Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlım neden alınganlık yapıyorsun
Takım kurallarını en başta okuyarak kabul etmedik mı? Ne diyoruz eğer en küçük bir şey dahil olsun bilelim ki ona göre davranalim
Haklısın haber vermek gerekirdi. Neyse olan olmuş boşver.

kuşum tabiki senin kararın ben başka bir açıdan bak diye söyledim..
Teşekkürler.

Liste şart değil o yüzden mi listeye giremeyenler motive olamayıp gidiyorlar. listeye girip yarışarak motive olunuyor işte. Neyse ya söylenecek bi şey yok karar verilmiş hoşçakalın

Bence aus a haksızlık yapmayalım. çok sabırlı. Ben eminim kişisel hiç bir kararı yok.ve bizi bizden fazla düşünüyor.asil kuralları uygulamazsa haksızlık olur.bu geminin yürümesi lazım. Liste ayrı takım ayrı takımın kapısı hep açık. Ama liste ayrı bi sorumluluk.

Bencede kesinlikle listeye girmek katılım gerektiriyor gelip paylaşımda bulunup adapte olup kilo verirsen kaptan zaten seni takıma alıyor
Ben mesela bu sefer ne listeye girmek için uğraştım ne de işte yardımcı olayım falan diye uğraştım sadece ne kadar motive olduğumu yansıttım sadece kendim oldum zorlamayla gelmedim yada zorlamayla spor yapmadım iş zaten bizde bitiyor herşey bahane.

Canımcim sende biliyosunki kilona göre yediklerin az bu yüzden gitmiyo kiloların biraz artırsan daha iyi olucak sanki

Bende listeye girmeden devam edenlerdenim. Gün gün buraya uğramak beni motive ediyor. 3 haftadır burdayım ve listelerde değilim ne zaman gireceğim de belli değil. Belki kilo vermemin tam durduğu zaman gireceğim. Ama önemli olan benim Benim motivasyonun. kilo vermek çok zor bir süreç. Yıpratıcı.

Hayırlı yolculuklar cnm vede iyi eğlenceler keyfini çıkar kayserinin ve karin

İzinden ne zaman dönülüyor? 7. Takım dışında istediğim takımdan devam edebilirim değil mi?

ÜYE İZİN HAKLARI
1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz.
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
3)Üyeler izne ayrıldıkları etabı takip eden 2 etap boyunca listeye dahil olamaz .
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
4)Her üyenin yılda 2 kez izin kullanma hakkı vardır. 2015 yılı için bu hakkın kullanılma zamanı 415. etapta başlar, yıl sonunda biter. 415. etap öncesinde alınan izinler kotaya dahil edilmeyecektir.

500.etapta herhangi bir takım listesinden devam edebilirsin littlecoffeedoc .

Hayırlı yolculuklar cnm vede iyi eğlenceler keyfini çıkar kayserinin ve karin

Canım çok teşekkürler kazasız belasız ve kalorisiz döneyim inşallah :)
Kayseri mutfağı da maşallah hep hamur işi :) bugün dedim hatta memleketimin (Adanalıyım aslen) gözünü seveyim tam bir protein cenneti

Emin ol kişisel kararım olsa böyle olmaz .
İnisiyatif aldığım durumlarda şimdikinden çok farklı .

Cuma Zayıflama Yarışmasını ben kurmadım , kurallarda bana ait değil .
Kuraları kabul eden bir üye olarak bende herkes gibi yarışa devam ediyorum .

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…