Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun ada .
Dün kafa karışıklığından yazamadım sana.
Fissür var sanırım değil mi ?
Basurdan beter olduğu söylenir.
Kabızlıkta baş düşmanıdır.
Fissür sebebi ile ameliyat olan tanıdıklarım var.
Umarım seninki krem ve doğru tedavi ile geçer.

evet kaptanım fissür maalesef gecen d vitamini aldım oda kabı yaptı yırttım sanırım iyice (( yarın bi gideyim ne diyecek...

Kesinlikle Kaptanım yardımcın olarak hep destek tam destekk olacak bundan emin oll canımm

ayyy ne yapsam ki walla bilemedim.artık şu mıh gibi saplanan rakamdan kurtulmak için inanın bi akşam hiç adetim değildir ağrıkesici içip spor yaptım.başka zaman olsa içmem.
son bi hafta fırsat veriyorum kendime yarını bilmem ama haftaya cumada böyle olursa kendi adıma ben listeden ayrılıp listesiz takılacagım.

Ben çıkayım .
Kargo geri dönmüş onu alayım .. yusufu okuldan alayım .. eve gelip tekrar çıkalım ... perş. Hem pedagog hem tenis var .
Akşam pert gelirim yine .
Yanımada atıştırmalık alırım 8 i geçiyor eve gelmem çünkü.perş hep akşam olmuyor bende ...baba ile gitmediyse .

Ay kızlar valla bende hiç tartılmadım ama tırsmıyo da değilim hani
yarın çok mutlu olmak istiyorum çok
Dün babam moralimi bozdu bir aydır görmüyor du ya ben zayıfladım deyince adamcağız beni fit oldum zannetmiş eee hani pek bi değişiklik YOk dedi yaaa baba 7 kilo verdim daha dur , deniz den bir bardak su alsan eksilir mi dedim annemde baktı şöyle YOk yok kızım ne anlasın baban vermişsin gitmeye başlamış falan dedi ama ben çoktan

bu hafta için üzgünüm zaten bunu dile getiridm hep ,
bunu yapınca neler oldugunu grüdm kendimde hep dedigim gibi
her hafta kilo veren insanla vermeyen bir olmuyor insan mek verip karşılık alamayınca demolize oluyor .. yiyorr... ha yiyince ne oluyor sil baştan , sabit çıkmak yada 200 gr vvermek daha iyidir
bunu daha iyi anladım

hiç ama hiç alınmadım bu yazına , ben kendi adıma elimden geldigince pazaetesiye kadar bu artılarımı temziliycemm
ve yeni bi başlangıç yapıcammm

bu hafta için sizlerden özür diliyorum , hem liste adına hemde modu düşürdügüm için...
hepinizi çok seviyorummm....

tamam canım kekik suyunu deneyeyim teşekkürler :) Soğan gastritimi belki azdırabilir
soğanı kabukları ile kaynatıp içip harika bir çözüm ama gastrit varsa bende uzak duruyorum senin gibi ...polikistik overli biri olarak soğan kürünün ço faydasını görmüştüm açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…