vayyyy delyyy kaldın mı benden geriiii.varmısın rövanşa.
ay inşallah listem hazır.umudum var...
300 demiştim ben di mi ?
Fena çuvalladım .
Ama ne güzel bir çuvallama :)
Haftaya 800 demiştim ... yine çuvallat beni .
:)
78 in hayırlı olsun ... tepe tepe kullanma hemen 77 ye devret .
Günaydın herkeseee hayırlı cumalar öncelikle
Geçen hafta: 81.6
Bu hafta: 80.6
Yüzde: %1.22
Hayalim bu hafta 7 leri görmekti ama olmadı wc ye çıkamadım bu hafta böyle bakalım :))) inşallah güzel tartılar da çıkarsınız:)
şekil 1a yım ben.1 gün bile yetti.ya hafta içi resmen 80den aşağı ibre oynamadı.bırakın eksiyi artı gelecektim resmen.Gunaydin kizlar...
2-3 hafta sabit yada arti olunca sok yapip vucudu sasirtmak gerekiyor..lutfen deneyin..
sıkma canını ada bugün mü gidecektin cerraha?Merhaba kaptanim..
Ben dun regli olmam lazimdi olamadim arti tuvalete rahat çıkamıyorum + 300 olarak geri dönmüş bana yani 76.600 kilom cok uzgunum..bi regli olsam belki farkeder...
Çok acı olmuşo 1 günlük detoxu bitirmeyim diye sekteye ugratayım diye çok denendim ama cok şükür başardım 2 yudum kahveyi saymassak.
eşim greyfurt sıkıp maden suyuna karıştırmıs getirdi cok severim ,ve eşimin ikramı gözlerim yaşardı yok dedim içemem,sonra baktım sütlü kahve yapmıs karsılıklı içelim dedim diyor sen kahveye hayır demezsin,ay ne yapacagımı şaşırdım,tmm dedim 2 yudum alıp çaktırmadan bıraktım.normal zamanda olsa ya bu izzeti ikram.
Olmamm miii haftayaa ezip gecicemm seniii haahahvayyyy delyyy kaldın mı benden geriiii.varmısın rövanşa.
aman aman sakın gitmesin bi yere.ben 3,5 yıl bekledim cok zor ahu cokkkkkk.sen başaracaksın canım azmin var imkanın var,kendin için yapacaksın.Eve geldim şimdi bi wc sonra tartı bakalım bir hafta boyunca hiç tartılmadım sonuç ne olacak ama gerçekten mutsuz bi başlangıç oldu bende de surat asık bebeleri haşladım hadi hadi diye diye adamda akla ben bebeleri yatırınca geldi onlar kalkmadan gitti sabah sabah bide mercimek köftesi ile uğraştım ayyy
Bide benim ki Kazakistan a gidiyimmi diyo gazi Ünv sinin bi bölümü açılacakmış oraya.hayır dedim 100 milyar kazanacaksan git dedim oda haliylededi manyak mı ne beni burda iyice kafayı yedirtecek ayağını denk al bak ozamana kadar da zayıflarım dönünce beni falan bulamazsın kaçırırlar dedim adamdan bi ses
"he yaaa"
Ben bi zayıflayım da alem bi görsün 3 çocuklu fit anne nasıl oluyomuş
yokyaaaaaaaa..Olmamm miii haftayaa ezip gecicemm seniii haahah
Allah muhtaç etmesin de göndermem bacımm. Yok yok parası pulu batsın kuru ekmek yiyelim beraber yiyelim ben bebelerle kafayı yerimaman aman sakın gitmesin bi yere.ben 3,5 yıl bekledim cok zor ahu cokkkkkk.sen başaracaksın canım azmin var imkanın var,kendin için yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?