- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Canim burda saydin78 mi demişti emin değilim bana iyi geldi sende dene aç karma yeşil çay.Günaydın herkeseee hayırlı cumalar öncelikle
Geçen hafta: 81.6
Bu hafta: 80.6
Yüzde: %1.22
Hayalim bu hafta 7 leri görmekti ama olmadı wc ye çıkamadım bu hafta böyle bakalım :))) inşallah güzel tartılar da çıkarsınız:)
Kelebegim ac karna iceyim hatirlattigin iyi oldu. Delyim onerdi bir kez ictim ama aksamdi. Yine sıkıntı bugunlerde wc olayı... Simdi ac karna iceyim umarim ise yarar bende deCanim burda saydin78 mi demişti emin değilim bana iyi geldi sende dene aç karma yeşil çay.
Aç karna ilk hep su içerim ama sıcağa yakın içmek şart sanırım
Günaydın .
Hayırlı Cumalar.
+2 ile açılışı yaptık .... hadi gazamız mübarek ola .
Ayy masallllaaaaahhhh çok sevindimmmmS
saol cnm evet hamileyim ama burda hamile takvimini imzalayadim
günaydın. . üzülme kaptanim . simittir o simit
Üzülme kuzumm bende regilmm ve davul gibiyimmmGEÇEN hafta 90.8
Bu hafta 92,8
Fark +2
Yüzde%-2,2
Günaydın
Giremiyorum kaç gündür fuar hazırlıgı vardı bugünde baslıyor. Gece eve zor geliyorum sabahta zarzor uyanıp gidiyorum. Yılbasına kadar böyle çalışacagım.
Kiloyada sinir oldumama regl oldum belki ondandır çünkü inanılmaz şişim ve hastayım.
Üzülme dw dikkat et. +2 yazınca neyse de gerçeği + 2000 ....GEÇEN hafta 90.8
Bu hafta 92,8
Fark +2
Yüzde%-2,2
Günaydın
Giremiyorum kaç gündür fuar hazırlıgı vardı bugünde baslıyor. Gece eve zor geliyorum sabahta zarzor uyanıp gidiyorum. Yılbasına kadar böyle çalışacagım.
Kiloyada sinir oldumama regl oldum belki ondandır çünkü inanılmaz şişim ve hastayım.
Verince iyi de alınca çıkmak çok demoralize eder. Boşver öyle dusunme . Dikkat et bu hafta . O sislik gider eksi 2000 le tak ı mı yukarı tasirsinListeden çıkabilirim gerçekten ben takımı etkilemek istemiyorum çok iyi gitmediğimin farkındayım. Kilo veriyorum ama çok az. Bir haftada birden iki kilo aldıgımıda sanmıyorum regl yüzünden muhtemelen.
Dediğim gibi takımı etkilemek istemiyorum bireysel yarışa tabiki devam ama takımı engelliyorum ben bu şekilde.
Ay pardon o zamnBen değilim +2 .
Ay pardon o zamnsen olunca yazacam oyle . seni rakip bildim kendime . benden aşağı düşme dié
Ay pardon o zamnsen olunca yazacam oyle . seni rakip bildim kendime . benden aşağı düşme dié
Canim burda saydin78 mi demişti emin değilim bana iyi geldi sende dene aç karma yeşil çay.
Aç karna ilk hep su içerim ama sıcağa yakın içmek şart sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?