Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü vereyim kızlar
Sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
3 zeytin
Öğle
Haşlanmış tavuk
Ayran
Akşam
3 kaşık kıymalı yemek
1 dilim ekmek
Salata
Spor 30 dk yürüyüş

Daha ne olsun ... eksiği var fazlası yok.
Bu hafta artık gider be ervaaa

Kızlar bugün hafta sonu yoğunluğundan uğrayamadım aus abla doktrmussn yine gordum mesajini bndede misafr var yarn hazırlık yprm pasta tatli borek sarma tmm salatslarda yarn

Senin de ellerine sağlık gülüm .

Amannn ha misafiri doyuruyoruz biz yemiyoruz .
Verio mutlu olacağın 400 500 gr mı çöpe atarsın bugün kaçamak yersen .

Gunaydinnn kizlar hayirli bir gun ve hafta diliyorum Doktorum civanimm ben cok hastayım malum donemimde gelmediiii agrilardan oluyorum
canım benim kıyamam sana.senin regl bana ugradı zannımca sular seller gibiyim
senin neyin var kuzum soguk algınlıgımı regl gecikmenin sebebi ne olaki ağrı kesici felan içtin mi son zamanlarda.eğer ki gebelik şüphen yoksa bas adaçayını oo yoksa papatya çayını 2 kupa 3 kupa hem soğuk algınlıgına hemde regl gecikmesine iyi gelir.

günaydın kızlar
sabah yine leisleye başlayamadım benim oglan ateşlendi
çok fenaa, ilaç veridm sabaha kadar bekleidm başını babanneye bıraktımm
çok geçmiş olsun canım benim 2 küçük de hala hastalar ne inatçı ateş yahu.ben düşürüyorum o çıkıyor ben bukadar inatcı ateş görmemiştim çocuklarımda.
gerek yanlış ilaç kullanımı gerek biyolojik terör den mikroplar direncli hale geldi.son zamanlarda ilaçlarda cok fayda etmiyor.
bende sabah 3üne keçiboynuzu özü verdim.çıktım aklım evde.

evetttt bu hafta kontrollü if diyeti yapıcam.sabah 10-aksam 18.arası yemek serbest ama sağlıklı ve kararında.onu harici oruç mantıgı.

bende ateş düşürücü verdim ama
bogazım acıyor diyo , antibiyotik vericem sanırımm asm ye götürcema am doktor yazmıyor antibiyotik ben yaşına uygun olanı alıp veriyrum

evetttt bu hafta kontrollü if diyeti yapıcam.sabah 10-aksam 18.arası yemek serbest ama sağlıklı ve kararında.onu harici oruç mantıgı.

araştırma aprın mı cnm ?
bende başlaım bugün 8-4 araıgında yiycem bende sonrasında oruç
akşam mea çayı yatım eve gidicne onu içicemmm

bende ateş düşürücü verdim ama
bogazım acıyor diyo , antibiyotik vericem sanırımm asm ye götürcema am doktor yazmıyor antibiyotik ben yaşına uygun olanı alıp veriyrum
belkide gerek yoktur canım ya.viral olanlar daha ağır geciyor ama antibiyotiksiz geciyor.üstelik antibiyotik gereksiz kullanımı cok zarar.
galiba o asm deki o dr benim

Geçmiş olsun canim iyi geçmiştir insallah türkiye tatilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…