Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Erken yemek yedim acıktım. Son ara öğün dediğim kayısı çayımi içiyorum şekerler. Sonra kafayı vurur yatarım iyi geceler hepinize. Bu arada cebimin neti 1 gb kalmis 5 gbını nasil bitirdim anlayamadim bu ay surekli sayfa yenilemekten olabilir belki aktif gelemezsem affola. Ev icin uygun fiyatlı ekonomik sınırsız wifi internet almak istiyorum sekerler. Tavsiyeleriniz onerileriniz var midir?

Bizim TTnet sınırsız var 60 kusur lira..oğlan çok oyun oynadığı için yavaşlıyor 15 günde ama yavaşken bile film falan seyrediyoruz.

Iyi geceler sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
3dlm t.buğday ekmeği
Peynir
7zeytin
Salata
ARA
1elma
1mandalina
ÖĞLE
Tonbalıklı salata
Yogurt
2dlm t.buğ ekmek
ARA
2DLM tam buğday ekmeği Peynir
Yarım nar
AKŞAM
kabaklama
2dlm tam buğday ekmek
Salata
Yoğurt
ARA
1 bardak Süt
1mandalina
2mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım
Ausencia canım kaptanım
Ahu060812 spor kaptanım terfin hayırlı olsun canım ahum çok istikrarlı gidiyor sun masallah canım insallah güzel rakamları görürüz listede eskilerden ikimiz varız mexun olalım Insallah da teni gelenlerde zayıflasın

aeben canım sınavlarında başarılar
RABBIM zihin açıklığı versin inşallah
asfarovski ne yaptın adaşım ısına bilinmi
Bebiş iyidir inşaallah
kelebek19 canım nasılsın bebiş kaç haftalık iyisinizdir inşallah@yasom7272 canım hiç görünmüyorsun nasılsın _AYNURA_
Nasılsın kaptanım bi uğradın sonra görünmedin damlaya kardeş geliyomu
@_SARAYCA_ canım sende uzun zamandır uğramıyorsun nasılsın

Canim yeni gecis yaptik bireysel telekom 46 sinirsiz modem hediyelii ve hizida süper tavsiye ederimm

Bugünde böyle olsun romantik romantik çalışıyım benn burdaa sizde romantikk romantik uyuyunnn cokkk zalimsin hayatt

Supeeeeerrrrr

Eki Görüntüle 1929298
Hahahahhahaa kg basa beladi hahahaha
Ausencia kapatanimm bu saaatte yari +18
Ahahaha kız bu neeee çok komik kan bizim adamlarda böyle mi hissediyo yoksaa

Evet ablam bu sefer mezun olmadan gitmeyelim birbirimize destek olalım
Sende Harika gidiyorsun

Süper Banu işte sana yeniden motive olman için Rabbim den hediye
Gerçekten uğraşıp vermemek insanındüşürüyo ama sabretmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…