Yerlerr senii küçücük eniste seniii canimsinn senn yaaa kiyamam ama haftayaa bi çılgınlık yapacağım hirs yaptimm cok pisyokyaaaaaaaa...(boyuna bakmadan ortaya atılan küçükenişte gibi hissettim kendimi )
Aynenn canimm yanindaa olsunn hersey para demek degillAllah muhtaç etmesin de göndermem bacımm. Yok yok parası pulu batsın kuru ekmek yiyelim beraber yiyelim ben bebelerle kafayı yerim
yaaaaa seni çılgınnnnnn.bende yapıcam bende yapıcam.eksilmesse baskül utansın.Yerlerr senii küçücük eniste seniii canimsinn senn yaaa kiyamam ama haftayaa bi çılgınlık yapacağım hirs yaptimm cok pis
walla bizde cok zor durumdayız,böyle deyincede yeryüzünde ne halde olanlar var diye kendimden utanıyorum.eşimin heran tayini çıkabilir belki doğu belki ankara belki istanbul.Allah muhtaç etmesin de göndermem bacımm. Yok yok parası pulu batsın kuru ekmek yiyelim beraber yiyelim ben bebelerle kafayı yerim
Evet bugun gidecem canim, offf gerginim dun iki kere buhara oturdum sanki iyi geldi gibi ama kremi degistirmesi lazim..artik p..ile başlayan kremden etki görmüyorum..sıkma canını ada bugün mü gidecektin cerraha?
mimu88 kayseriye geliyormusun canım.hava nisbeten daha açık daha güzel.haftaiçi gündüz eksi 10 felandı acayip soguktu.
Ayyy yok gonderme canim aile düzeni cook onemli..giderseniz birlikte gidin..benim esimede bundan iki yil once kurumun il müdürlüğü teklifi gelmisti 5 yilligina ama benim gidebilecegim il degildi dedim sen bilirsin ama düzen kalmaz kizimin buyumesini kacirirsin sen bilirsin dedim vazgecti...Eve geldim şimdi bi wc sonra tartı bakalım bir hafta boyunca hiç tartılmadım sonuç ne olacak ama gerçekten mutsuz bi başlangıç oldu sabah ilk mesajı okuyunca .bende de surat asıldı .bebeleri haşladım hadi hadi diye diye adamda akşam ben bebeleri yatırınca geldi onlar kalkmadan gitti hepsi üstüme kaldı sabah sabah bide mercimek köftesi ile uğraştım ayyy
Ha Bide benim ki Kazakistan a gidiyimmi diyo gazi Ünv sinin bi bölümü açılacakmış oraya.hayır dedim 100 milyar kazanacaksan git dedim oda haliylededi manyak mı ne beni burda iyice kafayı yedirtecek ayağını denk al bak ozamana kadar da zayıflarım dönünce beni falan bulamazsın kaçırırlar dedim adamdan bi ses
"he yaaa"
Ben bi zayıflayım da alem bi görsün 3 çocuklu fit anne nasıl oluyomuş
Kız geçen hafta bu hafta yazsan ya verdin mi aldın mı anlamadık
Aynen canım düşünme hayat insanlara neler getiriyor inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olurwalla bizde cok zor durumdayız,böyle deyincede yeryüzünde ne halde olanlar var diye kendimden utanıyorum.eşimin heran tayini çıkabilir belki doğu belki ankara belki istanbul.
ve ben daha yeni aile hekimliğine gecebildim asm kurmak için 10 bin tl harcadım.doğru düzgün maaş bile almaya başlamadan eğer eşimle gitmek istiyorsam istifa edip tekrar gezici hizmet gibi bişeye gecmem lazım.
öyle bir belirsizlik var ki bende saldım düşünmüyorum bakalım gelecek 2 ay bana neler gösterecek.
Aynen canım düşünme hayat insanlara neler getiriyor inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olurwalla bizde cok zor durumdayız,böyle deyincede yeryüzünde ne halde olanlar var diye kendimden utanıyorum.eşimin heran tayini çıkabilir belki doğu belki ankara belki istanbul.
ve ben daha yeni aile hekimliğine gecebildim asm kurmak için 10 bin tl harcadım.doğru düzgün maaş bile almaya başlamadan eğer eşimle gitmek istiyorsam istifa edip tekrar gezici hizmet gibi bişeye gecmem lazım.
öyle bir belirsizlik var ki bende saldım düşünmüyorum bakalım gelecek 2 ay bana neler gösterecek.
ben son gebelik sonrası bi önceki yöntemler işe yaramayınca baya ağlamıstım en son kortizonlu kremi 3 gün kullandım ve gecti ama benim en fazla 2 ay sürdü.bence bugün bi danış cerraha.sıkma canını ,germe kendini aklına getirme muayeneyi.Evet bugun gidecem canim, offf gerginim dun iki kere buhara oturdum sanki iyi geldi gibi ama kremi degistirmesi lazim..artik p..ile başlayan kremden etki görmüyorum..
Doktorum bide kortizonlu kremler varmis en son care drlar onu veriyormus gecici kullansam kortizon kremlerde kilo yapiyor mu bunyeye..??
dur ben sana özelden yazayımcanımm geliyorum inşallah yarın sabah. Kısa bir araştırmanın ardından yarın sabah erciyese gideceğiz öncelikle ama kahvaltı nerede edilir bilmiyorum at çiftliği varmış sanırım. önereceğin bir yer var mı?
Akşam için de elmacıoğlunu buldum.
Pazar sabahı öğlen gibi de Saray Çiftliği Kahvaltı sonra müzeler ve konaklar gezisi.
Önereceğin bir yer var mı? kayseri mutfağı sırf hamur maşallah ama sadece tadına bakacağım inşallah yanıma bol wasa falan alırım
Insallah doktorum cok tesekkurler evet kortizonlu kremler 3 gunde iyilestiriyormus bakalim olmadi onu kullanirim..benimde bu hastalikla tanisali yillar oluyor ama bu ara ara oluyordu kremi surunce geciyordu ama ilk defa bu sefer 20 gunu gecti...neyse insallah gecer..ben son gebelik sonrası bi önceki yöntemler işe yaramayınca baya ağlamıstım en son kortizonlu kremi 3 gün kullandım ve gecti ama benim en fazla 2 ay sürdü.bence bugün bi danış cerraha.sıkma canını ,germe kendini aklına getirme muayeneyi.
ilaçla vs düzelirsin inşallah.
aslında biz farketmesekte acı olunca makat kilitleniyor ve kan dolaşımı bozuluyor iyileşme gecikiyor sıcak su oturması makatı gevsetiyor acıyı hafifletiyor iyileşme sürecini hızlandırıyor.
Aynen canım düşünme hayat insanlara neler getiriyor inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?