Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen kaptanicem
Ama.heruf gaza geldi.
Ona ayri yemek.yapıyorum
Ekmek.tam tahilli yiyorum ya ona da istersen gelirken.beyaz ekmek al.kendien.diyorum almiyor.
Benimle.tt.ekmek.yiyor.
Uzun zamandir.kilo verecegim spor yapacağım der ama minik.gobegi yıllardır onunla
92 yi görmüştü sabah.beni.gördü tartida oda.tartildi 800.gr.gitmis.
Hemde.doğru durust diyet yapmadan.
Adamda motive oluyor iyi mi.
7. Takım kocalari.bile.motive ediyorsun, dolayli da olsa
@Dely_doly tam tam bi cilginsin seviyorum kız seni.
Gel.opujemmm.. :))

Kahvaltıda mutlaka katmer ye bol tereyağli ekstra Tahinli bide pekmez yada nuti sur

mimu88 eceyi bende takip ediyorum
Yaptığı sok bana çok ağır geldi
Birfe iyi motive ediyor filanda bazen çok abarttigini düşünüyorum

Bende şimdi eski videolarına bakıyordum gerçekten Harika zayıflamış ama haftanın 5 günü full sporda kız.
Bende tam kaçamak yaparsanız herşey biter konulu videosunu izlerken aynı şeyi düşündüm. Hedef hedef ilerleyebilirsin. 40 kg az değil. Ama çörek otu yağı ve elma sirkesini öğrendim bende deneyeceğim

Kahvaltıda mutlaka katmer ye bol tereyağli ekstra Tahinli bide pekmez yada nuti sur

Hahahahahhaa offf tahin pekmez :))) ya Nutella değil de tahin pekmez e dayanamıyorum :)) ama dayanmam lazım doktorum :) zaten kahvaltıların fotoğraflarına baktım yer gök hamur işi :)

Ya bende ,6 ay hiç kaçamak yapmamistim ama bu farklı mesela hiç kg yemiyor.
Çok nadir ev yemeği gibi yiyor
Öğlen genelde salata meze gibi yiyor
Ama helal olsun tabi o ayrı mesele çokta güzel motive ediyor ama çok idealist öyle olmasa veremezdi belki ama çok feci kasıyor ya

8 ay hiç kaçamak yapmamis

Evet ya ben çok deneyimledim bunu. Hep asla kaçamak yapmadan verdim kilolarımı. Sonra sonra hiç yememiş gibi saldırdım. Başta değil ama. Zamanla saldırmanın porsiyonunu büyüttüm. Sonra bi baktım sabahları neredeyse 4 poğaça yesem doymayacak seviyedeyim. Lanet bir döngü bu. Hop kilolar geri.

Yağlamayi sevmedim, mantıyı annem daha güzel yapıyor ,katmer annemin yağlı Gözlemesi vıcık vıcık yağ.
Ama hacı steak de et yenir hemde nasıl yenir.kereviz çorbası müthiş hele salataları ya bol tahıllı özel ekmekleri.

Evet haklısın ben alınganlık yaptım. Açıkçası duygusal zamanımda olduğum da doğru. Neyse biraz sakinleştim.
Ausencia abla eğer 500. Etapta beni listeye alacaksan sıkı şekilde dönecem almayacaksan dönmeyecem anlaşalım bu konuda lütfen

Çok cekmiste ondan.bizim toplumda fizik çok önemli kıyafet. Gereğinden cok

Kızlar ben bugün çok üzüldüm moralim bozuldu hep hoşçakalın mesajı ya,dim yazdım sildim akşama kadar , hem kilo gitmiyor hem koca göbek yine çıktı burada kslmazsam kötü olucam dedim.

Akşam AVM ye gittiğimde önce çiğ köfte yiycektim sonra lahmacun yiyim dedim,sonra bigmac patlamaya karar verdim sonra dur masum dedim aus a söz verdin ye tavuk döner otur yerine dedim,servis aldım altına pide ve pilavını ekletmedim ayran ile yedim kalktım

Evet bugün üzüldüm ama aus beni kendime getirdi .. çok teşekkür ederim canım çok seviyorum hepinizi

Bu haftadan sonra kaçamak yok
Spor var , bugünkü börek dengeleyerek yedim sorun olmsz diye düşündüm

Gelsin bol eksili cumalar ....

Hah iste şöyle

Menülerine çok bakamadım aslında Ne yiyor Ne içiyor ama iş yerinin salata barı çok hoş :) tabi motivasyon çok önemli o da çok inanmış hangisi doğru hala bilemiyorum ama bana da o kasma hissiyatını verdi

Yaşasın aç kalmayacağım :) bol protein tahıl :) talas da olmayaydı iyiydi :)

Çok cekmiste ondan.bizim toplumda fizik çok önemli kıyafet. Gereğinden cok

Fiziğine göre muamele gördüğün bir toplum. Uzun süre görmediğin birinin ilk söylediği şey kilona yorum

Hahahha kilo da silah olarak kullaniliyormusss Ausencia benn simdi gordum resmi gul gul öldüm affiniza siginiyorumm sakin yanlis anlasilmasin

Çook yanlış anladımmmm çook

Sende o komplolara kanacak göz var mııı ?

Bakıyorum ... yooook

Tamam yılbaşından sonra da aynen devam ama değil mi ?

Valla 100 kere soracağım herkese kusura bakma

Yaaa ne gıcık bir durum bu .
İki lokma az yesin hemen veriyor adam .
Neyse seninle yarışamaz artık , sen 70 leri hedefledin bile .

8 ay hiç kaçamak yapmamis

Başlayacağım şu ecenize haaaa .
Bende 9 ay kaçamak yapmadım bi lokma bile
Bende 38 kilo verdim
Benim eceden neyim eksik

Aferinnnnn böyle sağlıklı önerilerde bulun arkadaşına

Döndüğünde paylaşımlarına , menü bildirimine , kilo vermene tam motive devam edersen ... sorun yok zaten .

Anlaşma yapacak bir durum yok yani , her şey ortada saadet . Takım burda , liste burda ... gerisi sende .

Bu kararlıkta devam et .
Sabitte görsen devam et banu .

yemediğin için de çok sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…