Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cidden sen beni sevmiyon abla
Kız Saadet seni niye sevmeyelim sen şimdi toparlan gel evi düzenlemesi de biter o arada ondan sonra diyete tam gaz hazır olarak devam edersin ama buraya gelmeye devam et yoksa gözden uzak gönülden ırak oluruz biz senin için.gelmezsin sonra.hem dün yazdın listede olmak motive ediyo diye ama sende kaç haftadır listedesin hep motive olamamaktan şikayet etmedin mi demekki herşey listede falan değil insan iradesinde bitiyormuş demi ama.hadi toparlan sana 3 hafta süre hemen geri gel sakın kilo alma

Ahu060812 valla kuzumm benim eş bu sabah sana bir havalar özgüven geldii dedii Diyorki taytlar yeni ciciler süslenmelererrr artisss misinnn Bende daha dur yazın görceksin artisi saçlarımı boyuyacağım full değişişiklil yapacagım dedim Benii vurmazz ise iyidir yaşarsam yazarım hahahhahaa Resimde yanii önceden belki öyleydi ama çok şey değiştiii bende güzelim

kızlar akşam internetim gitti düzelttireyim bisiklete bineyim diye düşünüyordum çocuklardan kurtulamadım sonra onları uyutayım geleyim diye düşündüm adamda gelmemişti üçünü aldım yattım yatağa sabaha kadar uyumuşum ben de onlarla çok gıcık oldum her şeyim kaldı mutfak falan..sizin listenizde yapmadım şimdi yapacağım spor mu da yapamadım çok gıcık oldum yaaa

Kız aynen öyle hissediyorum ben de aynı şeyleri kadın olduğumu hissettim yeniden bu özgüven bile beni motive etmeye Yetti

Amannn sakinn kuzumm yaa ne güzel dinlenmişssin pozitif bakk ben hortlak gibiyim uykusuzz sabah bir sk köpekleri vardı ben evden çıkarken birde ben

Kız aynen öyle hissediyorum ben de aynı şeyleri kadın olduğumu hissettim yeniden bu özgüven bile beni motive etmeye Yetti
İŞteee buu iştee buuu güzelimmmm onlarda değişikliği farkettii vallahh kıskançlıkları başlamazsaa iyidir

Canım inşallah görecen 69u sabrın sonu selamet sessizce beklemek bile yeter.kaçamak olmasın yeter çünkü o stresle yenilen yemek sonrası çektiğin vicdan azabı seni Daha aşağı çekiyo sonra çık feleğin çemberinden çıkabilirsen

İŞteee buu iştee buuu güzelimmmm onlarda değişikliği farkettii vallahh kıskançlıkları başlamazsaa iyidir
Evet derin nefes aldım sakinim yeşil çayımı içiyorum bende pazar günü telafi edicem dün yapamadığım sporu

Son düzenleme:
Evet derin nefes aldım sakinim yeşil çayımı içiyorum bende pazar günü telafi edicem bugün yapamadığım sporu
İyiii akıl ettin kuzumm bende demliyim yeşilçayııı cansınn senn yaaa
Ausencia katpatanı deryammm günaydınlarr efenimmmmm sabah şerfileriniz hayrolaaa uyuyanoz muuu
saydin78 sarıı paptayammmm nerlerdesinnn

Kızzz Nare83 maşallah fıstık gibii hatunsun yaa ben ne edemm neree gidemmm tartı diy 89,7 daha vermemm gereken nice kg varr.Düşündükçee saç köklerim bile diken diken oluyorrrr

Cnm sen çok azimlisin gider hepsi bu azımle , sakın benim gibi kısır döngüye girme bak ben 3 yıldır yo yo diyeti yapıyorum. Bunyem mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…