benim demek istediğim ikisinide tanımıyorum çoğunluk ne derse uyarım çünkü pek paylaşımım olmadı giderlersede eksiklik hissetmem yanii
tamam canim madem sen bekleyelim diyorsun bekleriz..ozaman bu hafta onu iki haftaligina izine ayiralim..ama juli nerde hala hastanedemi?
tutkucum cemreyle ilgilide birsey biliyormusun?? boyle takimi umursamamazlik olsun istemiyorumeger bilmiyorsan..diskalifiye konusundaki kararin nedir??
kızlar bi arkadaşım var kilo sabah tarttık o da basladı diyete kşlosu 77 bi siteden günlük alması gereken kaloriye baktık 2365 dediiii çok fazla deil mi yaaa :26:
canım malesef cemreyle ilgili bilgim yok..normalde o a fazla paylaşımda bulunmazdı ama günde bi kerede olsa girip bir yazardı..daha önceki arkadaşlarda olduğu gibi mesaj atıp son durumunu sor istersen..cevabına göre karra veririz diyorum ben..
juli hastanede değil cnm ama görümcesinde.ben yarın buluşucam konuşup detaylı yazarım size..izinli saymak bence daha ii olur..ceyce ve frangipanide benim gibi düşünür sanrım..yinede yarın burda olduklarında yazarlar kararlarını
yarın cuma acı varmı acı
aci felan yok canim..kendi adima soylim ben rahatim ama gayet rahat hatta cok cok rahat...yarin enson ben kilomu bildiricem...meyvenul beklesin beni sabirsizlikla
ay ben simdi heyecanlandim kac kilo oldun meraktan catliyacamkulagima soyle hadi kulagima soyle
merhaba kızlar. kusura bakmayın siteye giremedim uzun süredir. pazar gecesi annemi hastaneye kaldırdık acil ameliyat oldu ve safrakesesi alındı. annemin yanındaydım dün döndüm bu sefer de kızım ateşlendi, yeni düştü ateşi. o yüzden gelemedim buraya. kuralları biliyorum. devam etmek isterim ama karar sizin.
gecmis olsun canim..Allah annenin sifasini versin...boyle bir durumda seni cikartabilirmiyim canim:78: umarim annen iyidir artik??
çok teşekkürler. annem iyileşme sürecinde, inşallah bir an önce iyileşecek...
çok teşekkürler. annem iyileşme sürecinde, inşallah bir an önce iyileşecek...
annene felan bakman gerekiyorsa seni belirli bir sureligine izinli olarak yazariz canim, enazindan burayi dusunmek zorunda kalmazsin
gecmis olsun canimacil sifalar diliyorum.
Ayyy kirmiziiiii,yine bizi meraktan catlatican ve yine bombayi patlatican demiiiii.Vay vay vayy merak ettim beeeaci felan yok canim..kendi adima soylim ben rahatim ama gayet rahat hatta cok cok rahat...yarin enson ben kilomu bildiricem...meyvenul beklesin beni sabirsizlikla
Gecmis olsun Cemre,bilmiyorduk.Devam tabiiki et canim istiyorsan.Ama artik kuralimiz var .Günde en az 5 mesaj yazmak zorundasin.Menü bildirmek zorundasin her gün.Bunlara uymayani bir kac kere uyarip sonra diskalifiye edicez.merhaba kızlar. kusura bakmayın siteye giremedim uzun süredir. pazar gecesi annemi hastaneye kaldırdık acil ameliyat oldu ve safrakesesi alındı. annemin yanındaydım dün döndüm bu sefer de kızım ateşlendi, yeni düştü ateşi. o yüzden gelemedim buraya. kuralları biliyorum. devam etmek isterim ama karar sizin.
Ayyy kirmiziiiii,yine bizi meraktan catlatican ve yine bombayi patlatican demiiiii.Vay vay vayy merak ettim beee
Gecmis olsun Cemre,bilmiyorduk.Devam tabiiki et canim istiyorsan.Ama artik kuralimiz var .Günde en az 5 mesaj yazmak zorundasin.Menü bildirmek zorundasin her gün.Bunlara uymayani bir kac kere uyarip sonra diskalifiye edicez.
Ayyy aklima geldiiii.Ben bugün sayimi almadim yahuuuuHemen aliyim bari
Dünkü sayimi almayi unutmustum.Simdi hemen yaziyorum
saferan: 2
ceyce: 1
doga: 18
frangipani: 8
kirmizigül: 9
tutku: 2
julia: 20
azeri kizi: 19
cemre: 0
juliet: 0
veeeeeee
Ganfed: 23
günün birincisi Ganfeeeeedd.
efferin giz.yüzümü kara cikarmadin
merhaba kızlar. kusura bakmayın siteye giremedim uzun süredir. pazar gecesi annemi hastaneye kaldırdık acil ameliyat oldu ve safrakesesi alındı. annemin yanındaydım dün döndüm bu sefer de kızım ateşlendi, yeni düştü ateşi. o yüzden gelemedim buraya. kuralları biliyorum. devam etmek isterim ama karar sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?