Aynen kaptanicemBiliyorum seni canım ... epeydir buradasın menü bildirimci başımsın benim .
Zaman zaman giremediğini biliyorum .
O yüzden liste ile ilgili hiç konuşmuyorum bile seninle
Ama biliyorum ki liste de olmasan da , burada olmak iyi geliyor sana .
Ve sakınn gitme .
Unutma hedef büyük . Enişteye nispet
Heh şöyle edepli edepli oturan yolla
Kahvaltıda mutlaka katmer ye bol tereyağli ekstra Tahinli bide pekmez yada nuti surÇok teşekkür ederim kaptanım. Şu an iyi gittiğim için takıma faydam olacağını düşünüyorum yılbaşı öncesi ama bol detoxlu haftalar beni bekliyor ben hazırım :) mezun olmadan da dönmeyeyim yolumdan inşallah
Hahahhaha doktorum bana komplo kurmuşYağlamalar, mantılar Ay çok güldüm gece gece çok yaşayın :)
mimu88 eceyi bende takip ediyorum
Yaptığı sok bana çok ağır geldi
Birfe iyi motive ediyor filanda bazen çok abarttigini düşünüyorum
NEyyy neyyy bennn miii kuzummmKahvaltıda mutlaka katmer ye bol tereyağli ekstra Tahinli bide pekmez yada nuti sur
YokNEyyy neyyy bennn miii kuzummm
Kahvaltıda mutlaka katmer ye bol tereyağli ekstra Tahinli bide pekmez yada nuti sur
8 ay hiç kaçamak yapmamis
Evet haklısın ben alınganlık yaptım. Açıkçası duygusal zamanımda olduğum da doğru. Neyse biraz sakinleştim.Takimdan ayrilmak elbette senin kararin..ancak yazdiklarindan duygusal bir donemde oldugun anlasiliyor...ausun buraya saadet asagidasin neden yazmiyorsun mesajlarini gördüm ve hatta baktığımda evet sayfadaydin ve yazmadin isin vardir musait degilsindir olabilir..ancak bu konuda ausu hakli görüyorum ben..sana takimdan ayrıl demiyor ki listeden çıkartıyorum katılımın yetersiz diyor..baska bir takimda da ayni kurallar gecerli..hatta bazilarinda günlük mesaj sayisini yaziyor kisi menu verirken..bence alinganlik yapma islerini hallet ve sıkı bir sekilde geri gel. Yok diyorsanda senin bilecegin iş..
Çok cekmiste ondan.bizim toplumda fizik çok önemli kıyafet. Gereğinden cokYa bende ,6 ay hiç kaçamak yapmamistim ama bu farklı mesela hiç kg yemiyor.
Çok nadir ev yemeği gibi yiyor
Öğlen genelde salata meze gibi yiyor
Ama helal olsun tabi o ayrı mesele çokta güzel motive ediyor ama çok idealist öyle olmasa veremezdi belki ama çok feci kasıyor ya
Hah iste şöyleEvet haklısın ben alınganlık yaptım. Açıkçası duygusal zamanımda olduğum da doğru. Neyse biraz sakinleştim.
Ausencia abla eğer 500. Etapta beni listeye alacaksan sıkı şekilde dönecem almayacaksan dönmeyecem anlaşalım bu konuda lütfen
Ya bende ,6 ay hiç kaçamak yapmamistim ama bu farklı mesela hiç kg yemiyor.
Çok nadir ev yemeği gibi yiyor
Öğlen genelde salata meze gibi yiyor
Ama helal olsun tabi o ayrı mesele çokta güzel motive ediyor ama çok idealist öyle olmasa veremezdi belki ama çok feci kasıyor ya
Yağlamayi sevmedim, mantıyı annem daha güzel yapıyor ,katmer annemin yağlı Gözlemesi vıcık vıcık yağ.
Ama hacı steak de et yenir hemde nasıl yenir.kereviz çorbası müthiş hele salataları ya bol tahıllı özel ekmekleri.
Çok cekmiste ondan.bizim toplumda fizik çok önemli kıyafet. Gereğinden cok
Hahahha kilo da silah olarak kullaniliyormusssAusencia benn simdi gordum resmi gul gul öldüm affiniza siginiyorumm sakin yanlis anlasilmasin
Eki Görüntüle 1929301
En bayıldığım karikatür
Çok teşekkür ederim kaptanım. Şu an iyi gittiğim için takıma faydam olacağını düşünüyorum yılbaşı öncesi ama bol detoxlu haftalar beni bekliyor ben hazırım :) mezun olmadan da dönmeyeyim yolumdan inşallah
Hahahhaha doktorum bana komplo kurmuşYağlamalar, mantılar Ay çok güldüm gece gece çok yaşayın :)
Aynen kaptanicem
Ama.heruf gaza geldi.
Ona ayri yemek.yapıyorum
Ekmek.tam tahilli yiyorum ya ona da istersen gelirken.beyaz ekmek al.kendien.diyorum almiyor.
Benimle.tt.ekmek.yiyor.
Uzun zamandir.kilo verecegim spor yapacağım der ama minik.gobegi yıllardır onunla
92 yi görmüştü sabah.beni.gördü tartida oda.tartildi 800.gr.gitmis.
Hemde.doğru durust diyet yapmadan.
Adamda motive oluyor iyi mi.
7. Takım kocalari.bile.motive ediyorsun, dolayli da olsa
@Dely_doly tam tam bi cilginsin seviyorum kız seni.
Gel.opujemmm.. :))
8 ay hiç kaçamak yapmamis
Yağlamayi sevmedim, mantıyı annem daha güzel yapıyor ,katmer annemin yağlı Gözlemesi vıcık vıcık yağ.
Ama hacı steak de et yenir hemde nasıl yenir.kereviz çorbası müthiş hele salataları ya bol tahıllı özel ekmekleri.
Evet haklısın ben alınganlık yaptım. Açıkçası duygusal zamanımda olduğum da doğru. Neyse biraz sakinleştim.
Ausencia abla eğer 500. Etapta beni listeye alacaksan sıkı şekilde dönecem almayacaksan dönmeyecem anlaşalım bu konuda lütfen
Kızlar ben bugün çok üzüldüm moralim bozuldu hep hoşçakalın mesajı ya,dim yazdım sildim akşama kadar , hem kilo gitmiyor hem koca göbek yine çıktı burada kslmazsam kötü olucam dedim.
Akşam AVM ye gittiğimde önce çiğ köfte yiycektim sonra lahmacun yiyim dedim,sonra bigmac patlamaya karar verdim sonra dur masum dedim aus a söz verdin ye tavuk döner otur yerine dedim,servis aldım altına pide ve pilavını ekletmedim ayran ile yedim kalktım
Evet bugün üzüldüm ama aus beni kendime getirdi .. çok teşekkür ederim canım çok seviyorum hepinizi
Bu haftadan sonra kaçamak yok
Spor var , bugünkü börek dengeleyerek yedim sorun olmsz diye düşündüm
Gelsin bol eksili cumalar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?