Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa enişte tuzaklara mı başladı doktorum ??
Sanki öyle sezdim

Afiyet olsun . Sporu yap mutlaka canım .

İnan o kadar istiyorum ki abla şu boğazıma sahip çıkacam biraz da spor yapacam gerisi de nasip diyecem

Ya tatlım ..geçen o 3 günü unutma bence de . Nasıl tedirgin oldun .
Rabbim hayırlısını nasip etsin her şeyin tabii ama sende önlemini vaktin varken al tubacım

Güzel oluyor ama değil mi

Bende erken uyanırım evdekilerden 6 gibi ayaktayım . Onları yer ... sonra ev ahalisi ile 8 e doğru otururum kahvaltıya .

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum kaptanım yazdıklarınınbenim icin dusundugun ve yazdigin bu guzel seyler icinde cok tesekkur ederim beni onure ettin canimbenim o dönem hayatımda herşey ust uste geliyordu çok kötü bir depresyon atlattım ama insan kendi kendinin doktoru olmalı dedim ve hayatıma yeni bir yol çizdim ne verdiğim kararlardan donucemtim nede kendimi kandırıp ihanet edicektim kendime çünkü ne yaparsam kendime yapıyordum ve çevremde de sürekli eleştiri alıyodum dahada cok bunalıma giriyodum o hafta bir haftada 1.5 Kilo aldım nana direk izne ayırdı bana hiç sormadı uyarmadı bile aus gibi sonra benim depresyon dibe vurdu tabi Eee ne oldu peki sonra şapkamı önüme aldım ve düşündüm bunun sorumlusu bendim benim kötü seçimlerim sonucu aldığım kilolar ...
Gitmeden bende diyodum bi kaçamak yaptım kusura bakma kaptanım bidaha olmaz diye bahaneler....sonra tekrar tekrar
Eee ne oldu 3 ayda gram gram verdiğimi bir haftada kilogram olarak fazlasıyla aldım...
Sonra buraya döndüğümde kendime karşı durust olucam dedim birdaha kendini kandırmak yok bu hayat senin nasıl istiyorsan öyle yaşa ama bir baskasininkini mahvederek degil yeni hayat felsefem

Belki bu hafta taşınma telaşımızdan, belki sınav arefesinden, belki kötü şeyler yaşadığımdan... Bi türlü geçmişi okuyup bitirmeye yetişemedim ki cevap vereyim. Bi tek bugün cuma diye bildirim yaptım aklıma gelince. Alıntılarım da duruyordu ta ki bu mesajını okuyana kadar. Hepsini sildim her neyse izine ayırmayın yarışmadan ayırın. Hoşçakalın.

kuşumm önceden haber verdinmi bu haftaki yoğunluğunu bende giremedim 2 gündür,öncesini zaten biliyorsun bi var bi yoktum , alınganlık yapma kuzum motivasyonumuz zaten düşük ikimizinde

kuşumm önceden haber verdinmi bu haftaki yoğunluğunu bende giremedim 2 gündür,öncesini zaten biliyorsun bi var bi yoktum , alınganlık yapma kuzum motivasyonumuz zaten düşük ikimizinde
Evet düşük daha da düştü. Canım zaten sıkkın. Bu pazar taşınacağız evin halini tahmin edersin alt üst. Eşya toplamaktan kolilemekten dersler sınavlarla boğuşmaktan yoruldum. Hele şu 3 gün mahvoldum okul, diş hekimi, taşınma olayı, anneannemin rahatsızlığı çıktı bi de bi doktor ameliyat etmemiz lazım başka türlü İyileşmez demiş biz de onu başka bi doktora götürdük falan çok şükür ameliyatsız düzelir dedi de moralimi bi tek o toparladı. Neyse hakkınızı helal edin inşallah hedefinize ulaşır mezun olursunuz. Buraya bi daha uğramayacağım. Kendinize çok iyi bakın.

Saadet ben sitede ne kadar durduğunu , nerde ne yazdığını biliyorum kuzum .
İki dakika fırsatın varsa , onu başka alanda değil o gün hiç girmediğin takımında iki mesajla harcayabilirsin , harcamalısın.
Roxen kendinden örnek vermiş ama ikinizin durumu çok farklı . O fırsat bulamayıp siteye giremiyor , benimde bundan haberim var , ama sen giriyorsun ve takıma yazmadan çıkıyorsun .
Paylaşım alanında takımdan daha aktifsin .
Bende bekliyorum haftalardır , saadet ne zaman takıma adapte olacak diye.
O yüzden bana vakitsizlikten bahsetme . Öyle bahsedersen halden anlamayan birisi yaparsın beni.
Ki sebebini bildiğim çok kişi var mesajlarını bile saymıyorum , biliyorum foruma girmiyorlar , giremiyorlar .

Neyse ... ben sana toparlan diyorum . Bunu kendim için değil senin için yazıyorum .

Sen hoşçakalın elveda ya bağlıyorsun .

Sen bilirsin saadet ...

Malesef ülkemizdeki sağlık sistemi böyle cnm şaka gibi ama gitmesen evde kendi kendime iyileseyim desen olmuyor gidiyosun daha çok hasta olup geliyorsun rabbim kimseye dermansiz dert vermesin herkese acil şifalar versin insallah sanada çok çok geçmiş olsun cnm benimde esimde var ne beter bişeydır biliyorum

Tatlım neden alınganlık yapıyorsun
Takım kurallarını en başta okuyarak kabul etmedik mı? Ne diyoruz eğer en küçük bir şey dahil olsun bilelim ki ona göre davranalim

kuşum tabiki senin kararın ben başka bir açıdan bak diye söyledim..

Evet çünkü geçmişi bitiremedim. Alıntı yapmıştım bir sürü. Geriden geliyorum Evet ama yetişip herkese cevap yazacaktım ve müsait olunca anlatıp geri dönecektim. Her neyse sert çıkmış olabilirim sonuçta siz de bilmiyordunuz. Kusura bakmayın.

Hem littlecoffeedoc cim liste şart değil ki.en güzel cevap şu olabilirdi bu ara katılım ve başarı için musait değilim elimden geldiğince burda olurum tempoyu yakalayınca yerimi ayırın.
Eğer bu haftada veremeseydim bende ayrilacaktim.hatta bundan sonrada ne sebeple olursa olsun listeyi ve motivasyonu dusundugum an liste dışı devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…