- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ayy kaptanım bende bazen rüyamda görüyorum gecenlerde Dersaadet i görmüştüm veya onunla ilgili bişeyler
kelebekolacam çok geçmiş olsun
Ahu060812 ben şu taşınma olayı bitince başlayacağım spora bugün karar verdim, malesef ev pek uygun değil çünkü haftaya pazar taşınır birkaç gün içinde de düzenimizi kurarız ben de başlarım spora inşallah pilates falan yapacam zıplamalı spor olmaz kesinlikle. Biraz havalar geç kararmaya başlayınca zumbaya fitness a gideceğim şimdilik pilates neyse çok uzattım kısacası o yüzden listeye adımı yazmadım
Aaa ne görmüştüün
iyi akşamlar
menümü yazayım
sabah : 2 dl ekmek , 1 dl peynir , 1yumurta , maydanoz ,domates , çay
ara : 2 kuru kayısı
öğle : 3 fındık lahmacun , bol yeşillik , domates , ayran
akşam : büyük kase yoğurt , közlenmiş biber , 2 etimek
su : 2 lt
spor : 3 mil leslie
Kızlar dün eve bi geldim benim 2 küçük hasta.butun gece sırayla ateslendiler.sabaha kadar nöbet tuttumsabah 8 gibi yattım eşim kalktı çocukların başına kahvaltıya uyandırdı bi kalktım ki her yer batmış acayip regl oldum.
Yerdemiyim goktemiyim. Bi yandan ev berbat bi yandan hastalar.
Zaten dün yaşananlar zombi gibi yaptı beni
Şimdi küçükler uyutuyorum. Bi uğrayım dedim spor yapamadım yediklerime dikkat ediyorum.yarin tam tekmil katılım sağlarim.
Bu aksam en azından bi Leslie yapmak istiyorum umarım musait olurum.
Kızlar bugün spor yapanlar haftaiçi için bi joker sahibi oldular haftaiçi yapamadıklarında jokerlerini kullanabilirler kullanmayanlar ekstra Puan alırAusencia uygunmudur kaptanım
Menüm kızlar
Sabah
Tamamı 1,5 yufkadan yapılmış tava böreğinden 1 dilim
1dl ekmek
1 kaşık kıyma
1-2 çatal pastırmalı yumurta
Peynir zeytin
Öğlen
1 muz 1 kase yoğurt
Ara
3 kestane
Akşam
Fırında sebzeli yağsız et
Kereviz salatası
1 dilim ekmek
Su 2 spor yok
Tüm gün 3 katı süpürdüm
Ausencia cnm skandal dunki menü idi yazmadım çünkü unutmak istiyorum
Hiç ama hiç keyif almadim
Boş migdeye acı kahve daha keyif veriyor inanın
Kolay gelsin tatlim ya çok yormussun kendini afiyetle yesinler insallah
Canım daha düzelmedi konyanın soğunu bilirim birkresinde ünv de servisi beklerken beklemekten ve soğuktan uyumuşum az kalsın donacaktım ev arkadasım kendime gwtirmişti 20 25 yıl önceydi
Ayy kaptanım bende bazen rüyamda görüyorum gecenlerde Dersaadet i görmüştüm veya onunla ilgili bişeyler
İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 üçgen peynir
Salatalık maydanoz
5 siyah zeytin
1 bardak yeşil çay
Ara
1 mandalina
5 fındık
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Yarım tabak yeşil fasulye
Salata
Ara
1 bardak kefir
Aksam
1 dilim çavdar ekmeği
1 üçgen peynir
3 zeytin
2 parça kavurma
1 bardak yeşil çay
2 litre su
Spor yok malesef
Yoruldum ama ...gidip miskinleyeyim biraz .
Mutfağı da topladım .
Bir kahve yapayım hatta acı acı .
Bak benimde canımı çektirdin
Ay benim bu kuaforleden çektiğim ney
Arkaya kat verme dedim yine vermiş gerizekali
Oyyyyyyy mutfaktayım oyyy ...
Tatlı hazır , dolma pişiyor , börek içi tamam ... kurabiyelerim gece ... salatalar yarın .
Oyyy demiş miydimmm ... oyyy oyyyy . Yemem ...zinhar yemem . Dolma salata yiyeceğim yarın .
@ada81 demek kek hagireeeer rüyalarıma da girer ...az daha zaman geçsin takımda rüyalarına da girerim
Nare83 nerde bacım ?
saydin78
Gecmis olsun canimKızlar dün eve bi geldim benim 2 küçük hasta.butun gece sırayla ateslendiler.sabaha kadar nöbet tuttumsabah 8 gibi yattım eşim kalktı çocukların başına kahvaltıya uyandırdı bi kalktım ki her yer batmış acayip regl oldum.
Yerdemiyim goktemiyim. Bi yandan ev berbat bi yandan hastalar.
Zaten dün yaşananlar zombi gibi yaptı beni
Şimdi küçükler uyutuyorum. Bi uğrayım dedim spor yapamadım yediklerime dikkat ediyorum.yarin tam tekmil katılım sağlarim.
Bu aksam en azından bi Leslie yapmak istiyorum umarım musait olurum.
Sana da acil sifalar dilerim canimEvet tatlim çok etkiliymis ben ilaç kullanıyorum doktor kilo vermediğin sürece ömür boyu bu ağrıları çekersin kilo mideye baskı yapıyor ilaç bahane demişti bak sende deneyimlemissin ne güzel
Aaaa sen insanın istediğini bire bir yapan kuaför nerde gördün ?
Kuzum ellerine sagliksaydin78 kurabiye de yaptım ama yarışmaya katılmak için iki tane yapmaya üşendim .
Benim ki kuru üzüm cevizli ...neyse ki aram pek iyi değil kurabiye ile .
Kuzum ellerine saglikbecerikli hatun seni Maasallah tatli kurabiyeciğini resimlediysen sali carsamba falan da tuzlusunu yapip katilsan mı tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?