Şükürr canımm düzeldii birazz ama sanki azapta bekliyor gibii lokmalar ağzımda büyüyor.Analamdım kii birdee böylee sanki kafamda kavak yelleri esiyorrDuzelmedinmi cnm hala miden daha iyi demiştin iyisin sandım bende önemli olan sağlık o zaman çok zorlayıp çıkarma geri zamanla herşey yoluna girer insallah
Ayyy ağzınn ball yesin güzelimm valla inşallah giderr ilk kezz kararlıyım önceden ne diyetler yaptım ne çok spor salonuna gittim 5 kg verdim 10-15 aldımdıı şimdii şükür gram gram gidiyor ama gelmiyor.İnşallahh gelmez geriiiCnm sen çok azimlisin gider hepsi bu azımle , sakın benim gibi kısır döngüye girme bak ben 3 yıldır yo yo diyeti yapıyorum. Bunyem mahvoldu
Bende tam o zamanlar düşünüyorum canımm bakalım nasip ben dakika başı fikir değişen anamın tabiriyle maymun iştahli fikrim değişmezseBenimde omre idi tek renge döndüm
Sarı insanı biraz soluk gösteriyor
Ama dene tabi içinde kalmasın fakat nisan gibi dene bence biraz daha kilo gider
Yaz gelir ,havan değişir
Ay benimde oğlumun sünnet düğünü var kimse beni tanıyamasın istiyorumm inşallah Allah ım inşallahBizimde mayısta düğün var güzel olmam gereken iki düğün ne kadar gider kilo bilmiyorum
Giderr giderr canımm hiç merak etme zaten çok fazlan yok o da gider inşallahhhBizimde mayısta düğün var güzel olmam gereken iki düğün ne kadar gider kilo bilmiyorum
Ayyyy haydiii inşallahhh gider kızzz yaaa kıyamam yakuşuklu kuzunun sünneti mi var Maşallah Allahım nazarlardan korusunn kuzucugunu film artisi maşallahhhhAy benimde oğlumun sünnet düğünü var kimse beni tanıyamasın istiyorumm inşallah Allah ım inşallah
Ellerine sağlık cnm güzel olmuş butun arkadaşları kutluyorum bende17 / 23 ARALIK 7.TAKIM ENLER LİSTESİ
@fatmanurkaya 1900 gr %1.67
Sekercikiz 1100 %1.60
@mimu88 1000gr. %1.23
kelebekolacam 800gr. %1.00
Ausencia 600gr. %0.87
@roxen2303 400gr. %0.65
@Sherrysherrylady 500gr. %0.57
@Dersaadet_ 400gr. %0.50
Ahu060812 400gr. %0.46
DelyDoly 300gr. %0.33
@tuba52 100gr. %0.11
@vorones sabit
@Betulina +300 %-0.38
@ada81 +300 %-0.39
@saydin78 +500 %-0.77
Nare83 +900 %-1.23
@ErSeSi +1100 %-1.52
@Davina +2000 %-2.20
BU HAFTA AYRI AYRI MESAJ YAZMIYORUM .
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum .
Başta iki hafta üst üste haftanın en fiti olan @fatmanurkaya yı
@Sekercikiz ve @mimu88 ve @kelebekolacam sizlere de kocaman bir alkış% 1 barajını geçtiğiniz için (dohtorum hadi yine son anda bunu tutturdun )
Bu haftalık yazmıyorum , haftaya en fit'ten en dipte'ye kadar yorumlar kaldığı yerden devam edecek .
Yap yap bu yolda yapılan herşey mubahtirTam olarak öyle yapıcam tadına bakarım sadece o da çok iştah açıcı gözükürse yoksa yooook yooook :)
Tam bir gurme oliciiim :) hafta içi 3 gün şok yapabilirim. Burdan biri önermişti instagramda 40kilonasılgider diye bir bayan o bayaa şok yapıyordu hindi füme lor ve beyaz omletle. Bakalım :))
Oğluşum sünneti oldu 2015 ağustosta ama bi düğün yapamadık çocukda ben düğün için kestirdim siz beni kandırdınız diye söylenip duruyor geçen bende dedim ki oğlum düğün için bi daha kestirmemiz gerekiyor diye anam inandı bir ağladı bir ağladı zor toparladımAyyyy haydiii inşallahhh gider kızzz yaaa kıyamam yakuşuklu kuzunun sünneti mi var Maşallah Allahım nazarlardan korusunn kuzucugunu film artisi maşallahhhh
Valla gel geç canım çok sevinirim tabikide
Hahhahaaa çok zalimm gördümm senii çocuk demiştirr bu ne yaaa kess kesss habire kess küçççükkk kalcakkOğluşum sünneti oldu 2015 ağustosta ama bi düğün yapamadık çocukda ben düğün için kestirdim siz beni kandırdınız diye söylenip duruyor geçen bende dedim ki oğlum düğün için bi daha kestirmemiz gerekiyor diye anam inandı bir ağladı bir ağladı zor toparladımama işte fit anne olacakmışım ondan nasip olmamış hehehe
Geç olmaz cnm ya bende 7-7.30 gibi yiyorum cunkuKızlar bu hafta şöyle düşünüyorum
Hep akşam geldiğinde çorba içeyim
Sebze çorbası veya proteinli çorbalar
Mercimek,tarhana, şehriye gibi ünlü ve bakliyat çorbalar değilde akşam evde icsem 7 gibi geç olmaz degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?