Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümu vereyim Ausencia Ahu060812
Sabah
1 yesil elma
7 fındık
2 tane üçgen peynir
1 tane kepekli galeta
1 bardak ayran
Ara yok hastaneden geç gelince düzen değişti bugün
Öğle
Balık
Bol salata
Ara
Metobolik çay
Aksam
1 tahıllı ekmekle sandviç bol sebzeli
3 zeytin
Yeşil çay
2.5 litre su
Spor yok

Kizz valla insanin tum hayatini etkiliyo yada benim bugün ruh halim ağladım güldüm milleti haşladım vs vss
Oyle oluyor insan bende bagiriyorum daha cook gergin oluyorum butun hirsimi esimden cikariyorum kizima kiyamiyorum )) kizim bazen kucagima bi atliyor goguslerim sis agri o an icim bi gidiyor agridan yinede kizima ses etmiyorum...)

Oyle oluyor insan bende bagiriyorum daha cook gergin oluyorum butun hirsimi esimden cikariyorum kizima kiyamiyorum )) kizim bazen kucagima bi atliyor goguslerim sis agri o an icim bi gidiyor agridan yinede kizima ses etmiyorum...)
Valla bende cocuk yok ese de macam yemiy bende gelen giden sacmalayan insanlari hasliyorum

Sagolasinn canimm şükür yaaa valla pitbull gibiydim rahatlarim
Kız sabah döndüm diye yazdıydın ya olacağın sabahtan belli olmuş aslında.seni çok etkiliyo bee geçende böyleydin
Canım doktor sonuçlarını çok merak ediyorum inşallah güzel olur menünde on numara bel yıldız
Selam kizlar gorusmemi yaptim pazartesi basliyorum Allahin izniyle...
Ay çok sevindim abla yaa umarım sonuna kadar gidebilirsin rahat edersin memnun kalırsın işinden
valla benim elimin altında da eş YOk çocuklar yiyo Paparayııı

Kızlar okuldan aldım çocukları ben yemek hazırlarken iki dakikada sofrayı sen kur onlar niye oturuyo vay efendim bende bilgisayara otururum ozaman falan derken oğlan sofrayı kurmaya gelirken kız bilgisayara oturdu diye bi girdiler birbirlerine bende bilgisayar telefon tablet ne varsa topladım birinin gözü oyuldu diğerinin yüzü yolundu tom ve jerry gibi girdiler ayıramadım onlara yasakladım ya kendimde onlar uyuyana kadar elime alamam teli gelmezsem merak etmeyin menümü de bildireyim

Tikkat tikkat wc den bildiriliy

Sabah
2 dl ekmek
İnce kaşar, peynir zeytin
Ara
Küçük muz
2 yudum süt
Öğle
Çorba
Kabuska
Yoğurt
Akşam
Salata
Sulu köftenin 6-7 tane minik köftesinden
2 kaşık kabuska
Yoğurt
Su 2 spor yok

Yeşil Detoks İçeceği: 1 avuç ıspanak + 1 salatalık + 1 küçük limon veya portakal + 1 elma veya armut

Turuncu Detoks İçeceği:3 havuç + 2 elma + 1 parça taze zencefil veya 1 limon

Kırmızı Detoks İçeceği: 1 pancar (soyulmuş) + 1 elma + 2 havuç + 1,5 su bardağı ananas

Merhabalar menüm
1 simit
Peynir zeytin
Domates salatalık
biraz yeşillik
3 bardak çay
Ara
2 ceviz 4 çiğ badem 4 çiğ fındık 1 incir
Az şekerli Türk kahvesi
Akşam
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir zeytin
4 dilim sucukla 1 yumurta
Bir yudum yaz helvası
2 çay
Su:2-2,5 lt.
Spor: yok

Iyi aksamlar.sevgili hanımlar.
Umarim.herkes.iyidir
Menumu.paylasayim...

Sabah, 1 demlik yesilcay, bol.peynir, 2.dl.tt ekmek ve domates~ Salatalık
Ara 1 demlik ihlamur ~ elma.çayı,.2.biskuvi
Ogle, dunden.kalan 1.tavuk.baget, yaninda biraz patates, 1 kase.tarhana.corbasi.ve.bol yogurt
Ara, 1.demlik papatya cayi, 2.biskuvi 1.muz, 1.elma
Aksam
2.parca.izgara tavuk, bir porsiyon haşlanmış brokoli ve.karnabahar, yogurt ile.
Ara
1.fincan.sahlep ( maalesef.hazir ve şekerli)
Su tum gun ancak 1 lt dir.
Yarin regl olmam lazim istah açılması da var hafif şişkinlik te.
Bu.hafta yinede aşırı abartmadim.onceki pms dönemlerine göre ama yarin icin ümitli değilim pek
Bu regl aralari olmasa ne iyi olacak aslında ama.,.
Neyse...

Perşembe Menü Bildirimi

Sabah
1 kahve
1 dlm ananas

Kahvaltı
1 dlm etimek
1 lorlu/zeytin maydanozlu omlet
Yeşil çay

Ara
1 mandalina

Öğle
1 tabak pırasa
4 zeytin
1 kase yoğurt
1 dlm etimek

Ara
2 limonlu eti form

Ara
1 muz
1 kutu süt

Son iki ara yollardaydı . Eve 9 a doğru geldim .
Şimdi ıhlamur zencefil karanfil ...vs çay içiyorum .

Su 1.3

Spor yok ahum tikkat tikkat oturma odasından wc ye ... Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…