İnan o kadar istiyorum ki abla şu boğazıma sahip çıkacam biraz da spor yapacam gerisi de nasip diyecem
Bu sefer olsun artık be tubam .
Şu 89 dan bi kurtul.
Sabah 10 kadar badem 3 hurma
Öğle Yoğurtlu ıspanak salata 1 sıkım çiğ köfte
Ara 3_4 çatal sütlü tatlı (eşimle buluştuk cafe de 1 tane al dedim )
Aksam
1 kepçe çorba 1tabak kapuska 3 sıkım çiğ köfte
ara fıstık
Listeyi veren diyetisyen 3 sıkım çiğ köfte 1 dilim ekmek demişti. Tabi herzaman olmamak kaydıyla.
ben bugun ekmek yemedim eşim 2 gündür ne yapmaya çalışıyo anlamadım Salça almaya gönderdim fıstık almış çiğ köfte almış .Bugün son diye siz verdi .
Bugun menu
Sabah 10.00
Karatay kahvaltisi
Bol bol su
Aksam 16.00
4 yk makarna
Bir tabak dolusu salata..
Doktora gidip gelince yemek yetistiremedim anca hastaneden gelince ben kizi yıkamaya basladim esim yapti makarnayi mecbur yedim ama az yedim...
3 lt suyu buldum bugün...cay yanında 8 findik...
Spor yok ama baslayacam...
İnan o kadar istiyorum ki abla şu boğazıma sahip çıkacam biraz da spor yapacam gerisi de nasip diyecem
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum kaptanım yazdıklarınınIzne ayrılıp geri dönmenin gördüğüm en güzel örneğiSekercikiz dır.
Takımda daha yeni idim ... o hafta +2 çıktı sekercikız.
Nana ona seni izne ayırıyorum dedi.
O da ayır yazdı.
Aklımda kaldı o diyalog çünkü ... benim gibi ayyy nasıl yazsam da söylesem diye kırk takla atmadan ...kısa ve net ;olması gereken gibiydi.
Nasıl döndü sekercikız?
Bomba gibi .... sporu , menüsü ... hepinizin menüsünü yorumlayışı ...takıma katılımı .
Izne ayrılanlar için bir silkelenme olacağı umudundayım bende .
Varsa bu kararımı yanlış bulan ... yazsın mutlaka.
Belki bu hafta taşınma telaşımızdan, belki sınav arefesinden, belki kötü şeyler yaşadığımdan... Bi türlü geçmişi okuyup bitirmeye yetişemedim ki cevap vereyim. Bi tek bugün cuma diye bildirim yaptım aklıma gelince. Alıntılarım da duruyordu ta ki bu mesajını okuyana kadar. Hepsini sildim her neyse izine ayırmayın yarışmadan ayırın. Hoşçakalın.Saadet seni bu hafta izne ayırıyorum .
Neden abla deme .
Artın yok görüyorum ama ... iş vs . Gibi özel bir sebebin yokken dahi takımla değilsin .
Bugün yoksun ... dün yoksun ... önceki gün ...
Kaldı ki siteye de giriyorsun ama ısrarla menü yazmıyor , paylaşım da bulunmuyorsun .
Biraz gayret gösterip adım atsan ben sana 10 adım gelirim ama ...
Kendini ve kafanı toparla ...
Takımda olmak sadece kilo bildirimi değil biliyorsun .
Bomba gibi dön gel .
kuşumm önceden haber verdinmi bu haftaki yoğunluğunu bende giremedim 2 gündür,öncesini zaten biliyorsun bi var bi yoktum , alınganlık yapma kuzum motivasyonumuz zaten düşük ikimizindeBelki bu hafta taşınma telaşımızdan, belki sınav arefesinden, belki kötü şeyler yaşadığımdan... Bi türlü geçmişi okuyup bitirmeye yetişemedim ki cevap vereyim. Bi tek bugün cuma diye bildirim yaptım aklıma gelince. Alıntılarım da duruyordu ta ki bu mesajını okuyana kadar. Hepsini sildim her neyse izine ayırmayın yarışmadan ayırın. Hoşçakalın.
Evet düşük daha da düştü. Canım zaten sıkkın. Bu pazar taşınacağız evin halini tahmin edersin alt üst. Eşya toplamaktan kolilemekten dersler sınavlarla boğuşmaktan yoruldum. Hele şu 3 gün mahvoldum okul, diş hekimi, taşınma olayı, anneannemin rahatsızlığı çıktı bi de bi doktor ameliyat etmemiz lazım başka türlü İyileşmez demiş biz de onu başka bi doktora götürdük falan çok şükür ameliyatsız düzelir dedi de moralimi bi tek o toparladı. Neyse hakkınızı helal edin inşallah hedefinize ulaşır mezun olursunuz. Buraya bi daha uğramayacağım. Kendinize çok iyi bakın.kuşumm önceden haber verdinmi bu haftaki yoğunluğunu bende giremedim 2 gündür,öncesini zaten biliyorsun bi var bi yoktum , alınganlık yapma kuzum motivasyonumuz zaten düşük ikimizinde
Kız her geldiğimde profil resmini değişiyorŞimdi söz verdirttim.bundan sonra bana sormadan almiycak. Destek olacak.laz uşağu söz dedi
Belki bu hafta taşınma telaşımızdan, belki sınav arefesinden, belki kötü şeyler yaşadığımdan... Bi türlü geçmişi okuyup bitirmeye yetişemedim ki cevap vereyim. Bi tek bugün cuma diye bildirim yaptım aklıma gelince. Alıntılarım da duruyordu ta ki bu mesajını okuyana kadar. Hepsini sildim her neyse izine ayırmayın yarışmadan ayırın. Hoşçakalın.
Malesef ülkemizdeki sağlık sistemi böyle cnm şaka gibi ama gitmesen evde kendi kendime iyileseyim desen olmuyor gidiyosun daha çok hasta olup geliyorsun rabbim kimseye dermansiz dert vermesin herkese acil şifalar versin insallah sanada çok çok geçmiş olsun cnm benimde esimde var ne beter bişeydır biliyorumCook tesekkurler doktorum..
Kizlar .cerahtani geldim keske her insan okuduğu mesleğin hakkini verse...oyle bir ceraha gitmisim ki masallah yuzume bakip popomu gordu dedi ameliyat yapalim mi dedi..dedim masallah tip cok ilerlemis yuzume bakip amelyatli olup olmadigimi anladi....
Hayir istemiyorum deyince kullanip faydasini goremedigim ilaci soyledim tamam dedi aynı ilaci yazmis saka gibi.ek olarak baska bi fitil vermis...bide sordum hocam verdiginiz kremlerde fitilde kortizon var mi dedim dedi yok yok rahat ol dedi..
Neyse eczaneye gittim ..sordum kortizon iceriyormu dedi evet bunlarin icinde kortizon var..abla kortizon olmasa iyilesemezsiniz dedi aciklama yapti sagolsun tamam dedim..
Eee be cerah deki evet kortizon içeriyor ama merak etmeyin iki gunde agriniz biter bu kadarcik kortizondan bisey olmaz de..yuzu bes karis laflari agzindan kertepenle aliyorum sanki ben ona doktor ol demisim..iceri giren herkes en fazla 1 dakika kaliyor..herkesin eline bir recete ver gonder bi kalk bak yaaa...
Allah herkese helal lokma yedirsin...bu meslek cok kutsal ve insanlar agrilar icinde geliyor bi guzel konus demi anlat aciklayici ol..bende popomu gostermeye merakli degilim ama yuzume bakarakta direkt ameliyat denmez ki....cook sinirliyim cook..
Tabii herkes boyle degil gecen beyin ceraha gitmistim adamin odasinda bir hasta belindeki fitik patlamis nasil ilgileniyor nasil sakalar yapiyor ona adam agrisi birakti guluyor doktorla..adamin ilgisi dagitti..ne yapalim diyor amca bugun esinden ayiracagiz bizimlesin soz sana iyi bakavagiz falan diyor inanin hastanin gozunde guven olusuyor...cook uzun oldu kusurabakmayin kizlar...cok canim Sıkıldi..
Belki bu hafta taşınma telaşımızdan, belki sınav arefesinden, belki kötü şeyler yaşadığımdan... Bi türlü geçmişi okuyup bitirmeye yetişemedim ki cevap vereyim. Bi tek bugün cuma diye bildirim yaptım aklıma gelince. Alıntılarım da duruyordu ta ki bu mesajını okuyana kadar. Hepsini sildim her neyse izine ayırmayın yarışmadan ayırın. Hoşçakalın.
Evet düşük daha da düştü. Canım zaten sıkkın. Bu pazar taşınacağız evin halini tahmin edersin alt üst. Eşya toplamaktan kolilemekten dersler sınavlarla boğuşmaktan yoruldum. Hele şu 3 gün mahvoldum okul, diş hekimi, taşınma olayı, anneannemin rahatsızlığı çıktı bi de bi doktor ameliyat etmemiz lazım başka türlü İyileşmez demiş biz de onu başka bi doktora götürdük falan çok şükür ameliyatsız düzelir dedi de moralimi bi tek o toparladı. Neyse hakkınızı helal edin inşallah hedefinize ulaşır mezun olursunuz. Buraya bi daha uğramayacağım. Kendinize çok iyi bakın.
Ikizlerin dibiyim .degisiklik olmadan olmaz.bugun bi ara yine degistirecektim hasta geldiKız her geldiğimde profil resmini değişiyor
kuşum tabiki senin kararın ben başka bir açıdan bak diye söyledim..Evet düşük daha da düştü. Canım zaten sıkkın. Bu pazar taşınacağız evin halini tahmin edersin alt üst. Eşya toplamaktan kolilemekten dersler sınavlarla boğuşmaktan yoruldum. Hele şu 3 gün mahvoldum okul, diş hekimi, taşınma olayı, anneannemin rahatsızlığı çıktı bi de bi doktor ameliyat etmemiz lazım başka türlü İyileşmez demiş biz de onu başka bi doktora götürdük falan çok şükür ameliyatsız düzelir dedi de moralimi bi tek o toparladı. Neyse hakkınızı helal edin inşallah hedefinize ulaşır mezun olursunuz. Buraya bi daha uğramayacağım. Kendinize çok iyi bakın.
Değişik seniIkizlerin dibiyim .degisiklik olmadan olmaz.bugun bi ara yine degistirecektim hasta geldi
Evet çünkü geçmişi bitiremedim. Alıntı yapmıştım bir sürü. Geriden geliyorum Evet ama yetişip herkese cevap yazacaktım ve müsait olunca anlatıp geri dönecektim. Her neyse sert çıkmış olabilirim sonuçta siz de bilmiyordunuz. Kusura bakmayın.Saadet ben sitede ne kadar durduğunu , nerde ne yazdığını biliyorum kuzum .
İki dakika fırsatın varsa , onu başka alanda değil o gün hiç girmediğin takımında iki mesajla harcayabilirsin , harcamalısın.
Roxen kendinden örnek vermiş ama ikinizin durumu çok farklı . O fırsat bulamayıp siteye giremiyor , benimde bundan haberim var , ama sen giriyorsun ve takıma yazmadan çıkıyorsun .
Paylaşım alanında takımdan daha aktifsin .
Bende bekliyorum haftalardır , saadet ne zaman takıma adapte olacak diye.
O yüzden bana vakitsizlikten bahsetme . Öyle bahsedersen halden anlamayan birisi yaparsın beni.
Ki sebebini bildiğim çok kişi var mesajlarını bile saymıyorum , biliyorum foruma girmiyorlar , giremiyorlar .
Neyse ... ben sana toparlan diyorum . Bunu kendim için değil senin için yazıyorum .
Sen hoşçakalın elveda ya bağlıyorsun .
Sen bilirsin saadet ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?