- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Cidden sen beni sevmiyon ablaDöndüğünde paylaşımlarına , menü bildirimine , kilo vermene tam motive devam edersen ... sorun yok zaten .
Anlaşma yapacak bir durum yok yani , her şey ortada saadet . Takım burda , liste burda ... gerisi sende .
Bizim TTnet sınırsız var 60 kusur lira..oğlan çok oyun oynadığı için yavaşlıyor 15 günde ama yavaşken bile film falan seyrediyoruz.Erken yemek yedim acıktım. Son ara öğün dediğim kayısı çayımi içiyorum şekerler. Sonra kafayı vurur yatarımiyi geceler hepinize. Bu arada cebimin neti 1 gb kalmis 5 gbını nasil bitirdim anlayamadim bu ay surekli sayfa yenilemekten olabilir belki aktif gelemezsem affola. Ev icin uygun fiyatlı ekonomik sınırsız wifi internet almak istiyorum sekerler. Tavsiyeleriniz onerileriniz var midir?
Tesekkurler canım sagolBizim TTnet sınırsız var 60 kusur lira..oğlan çok oyun oynadığı için yavaşlıyor 15 günde ama yavaşken bile film falan seyrediyoruz.
İyi gecelerOoo saat kaç olmuş bu gece dükkanı ben kapatacam herhalde iyi uykular
Canim yeni gecis yaptik bireysel telekom 46 sinirsiz modem hediyelii ve hizida süper tavsiye ederimmErken yemek yedim acıktım. Son ara öğün dediğim kayısı çayımi içiyorum şekerler. Sonra kafayı vurur yatarımiyi geceler hepinize. Bu arada cebimin neti 1 gb kalmis 5 gbını nasil bitirdim anlayamadim bu ay surekli sayfa yenilemekten olabilir belki aktif gelemezsem affola. Ev icin uygun fiyatlı ekonomik sınırsız wifi internet almak istiyorum sekerler. Tavsiyeleriniz onerileriniz var midir?
Sagol Fatmam insallah..Daydream- canım işin hayırlı olsun inşallah
SupeeeeerrrrrGünaydın kilom 73.7
Artıları temizlemiş geçen haftadan 200 Gr da aşağı inmisim
Eğer kilom fazla çıksaydı , proteini sebzesiz yaoicaktim ama şimdi sebze ekliycem
Hatta pteside tavuk var yemekte ptesi de yaparım üç gün :)
Ahahaha kız bu neeee çok komik kan bizim adamlarda böyle mi hissediyo yoksaa
Evet ablam bu sefer mezun olmadan gitmeyelim birbirimize destek olalımIyi geceler sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
3dlm t.buğday ekmeği
Peynir
7zeytin
Salata
ARA
1elma
1mandalina
ÖĞLE
Tonbalıklı salata
Yogurt
2dlm t.buğ ekmek
ARA
2DLM tam buğday ekmeği Peynir
Yarım nar
AKŞAM
kabaklama
2dlm tam buğday ekmek
Salata
Yoğurt
ARA
1 bardak Süt
1mandalina
2mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım
Ausencia canım kaptanım
Ahu060812 spor kaptanım terfin hayırlı olsun canım ahum çok istikrarlı gidiyor sun masallah canım insallah güzel rakamları görürüz listede eskilerden ikimiz varız mexun olalım Insallah da teni gelenlerde zayıflasın
Süper Banu işte sana yeniden motive olman için Rabbim den hediyeGünaydın kilom 73.7
Artıları temizlemiş geçen haftadan 200 Gr da aşağı inmisim
Eğer kilom fazla çıksaydı , proteini sebzesiz yaoicaktim ama şimdi sebze ekliycem
Hatta pteside tavuk var yemekte ptesi de yaparım üç gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?