Tarifin çok güzelmiş aus

saydin78 senin kirabiyeyide denemek istiyorum çok severim kirabiye
Ikisi de super oluyor canim tavsiye ederim tuzluyu bugun tekrar yaptim. K.validemlere goturdum onlar da hazir sandilar cok begendiler. Tatli olan zaten favorim her daim yaparimAma yemiyorum o ayri :)

İyİ geceler hanımlar
Çok şükür memleketime geldim.ama çocuktan sonra ben hastalandım 40 derece ateşle yolculuğa çıktım.Allah yardım etti hamdolsun
Hemen acile gittim 1000 mg lık antibiyotiğe başladım.
Yarın aç karınla eczanede bi tartılıcam ona göre yüzde mi cuma günü bildiricem inşaallah. Menüleri mi de düzenli paylaşmaya çalışıcam ama çok düzenli beslenemiyorum ama az yiyicem kızlar mutlaka.tadımlık doyumluk değil.

@fatmanurkaya@Ausencia

Geçmiş olsun cnm , hoşgeldin diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…