Kız Saadet seni niye sevmeyelim sen şimdi toparlan gel evi düzenlemesi de biter o arada ondan sonra diyete tam gaz hazır olarak devam edersin ama buraya gelmeye devam et yoksa gözden uzak gönülden ırak oluruz biz senin için.gelmezsin sonra.hem dün yazdın listede olmak motive ediyo diye ama sende kaç haftadır listedesin hep motive olamamaktan şikayet etmedin mi demekki herşey listede falan değil insan iradesinde bitiyormuş demi ama.hadi toparlan sana 3 hafta süre hemen geri gel sakın kilo almaCidden sen beni sevmiyon abla
Kız aynen öyle hissediyorum ben de aynı şeyleri kadın olduğumu hissettim yeniden bu özgüven bile beni motive etmeye YettiAhu060812 valla kuzumm benim eş bu sabah sana bir havalar özgüven geldii dedii Diyorki taytlar yeni ciciler süslenmelererrr artisss misinnn Bende daha dur yazın görceksin artisi saçlarımı boyuyacağım full değişişiklil yapacagım dedim Benii vurmazz ise iyidir yaşarsam yazarım hahahhahaa Resimde yanii önceden belki öyleydi ama çok şey değiştiii bende güzelim
Amannn sakinn kuzumm yaa ne güzel dinlenmişssin pozitif bakk ben hortlak gibiyim uykusuzz sabah bir sk köpekleri vardı ben evden çıkarken birde benkızlar akşam internetim gitti düzelttireyim bisiklete bineyim diye düşünüyordum çocuklardan kurtulamadım sonra onları uyutayım geleyim diye düşündüm adamda gelmemişti üçünü aldım yattım yatağa sabaha kadar uyumuşum ben de onlarla çok gıcık oldum her şeyim kaldı mutfak sizin listenizde yapmadım şimdi yapacağım spor mu da yapamadım çok gıcık oldum yaaa
İŞteee buu iştee buuu güzelimmmm onlarda değişikliği farkettii vallahh kıskançlıkları başlamazsaa iyidirKız aynen öyle hissediyorum ben de aynı şeyleri kadın olduğumu hissettim yeniden bu özgüven bile beni motive etmeye Yetti
Canım inşallah görecen 69u sabrın sonu selamet sessizce beklemek bile yeter.kaçamak olmasın yeter çünkü o stresle yenilen yemek sonrası çektiğin vicdan azabı seni Daha aşağı çekiyo sonra çık feleğin çemberinden çıkabilirsenAhu çok kötü demolize olmuştum
Son 3 yıla dönecek gibi hissettim kendimi ama eksiye düştün çok şükür
Bu hafta akşamları büyük kaşe çorba içmeyi deniyorum evde içilen ama büyük bir kase sebze çorbası
Günaydınnn musmutluu sabahlar canımmmmGünaydın hayırlı sabahlar .hayırlı hafta sonları
Güzellikler le geçen bir gün olması dileğiyle
Evet derin nefes aldım sakinim yeşil çayımı içiyorum bende pazar günü telafi edicem dün yapamadığım sporuİŞteee buu iştee buuu güzelimmmm onlarda değişikliği farkettii vallahh kıskançlıkları başlamazsaa iyidir
Günaydın ablammm yoldaşım hepimize hayırlı kaçamaksız haftasonlarıGünaydın hayırlı sabahlar .hayırlı hafta sonları
Güzellikler le geçen bir gün olması dileğiyle
İyiii akıl ettin kuzumm bende demliyim yeşilçayııı cansınn senn yaaaEvet derin nefes aldım sakinim yeşil çayımı içiyorum bende pazar günü telafi edicem bugün yapamadığım sporu
Duzelmedinmi cnm hala miden daha iyi demiştin iyisin sandım bende önemli olan sağlık o zaman çok zorlayıp çıkarma geri zamanla herşey yoluna girer insallahKuzumm canim hicbir şey istemiyor bunlari bile zorla yiyorumm kii
Canımm böyle sarı gölgeler ve bir ton açık düşünmüştüm olmaz mı kii benim orjinal saçım hiç boya yokkDely
Saç rengini çok güzel boyama
KızzzNare83 maşallah fıstık gibii hatunsun yaa ben ne edemm neree gidemmm tartı diy 89,7 daha vermemm gereken nice kg varr.Düşündükçee saç köklerim bile diken diken oluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?