- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ah deme işte onu her yerin ayrı güzellikleri lezzetleri var ınsanda gittimi denemek istiyor ama şimdi gelde yeCanım çok teşekkürler kazasız belasız ve kalorisiz döneyim inşallah :)
Kayseri mutfağı da maşallah hep hamur işi :) bugün dedim hatta memleketimin (Adanalıyım aslen) gözünü seveyim tam bir protein cenneti
Ah deme işte onu her yerin ayrı güzellikleri lezzetleri var ınsanda gittimi denemek istiyor ama şimdi gelde yegurmeler gibi tadına bak çekil nefsini korelt sekerim sen kanma o güzelim lezzetlerin tadına kokusuna kötü onlar kötü cıssss
17 / 23 ARALIK 7.TAKIM ENLER LİSTESİ
Antepia27 1900 gr %1.67
Sekercikiz 1100 %1.60
mimu88 1000gr. %1.23
kelebekolacam 800gr. %1.00
Ausencia 600gr. %0.87
roxen2303 400gr. %0.65
Kedibochi 500gr. %0.57
@Dersaadet_ 400gr. %0.50
Ahu060812 400gr. %0.46
DelyDoly 300gr. %0.33
T tuba52 100gr. %0.11
vorones sabit
Betulina +300 %-0.38
ada81 +300 %-0.39
saydin78 +500 %-0.77
Nare83 +900 %-1.23
ErSeSi +1100 %-1.52
Davina +2000 %-2.20
BU HAFTA AYRI AYRI MESAJ YAZMIYORUM .
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum .
Başta iki hafta üst üste haftanın en fiti olan @fatmanurkaya yı
@Sekercikiz ve @mimu88 ve @kelebekolacam sizlere de kocaman bir alkış% 1 barajını geçtiğiniz için (dohtorum hadi yine son anda bunu tutturdun )
Bu haftalık yazmıyorum , haftaya en fit'ten en dipte'ye kadar yorumlar kaldığı yerden devam edecek .
Kizima.kahvalti icin.lor.yaptim.mmmm.ne.lezzet.Tam olarak öyle yapıcam tadına bakarım sadece o da çok iştah açıcı gözükürse yoksa yooook yooook :)
Tam bir gurme oliciiim :) hafta içi 3 gün şok yapabilirim. Burdan biri önermişti instagramda 40kilonasılgider diye bir bayan o bayaa şok yapıyordu hindi füme lor ve beyaz omletle. Bakalım :))
Kizima.kahvalti icin.lor.yaptim.mmmm.ne.lezzet.
Bir dahakine esime.daha cok.sut aldırıp kendime.de.yapacağım hem leziz hem saglikli hem.protein bombası !
@auscencia canim.kaptanim eline saglik.liste yine.harika.
Liste de olmamak beni aksine daha cok motive ediyor.
Listede olsam üstümde baski hissedeceğim bu da.beni.negatif.etkilerdi.
Boyle cok daha iyi, desteğinizi listede olmasam da görüyorum yetiyor valla.
Iki aya yakindir.burdayim menu.bildirimi her gun yapamasam da sohbetlere katilamasam da.her.cuma bildirim icin.burdayim ...
Kaptanım ellerine emeğine yüreğine sağlık herşey için çok teşekkür ler canım
Takimdan ayrilmak elbette senin kararin..ancak yazdiklarindan duygusal bir donemde oldugun anlasiliyor...ausun buraya saadet asagidasin neden yazmiyorsun mesajlarini gördüm ve hatta baktığımda evet sayfadaydin ve yazmadin isin vardir musait degilsindir olabilir..ancak bu konuda ausu hakli görüyorum ben..sana takimdan ayrıl demiyor ki listeden çıkartıyorum katılımın yetersiz diyor..baska bir takimda da ayni kurallar gecerli..hatta bazilarinda günlük mesaj sayisini yaziyor kisi menu verirken..bence alinganlik yapma islerini hallet ve sıkı bir sekilde geri gel. Yok diyorsanda senin bilecegin iş..İzinden ne zaman dönülüyor? 7. Takım dışında istediğim takımdan devam edebilirim değil mi?
Menü yazayım
Kahvaltı
1 dlm kaşar
Sütlü kahve
Öğlen .
1 kase sebze çorbası
Avuc ici kadar peynir li börek
Yarım bardak zero
Akşam
100 gr tavuk döner
Ayran
Domates iki uç dilim
Bu arada eve geldim 74.0 çıktım .
Sabah 74.6 akşam 74.0 anlamadım bu isi
Canim eline emegine yuregine saglikkCanım sizinde azminize sağlık .
Takimdan ayrilmak elbette senin kararin..ancak yazdiklarindan duygusal bir donemde oldugun anlasiliyor...ausun buraya saadet asagidasin neden yazmiyorsun mesajlarini gördüm ve hatta baktığımda evet sayfadaydin ve yazmadin isin vardir musait degilsindir olabilir..ancak bu konuda ausu hakli görüyorum ben..sana takimdan ayrıl demiyor ki listeden çıkartıyorum katılımın yetersiz diyor..baska bir takimda da ayni kurallar gecerli..hatta bazilarinda günlük mesaj sayisini yaziyor kisi menu verirken..bence alinganlik yapma islerini hallet ve sıkı bir sekilde geri gel. Yok diyorsanda senin bilecegin iş..
Canim eline emegine yuregine saglikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?