inşallah kaptanım ama galiba çook ilerledi gibiOfff . Izdaraptır o şimdi.
Etkili kremler var .
Hemen geçer inşallah .
Ay kızlar valla bende hiç tartılmadım ama tırsmıyo da değilim hani
yarın çok mutlu olmak istiyorum çok
Dün babam moralimi bozdu bir aydır görmüyor du ya ben zayıfladım deyince adamcağız beni fit oldum zannetmiş eee hani pek bi değişiklik YOk dedi yaaa baba 7 kilo verdim daha dur , deniz den bir bardak su alsan eksilir mi dedim annemde baktı şöyle YOk yok kızım ne anlasın baban vermişsin gitmeye başlamış falan dedi ama ben çoktan
Evet cnm sogan kurunun gercekten faydasi var ama gastrit olunca kaliyorum oyle...soğanı kabukları ile kaynatıp içip harika bir çözüm ama gastrit varsa bende uzak duruyorum senin gibi ...polikistik overli biri olarak soğan kürünün ço faydasını görmüştüm açıkcası...
size güzel bişey paylaşıcam .
pazartesiden itibaren balkabağını hayatıma katıyorum
çok güzel bir tarif var. içindeki baharatlar sayesnde zayıflamayı hızlandırıyor ve tok tutuyor.
15 günde 7 kilo vermiş yapan tabi diğer öğünlere de dikkat ederek ve sıfır şeker tüketimi ile.
kahvaltı yerine tüketeceğim.
https://www.instagram.com/p/BOMKNxTBiLW/?taken-by=mugetarcan_
Canım soğan regl söktürmesi gibi özelliği mi varr ayy ben sökülemedim yaa gerçi 1-2 gün var lakin davul gibi gezmek deli ediyor.soğanı kabukları ile kaynatıp içip harika bir çözüm ama gastrit varsa bende uzak duruyorum senin gibi ...polikistik overli biri olarak soğan kürünün ço faydasını görmüştüm açıkcası...
Canımm sürekli menülerini bende görüdm kaçamksızdın 1 hafta yapmışssın üzme kendini düzeleceksin o kadar sıkı tutmana ragmen gram gitmemişti.Yanlız kıyamam metobolizman çok değişik ufak bir kaçamakta bayagı artı vermiş sıkma canınııı verirsin.Ne kglar vermişsin bunuda verirsinnha birde eklemek istedigim şu var ben bundan önceki haftalarda gerçekten emek verdim olmadı
hak ettigim rakamları almadım hiç bir zaman ,kaçamak olayım sadece bu hafta için oldu
Hemenn bakıyorum Ceydam müthiş sonuçmuşşş kuzummm ayy inşallah denerim bendeeesize güzel bişey paylaşıcam .
pazartesiden itibaren balkabağını hayatıma katıyorum
çok güzel bir tarif var. içindeki baharatlar sayesnde zayıflamayı hızlandırıyor ve tok tutuyor.
15 günde 7 kilo vermiş yapan tabi diğer öğünlere de dikkat ederek ve sıfır şeker tüketimi ile.
kahvaltı yerine tüketeceğim.
https://www.instagram.com/p/BOMKNxTBiLW/?taken-by=mugetarcan_
Canım soğan regl söktürmesi gibi özelliği mi varr ayy ben sökülemedim yaa gerçi 1-2 gün var lakin davul gibi gezmek deli ediyor.
Hemen akşama yapacagım güzelim teşekkür ederimmSOGAN KABUGUNU KAYNATIP İÇ
ŞİMDİKİ KIRMIZI SOGANLARI
Evet canim ama suresi cok onemli ne fazla ne eksik ..soyleki 2 adet kabuklu sogani guzelce yika dorde bol tencereye at ...ardindan kaynatmis oldugun suyu uzerine bosalt ocaga koy kaynamya baslayinca tekrar 5 dakika sure tut ..5 dakika olunca hemen kapat 10 dakika demlensin agzi kapali...sonra bir bardaga dök cay sicakliginda iceceksin soguk degil....Canım soğan regl söktürmesi gibi özelliği mi varr ayy ben sökülemedim yaa gerçi 1-2 gün var lakin davul gibi gezmek deli ediyor.
Tamammm güzelim çok teşekkür ederim beklenen misafirim şükür geldii amaa en azından ağrılarımı hafifletirrrEvet canim ama suresi cok onemli ne fazla ne eksik ..soyleki 2 adet kabuklu sogani guzelce yika dorde bol tencereye at ...ardindan kaynatmis oldugun suyu uzerine bosalt ocaga koy kaynamya baslayinca tekrar 5 dakika sure tut ..5 dakika olunca hemen kapat 10 dakika demlensin agzi kapali...sonra bir bardaga dök cay sicakliginda iceceksin soguk degil....
Tamammm güzelim çok teşekkür ederim beklenen misafirim şükür geldii amaa en azından ağrılarımı hafifletirrr
Valla en güzel ev bencede Bizde evdeyiz ve en az 5 aile misafirim olucak dahada artabilir bide biz evde küçük allah yardımcım olsun insallah isim zoryılbaşı için bir pşanınız varmı kızlar
evde oturmak en iyi plan
Vallahi haklısın kaptanım butun soylediklerine sonuna kadar kayiliyorum sen elinden geleni yapiyosun ama biz biraz şımarıgiz galibaGeleneksel Ulusa Sesleniş Konuşmamı yapayım .
Özellikle tartı sonuçları gelmeden yazıyorum ki ... sonuçlara göre üzerine alınan alınmayan değişmesin diye.
Bireysel bir kilo verme çabası içinde değiliz.
Adı üzerinde Cuma zayıflama GRUP yarışması.
Geçen cuma herkes bir gazla yazdı . Bu hafta şöyle olacak böyle olacak ... haftaya 1.yiz ...falan falan ...
Zincirin bir halkası kopunca peşi geliyor.
Hafta içi hatta hafta sonundan diyet bırakmalar ,kaçamaklar başladı .
Ben böyle yazınca üzülme aus herkes kendinden mesul deniliyor ama değil . Değil.
Haftaya bir hedefle başlamış takım arkadaşınız .. sizlerden gelen bol kaçamak , pes etme yazılarını okuduğunda o da bırakıyor hedefe kitlenmeyi.
Ben bu hafta 2 kilo da versem ... diğerlerinin artıları eksileri götürecek nasıl olsa diye ... 1.lik gazı ve hedefi hooop haftaya söööz 'e kalıyor .
Ha düşünen olacak ki ... mis gibi 2 kilo versem kim ne artı almış umrumda olmaz ... o da değil işte. Değil.
Zaten tek başına bu kilo alma işini başarsak ... burda işimiz ne .
Grupsak ... tüm grup üyelerinden mesuluz .
Ben mesela ... bu hafta hırslı azimli görsem herkesi .. daha bir sarıldım diyete 500 yerine 1000 vereyim derdim . Sonuçta kaptanı olduğum bir takımın başarısı beni de mutlu eder.
Demem o ki ; bugünden sonra ekstra durumlar .. göze batmayacak kaçamaklar hariç .. diyetten her hafta sonu pes edeni Izne ayırma kararım nettir .
Burdaki denge ve adalet tamamen kişinin azmi ile orantılıdır . Tartıda sabit ya da artı çıkması ile değil .
Erva mesala ... bir ara her hafta abla uğraşıyorum o kadar ama veremiyorum derdi . Veremesin . Asla onu izne çıkarmak aklımdan geçmedi.
Ama sürekli diyetten kopuş yaşayanlar için fikrim net.
Aus olarak yazmıyorum bu yazıyı ... 7. Takım kaptanı olarak yazıyorum .
Hepinizi ayrı ayrı sevdiğimi söylememe gerel yok .
Ama sizlerin sürekli diyet bozması bir başka takım arkadaşınızın motivesini de olumsuz etkiliyorsa bunu da düşünmek zorundayım .
Bu Cuma dan sonrası benim için milat .
Isteyen bu gece bi tepsi baklava yesin .
Ben yarından sonrasını baz alacağım .
Aralıkta bitiyor ... hemen hemen hepimizin 1 Ocak hedefi vardı ... kaç kişi başardı ???
Ve yine bir çoğumuz yaza fit girme hayalinde kaç kişi hedefe kitlendi ?
Siz sağlıklı ve düzenli beslenmeye odaklanın.
Az gitmiş çok gitmiş diye çetele tutmayın diye kaç kez yazdım .
Herkes birbirinden , birbirinin motivesinden sorumludur bu takımda .
Sevgiler....
Sagolasinn canimm şükür yaaa valla pitbull gibiydimGözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?