Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim demek istediğim ikisinide tanımıyorum çoğunluk ne derse uyarım çünkü pek paylaşımım olmadı giderlersede eksiklik hissetmem yanii

canım malesef cemreyle ilgili bilgim yok..normalde o a fazla paylaşımda bulunmazdı ama günde bi kerede olsa girip bir yazardı..daha önceki arkadaşlarda olduğu gibi mesaj atıp son durumunu sor istersen..cevabına göre karra veririz diyorum ben..
juli hastanede değil cnm ama görümcesinde.ben yarın buluşucam konuşup detaylı yazarım size..izinli saymak bence daha ii olur..ceyce ve frangipanide benim gibi düşünür sanrım..yinede yarın burda olduklarında yazarlar kararlarını

tamam canim senden gelecek haberi bekleyecegim...cemreyede simdi mesaj atiyorum...4 gun oldu hala ses yok...halbuki zorunlu gunde 5 gunluk mesajimiz var...bundan sonra gunde bir msj yazip cikani silicem...biraz sert oldu kizlar.. ama bu boyle olunca takimi ciddiye aldigini dusunmuyorum o kisinin..sonucta hepimizin bu takim disinda yogun bir hayati var..eger ben bu kosusturmacada birde siteye vakit ayirabiliyorsam herkesinde kendini biraz zorlamasi lazim...

merhaba kızlar. kusura bakmayın siteye giremedim uzun süredir. pazar gecesi annemi hastaneye kaldırdık acil ameliyat oldu ve safrakesesi alındı. annemin yanındaydım dün döndüm bu sefer de kızım ateşlendi, yeni düştü ateşi. o yüzden gelemedim buraya. kuralları biliyorum. devam etmek isterim ama karar sizin.

gecmis olsun canim..Allah annenin sifasini versin...boyle bir durumda seni cikartabilirmiyim canim:78: umarim annen iyidir artik??

aci felan yok canim..kendi adima soylim ben rahatim ama gayet rahat hatta cok cok rahat...yarin enson ben kilomu bildiricem...meyvenul beklesin beni sabirsizlikla
Ayyy kirmiziiiii,yine bizi meraktan catlatican ve yine bombayi patlatican demiiiii.Vay vay vayy merak ettim beee
Gecmis olsun Cemre,bilmiyorduk.Devam tabiiki et canim istiyorsan.Ama artik kuralimiz var .Günde en az 5 mesaj yazmak zorundasin.Menü bildirmek zorundasin her gün.Bunlara uymayani bir kac kere uyarip sonra diskalifiye edicez.
Ayyy aklima geldiiii.Ben bugün sayimi almadim yahuuuuHemen aliyim bari

Bugün yediklerim

sabah:yok
öglen:2 dilim ekmek,beyaz peynir,ka$ar,4 zeytin,yesillik
aksam:1 porsiyon sulu köfte

sporda yaparmiyim Allah kerim artik.Bakicaz:26:

tamamdır canım....

Dünkü sayimi almayi unutmustum.Simdi hemen yaziyorum

saferan: 2
ceyce: 1
doga: 18
frangipani: 8
kirmizigül: 9
tutku: 2
julia: 20
azeri kizi: 19
cemre: 0
juliet: 0
veeeeeee

Ganfed: 23

günün birincisi Ganfeeeeedd.
efferin giz.yüzümü kara cikarmadin

Son düzenleme:

aa askolsun benim bir bilgisayar delisi oldugumu unuttun mu yoksa

geçmiş olsun allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…