Sağol balım.Canim supermis ya bayildim. Maasallah sanao civcivlere hele bayildim var yaaa Yemelere kiyamazdim ben onlari
Menümü vereyim kızlar
Sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
3 zeytin
Öğle
Haşlanmış tavuk
Ayran
Akşam
3 kaşık kıymalı yemek
1 dilim ekmek
Salata
Spor 30 dk yürüyüş
Kızlar bugün hafta sonu yoğunluğundan uğrayamadım aus abla doktrmussn yine gordum mesajini bndede misafr var yarn hazırlık yprm pasta tatli borek sarma tmm salatslarda yarn
canım benim kıyamam sana.senin regl bana ugradı zannımca sular seller gibiyimGunaydinnn kizlar hayirli bir gun ve hafta diliyorumDoktorum civanimm ben cok hastayım malum donemimde gelmediiii agrilardan oluyorum
çok geçmiş olsun canım benim 2 küçük de hala hastalar ne inatçı ateş yahu.ben düşürüyorum o çıkıyor ben bukadar inatcı ateş görmemiştim çocuklarımda.günaydın kızlar
sabah yine leisleye başlayamadım benim oglan ateşlendi
çok fenaa, ilaç veridm sabaha kadar bekleidm başını babanneye bıraktımm
ya ben sevmem aslında uff benim genetik.bide sürekli ağzıma bişey attıgımdan oluyor.tabi şimdi onu yapmıyorum.Sağol balım.
Severim mutfak işini bende .
Zaten sevmeyenin kilo ile işi ne :)
çok geçmiş olsun canım benim 2 küçük de hala hastalar ne inatçı ateş yahu.ben düşürüyorum o çıkıyor ben bukadar inatcı ateş görmemiştim çocuklarımda.
gerek yanlış ilaç kullanımı gerek biyolojik terör den mikroplar direncli hale geldi.son zamanlarda ilaçlarda cok fayda etmiyor.
bende sabah 3üne keçiboynuzu özü verdim.çıktım aklım evde.
evetttt bu hafta kontrollü if diyeti yapıcam.sabah 10-aksam 18.arası yemek serbest ama sağlıklı ve kararında.onu harici oruç mantıgı.
belkide gerek yoktur canım ya.viral olanlar daha ağır geciyor ama antibiyotiksiz geciyor.üstelik antibiyotik gereksiz kullanımı cok zarar.bende ateş düşürücü verdim ama
bogazım acıyor diyo , antibiyotik vericem sanırımm asm ye götürcema am doktor yazmıyor antibiyotik ben yaşına uygun olanı alıp veriyrum
genel olarak baktım araştırmaya devam bakalım yapanlar ne alemde.araştırma aprın mı cnm ?
bende başlaım bugün 8-4 araıgında yiycem bende sonrasında oruç
akşam mea çayı yatım eve gidicne onu içicemmm
Evet canim oradaYarın hemen bakicam ofisten
Yarışma kısmında dimi
Ayyy kiyamammm gecmis olsun canimgünaydın kızlar
sabah yine leisleye başlayamadım benim oglan ateşlendi
çok fenaa, ilaç veridm sabaha kadar bekleidm başını babanneye bıraktımm
Di mi dogru söze ne denir kuzumSağol balım.
Severim mutfak işini bende .
Zaten sevmeyenin kilo ile işi ne :)
Geçmiş olsun canim iyi geçmiştir insallah türkiye tatilinİyİ geceler hanımlar
Çok şükür memleketime geldim.ama çocuktan sonra ben hastalandım 40 derece ateşle yolculuğa çıktım.Allah yardım etti hamdolsun
Hemen acile gittim 1000 mg lık antibiyotiğe başladım.
Yarın aç karınla eczanede bi tartılıcam ona göre yüzde mi cuma günü bildiricem inşaallah. Menüleri mi de düzenli paylaşmaya çalışıcam ama çok düzenli beslenemiyorum ama az yiyicem kızlar mutlaka.tadımlık doyumluk değil.
@fatmanurkaya@Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?