Ayyy tamda beni anlattin suan bende pitbull gibiyim ayyy bende bi regli olsaaamSagolasinn canimm şükür yaaa valla pitbull gibiydimrahatlarim
Kizz valla insanin tum hayatini etkiliyo yada benim bugün ruh halim ağladım güldüm milleti haşladım vs vssAyyy tamda beni anlattin suan bende pitbull gibiyim ayyy bende bi regli olsaaam
Oyle oluyor insan bende bagiriyorum daha cook gergin oluyorum butun hirsimi esimden cikariyorum kizima kiyamiyorumKizz valla insanin tum hayatini etkiliyo yada benim bugün ruh halim ağladım güldüm milleti haşladım vs vss
Tebrikler güzelim yeni iş hayatinda basarilar diliyorumSelam kizlar gorusmemi yaptim pazartesi basliyorum Allahin izniyle...
Valla bende cocuk yok ese de macam yemiy bende gelen giden sacmalayan insanlari hasliyorumOyle oluyor insan bende bagiriyorum daha cook gergin oluyorum butun hirsimi esimden cikariyorum kizima kiyamiyorum)) kizim bazen kucagima bi atliyor goguslerim sis agri o an icim bi gidiyor agridan yinede kizima ses etmiyorum... )
Kız sabah döndüm diye yazdıydın ya olacağın sabahtan belli olmuş aslında.seni çok etkiliyo bee geçende böyleydinSagolasinn canimm şükür yaaa valla pitbull gibiydimrahatlarim
Canım doktor sonuçlarını çok merak ediyorum inşallah güzel olur menünde on numara bel yıldız
Ay çok sevindim abla yaa umarım sonuna kadar gidebilirsin rahat edersin memnun kalırsın işindenSelam kizlar gorusmemi yaptim pazartesi basliyorum Allahin izniyle...
valla benim elimin altında da eş YOk çocuklar yiyo PaparayıııOyle oluyor insan bende bagiriyorum daha cook gergin oluyorum butun hirsimi esimden cikariyorum kizima kiyamiyorum)) kizim bazen kucagima bi atliyor goguslerim sis agri o an icim bi gidiyor agridan yinede kizima ses etmiyorum... )
Cnm hayirli olsun işin. Ne guzel yaa calışmayı ozledim vallaSelam kizlar gorusmemi yaptim pazartesi basliyorum Allahin izniyle...
Ayy suan yarın öğlen yiyeceğim ıspanak yemeğinin hayali ile yaşıyorum.kahvaltida mi yesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?