Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimde babam her geldiğinde yok yok vermişsiin iyisin iyisin deerrr canım ya ben üzülmeyeyim diye :)

annem ilk gün vermişssin der ikinci günü sen bunu yeme kızım demeye başlar ben anlarım beni kandırdığını hahah )

soğanı kabukları ile kaynatıp içip harika bir çözüm ama gastrit varsa bende uzak duruyorum senin gibi ...polikistik overli biri olarak soğan kürünün ço faydasını görmüştüm açıkcası...
Evet cnm sogan kurunun gercekten faydasi var ama gastrit olunca kaliyorum oyle...

size güzel bişey paylaşıcam .
pazartesiden itibaren balkabağını hayatıma katıyorum
çok güzel bir tarif var. içindeki baharatlar sayesnde zayıflamayı hızlandırıyor ve tok tutuyor.
15 günde 7 kilo vermiş yapan tabi diğer öğünlere de dikkat ederek ve sıfır şeker tüketimi ile.
kahvaltı yerine tüketeceğim.

https://www.instagram.com/p/BOMKNxTBiLW/?taken-by=mugetarcan_

soğanı kabukları ile kaynatıp içip harika bir çözüm ama gastrit varsa bende uzak duruyorum senin gibi ...polikistik overli biri olarak soğan kürünün ço faydasını görmüştüm açıkcası...
Canım soğan regl söktürmesi gibi özelliği mi varr ayy ben sökülemedim yaa gerçi 1-2 gün var lakin davul gibi gezmek deli ediyor.

ha birde eklemek istedigim şu var ben bundan önceki haftalarda gerçekten emek verdim olmadı
hak ettigim rakamları almadım hiç bir zaman ,kaçamak olayım sadece bu hafta için oldu
Canımm sürekli menülerini bende görüdm kaçamksızdın 1 hafta yapmışssın üzme kendini düzeleceksin o kadar sıkı tutmana ragmen gram gitmemişti.Yanlız kıyamam metobolizman çok değişik ufak bir kaçamakta bayagı artı vermiş sıkma canınııı verirsin.Ne kglar vermişsin bunuda verirsinn

Hemenn bakıyorum Ceydam müthiş sonuçmuşşş kuzummm ayy inşallah denerim bendeee

Canım soğan regl söktürmesi gibi özelliği mi varr ayy ben sökülemedim yaa gerçi 1-2 gün var lakin davul gibi gezmek deli ediyor.
Evet canim ama suresi cok onemli ne fazla ne eksik ..soyleki 2 adet kabuklu sogani guzelce yika dorde bol tencereye at ...ardindan kaynatmis oldugun suyu uzerine bosalt ocaga koy kaynamya baslayinca tekrar 5 dakika sure tut ..5 dakika olunca hemen kapat 10 dakika demlensin agzi kapali...sonra bir bardaga dök cay sicakliginda iceceksin soguk degil....

Tamammm güzelim çok teşekkür ederim beklenen misafirim şükür geldii amaa en azından ağrılarımı hafifletirrr

menümm
kahvaltı
evde 2-3 çatal peynir tırtıkladım
sonra iş yerinde 4 sunta

öglen
1 tabak etli türlü
cacık

akşam
1 dlm kaşar
2 minik salatalık yedim

1 kahve içtim sadece 2 lt su içtim
kayısı çayı içtim inş etki eder

sabah ola hayrola bakalım

Vallahi haklısın kaptanım butun soylediklerine sonuna kadar kayiliyorum sen elinden geleni yapiyosun ama biz biraz şımarıgiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…