Merhaba kaptanim..
Ben dun regli olmam lazimdi olamadim arti tuvalete rahat çıkamıyorum + 300 olarak geri dönmüş bana yani 76.600 kilom cok uzgunum..bi regli olsam belki farkeder...
Eve geldim şimdi bi wc sonra tartı bakalım bir hafta boyunca hiç tartılmadım sonuç ne olacak ama gerçekten mutsuz bi başlangıç oldu sabah ilk mesajı okuyunca .bende de surat asıldı .bebeleri haşladım hadi hadi diye diye adamda akşam ben bebeleri yatırınca geldi onlar kalkmadan gitti hepsi üstüme kaldı sabah sabah bide mercimek köftesi ile uğraştım ayyy
Ha Bide benim ki Kazakistan a gidiyimmi diyo gazi Ünv sinin bi bölümü açılacakmış oraya.hayır dedim 100 milyar kazanacaksan git dedim oda haliylededi manyak mı ne beni burda iyice kafayı yedirtecek ayağını denk al bak ozamana kadar da zayıflarım dönünce beni falan bulamazsın kaçırırlar dedim adamdan bi ses
"he yaaa"
Ben bi zayıflayım da alem bi görsün 3 çocuklu fit anne nasıl oluyomuş
Arkadaşlar lütfen hırslarınız sözleriniz Cuma'da kalmasın motivasyonumuz bi hafta boyunca sürsün kaptanım kraliçem gözümüzün yaşına bakmaz bu hafta haberiniz olsun
Yine spor takibi yapalım mı listeye katılmak isteyen varmı
Ausencia teşekkürler kaptanım umarım yeni yıla 70 lerle girerim. bu hafta çok sıkı çalışacağım inşallah
@Ahu060812 spor arkadaşım beni listenin başına yaz.
yoksa yoksa takım içi haftanın birincisi ben mi olucam
Sabah cnm darsi senin basinaAyy masallllaaaaahhhh çok sevindimmmm
Hayırlı sabahlar
24 Ağustostan bu yana ilk defa + oldum ama elhamdulillah çok büyük bir artış değil, yani ben kesinlikle 80 üstü acayip bir şey bekliyordum
Geçen hafta: 79.6
Bu hafta: 79.9
Fark= + 0.3
Abla kahvaltı yspmıştım üzerimde hava soğuk diye kalıntıAusenc 49405782 .!.:Öyle gözüküyor. Geçerse fatma geçer .
Bu durumda aslında sabit değil mi ?
Vallaa canimm ben kendi adima diyimm bu haftaa canimla ugrastimm hep aslinda dogru yemek bilee yemedimm midemin agrisinaaa amaa haftaya insallahh daha iyii olacagimArkadaşlar lütfen hırslarınız sözleriniz Cuma'da kalmasın motivasyonumuz bi hafta boyunca sürsün kaptanım kraliçem gözümüzün yaşına bakmaz bu hafta haberiniz olsun
Yine spor takibi yapalım mı listeye katılmak isteyen varmı
evet kaptanım giden -300gramRegl sabit ya da 100 200 gr oynatabilir ada + wc de .
Tartıya yansımamış olsa da incelmiş olman lazım . Spor yapıyorsun .
Tatlım ya ... he yaaaaa yı yedir enişteye .
400 gitmiş okudum.
Ama sen kendini çok iyi tanıyan bir kadınsın.
O senelerce yüzdüğün sulardan beraber çıkacağız
Adamı da yollama
Günaydın ... 300 değil mi giden ?
Senin için gayet iyi begümcüm .
Yoksun bu aralar ...
Bu hafta nazi kampı buralar ....
Yok ben uyamam diyene "izne ayrılmak istiyor" notunu ekleyeceğim bu hafta .
sana güveniyorum mimu .
bossss kararlıBeklenen son .
Bence de +300 az bile .
Büyük milad var betül .
Listede olup kilo alımı ... sabit ... kaçamaklar sebebi ile devam edenler ..
Bu hafta deliler gibi diyete sarılacak .
Ya da izne ayrılacak .
HAKLISIN, başka bir şey demiyorumBeklenen son .
Bence de +300 az bile .
Büyük milad var betül .
Listede olup kilo alımı ... sabit ... kaçamaklar sebebi ile devam edenler ..
Bu hafta deliler gibi diyete sarılacak .
Ya da izne ayrılacak .
Merhaba bildirim zamani...
Gecen hafta 85.3
Bu hafta 84.8
Giden 500
Teşekkürler kizlar!
Özellikle de sevgili kaptanimAusencia
Tuba ... şunu soruyorum evdeki tartı kaç gösteriyorAbla kahvaltı yspmıştım üzerimde hava soğuk diye kalıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?