- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Haklısın haber vermek gerekirdi. Neyse olan olmuş boşver.Tatlım neden alınganlık yapıyorsun
Takım kurallarını en başta okuyarak kabul etmedik mı? Ne diyoruz eğer en küçük bir şey dahil olsun bilelim ki ona göre davranalim
Teşekkürler.kuşum tabiki senin kararın ben başka bir açıdan bak diye söyledim..
Liste şart değil o yüzden mi listeye giremeyenler motive olamayıp gidiyorlar.Hemlittlecoffeedoc cim liste şart değil ki.en güzel cevap şu olabilirdi bu ara katılım ve başarı için musait değilim elimden geldiğince burda olurum tempoyu yakalayınca yerimi ayırın.
Eğer bu haftada veremeseydim bende ayrilacaktim.hatta bundan sonrada ne sebeple olursa olsun listeyi ve motivasyonu dusundugum an liste dışı devam edeceğim.
Kız doly ne zaman çektin benim arkadan resmimi hiç farketmedim
Canımcim sende biliyosunki kilona göre yediklerin az bu yüzden gitmiyo kiloların biraz artırsan daha iyi olucak sankiMenum 23.12.2016 Cuma
Sabah
2 tavuk burger
2 dlm ekmek
Öğle
Yok
Aksam
1 kepce corba
3 yk miyane (tavuklu yemek)
3 lt su 2 yesilcay 1 kusburnu 1 sadw sekersiz turk kahve 55 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar canlarimmmarket alisveris gidecegim gelince leslie yaparim
3.haftada dönebilirsin. Evet istediğin takımda girebiliniyor listeyeİzinden ne zaman dönülüyor? 7. Takım dışında istediğim takımdan devam edebilirim değil mi?
Hayırlı yolculuklar cnm vede iyi eğlenceler keyfini çıkar kayserinin ve karinCanımmm bu akşam gitmekten vazgeçtim çünkü yarın sabah erkenden kalkıp Erciyes'e gideceğim tüm gün kaymaya çalışırken çok yorulacağım için bugün kendimi yormayayım dedim kayak acemisi puanı kaç :) :)
İzinden ne zaman dönülüyor? 7. Takım dışında istediğim takımdan devam edebilirim değil mi?
Hayırlı yolculuklar cnm vede iyi eğlenceler keyfini çıkar kayserinin ve karin
Bence aus a haksızlık yapmayalım. çok sabırlı. Ben eminim kişisel hiç bir kararı yok.ve bizi bizden fazla düşünüyor.asil kuralları uygulamazsa haksızlık olur.bu geminin yürümesi lazım. Liste ayrı takım ayrı takımın kapısı hep açık. Ama liste ayrı bi sorumluluk.
Teşekkürler.
ÜYE İZİN HAKLARI
1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz.
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
3)Üyeler izne ayrıldıkları etabı takip eden 2 etap boyunca listeye dahil olamaz .
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
4)Her üyenin yılda 2 kez izin kullanma hakkı vardır. 2015 yılı için bu hakkın kullanılma zamanı 415. etapta başlar, yıl sonunda biter. 415. etap öncesinde alınan izinler kotaya dahil edilmeyecektir.
500.etapta herhangi bir takım listesinden devam edebilirsinlittlecoffeedoc .
Hahahhaa cilginnKız doly ne zaman çektin benim arkadan resmimi hiç farketmedim
Kuzumm canim hicbir şey istemiyor bunlari bile zorla yiyorumm kiiCanımcim sende biliyosunki kilona göre yediklerin az bu yüzden gitmiyo kiloların biraz artırsan daha iyi olucak sanki
Sen kaç mil yaptın de bakimHahahhaa cilginn
Vallahh markette canim çıktı sinir oldum kolum kanadim kalkmadi hahaha pinekliyommSen kaç mil yaptın de bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?