Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Duzelmedinmi cnm hala miden daha iyi demiştin iyisin sandım bende önemli olan sağlık o zaman çok zorlayıp çıkarma geri zamanla herşey yoluna girer insallah
Şükürr canımm düzeldii birazz ama sanki azapta bekliyor gibii lokmalar ağzımda büyüyor.Analamdım kii birdee böylee sanki kafamda kavak yelleri esiyorr

Cnm sen çok azimlisin gider hepsi bu azımle , sakın benim gibi kısır döngüye girme bak ben 3 yıldır yo yo diyeti yapıyorum. Bunyem mahvoldu
Ayyy ağzınn ball yesin güzelimm valla inşallah giderr ilk kezz kararlıyım önceden ne diyetler yaptım ne çok spor salonuna gittim 5 kg verdim 10-15 aldımdıı şimdii şükür gram gram gidiyor ama gelmiyor.İnşallahh gelmez geriii

Benimde omre idi tek renge döndüm
Sarı insanı biraz soluk gösteriyor

Ama dene tabi içinde kalmasın fakat nisan gibi dene bence biraz daha kilo gider
Yaz gelir ,havan değişir
Bende tam o zamanlar düşünüyorum canımm bakalım nasip ben dakika başı fikir değişen anamın tabiriyle maymun iştahli fikrim değişmezse

Ay benimde oğlumun sünnet düğünü var kimse beni tanıyamasın istiyorumm inşallah Allah ım inşallah
Ayyyy haydiii inşallahhh gider kızzz yaaa kıyamam yakuşuklu kuzunun sünneti mi var Maşallah Allahım nazarlardan korusunn kuzucugunu film artisi maşallahhhh

Ellerine sağlık cnm güzel olmuş butun arkadaşları kutluyorum bende

Yap yap bu yolda yapılan herşey mubahtir

Ayyyy haydiii inşallahhh gider kızzz yaaa kıyamam yakuşuklu kuzunun sünneti mi var Maşallah Allahım nazarlardan korusunn kuzucugunu film artisi maşallahhhh
Oğluşum sünneti oldu 2015 ağustosta ama bi düğün yapamadık çocukda ben düğün için kestirdim siz beni kandırdınız diye söylenip duruyor geçen bende dedim ki oğlum düğün için bi daha kestirmemiz gerekiyor diye anam inandı bir ağladı bir ağladı zor toparladım ama işte fit anne olacakmışım ondan nasip olmamış hehehe

Huhuuu bu hafta yine 3. Yüm Ausencia kaptanım :)

Haftaya Sekercikiz seni geçiciiiiim :) :)
Valla gel geç canım çok sevinirim tabikide zaten bugün sabah davul gibi uyandım heryerim ödem tutmuş bende regl haftasına girmiş bulunmaktayim insallah cumadan önce olur biterde bende rahatlarim

Hahhahaaa çok zalimm gördümm senii çocuk demiştirr bu ne yaaa kess kesss habire kess küçççükkk kalcakk

Geç olmaz cnm ya bende 7-7.30 gibi yiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…