Teşekkür ederim :) anneannem gitmiş o yaşında bir sürü battaniye elde yıkamış ve sonra o ıslak battaniyelerin hepsini kaldırmak istemiş sonra beline şiddetli bi ağrı girmiş. Tekirdağda oturuyor orda doktora görürmüş dayım, doktor mr çekip bakmış beli kaymış ameliyatsız düzelmez demiş. Sonra biz de İstanbula getirdik burda bildiğimiz iyi bi doktora götürdük o doktor da ameliyata gerek yok korse ile 6 ayda düzelir dedi. Korse siparişi verdik dün takmaya başladı. İnşallah iyileşirlittlecoffeedoc Saadetim bizden kopma kuzum. Yoluna bizimle devam et. Geçmiş olsun inşallah iyileşir anneannen çabucak. Hastalıklar taşınma vs. stresi cok iyi bilirim. Insan yorgun mutsuz olunca daha duygusal hisseder kendini. Haber verebilirdin bitanem. Veremedin ama alingan olma emi kuzum. Hepimizin amacı aynı kilo verip sağlıklı bireyler olmak, bu yolda hep beraber gitmeliyiz birlik olmalıyız
Kuzucum sen izinde olucan. Diyetine dikkat et sporunu aksatma mutlaka yap. Biz cok iyi bir takimiz liste de olmak veya disinda olmak cok onemli degil, amacimiz ve onemli olan motive olup kilo vermekTeşekkür ederim :) anneannem gitmiş o yaşında bir sürü battaniye elde yıkamış ve sonra o ıslak battaniyelerin hepsini kaldırmak istemiş sonra beline şiddetli bi ağrı girmiş. Tekirdağda oturuyor orda doktora görürmüş dayım, doktor mr çekip bakmış beli kaymış ameliyatsız düzelmez demiş. Sonra biz de İstanbula getirdik burda bildiğimiz iyi bi doktora götürdük o doktor da ameliyata gerek yok korse ile 6 ayda düzelir dedi. Korse siparişi verdik dün takmaya başladı. İnşallah iyileşir
Diğer konu için şunu söyleyeyim yoluma burada devam ederim tabi. Ama ben geri döndüğümde liste dolu sen buralarda takıl denirse o zaman başka takıma transfer olurum
Yarın nasipse taşınıyoruz. Evin şu anki hali bile bana stres veriyor
Neyse taşınacağımız ev buradan çok daha iyi. Hem yeri de daha güzel. Okula gitmem biraz daha pratik olacak 15-20 dk kısalıyor gidiş dönüş sürem :) en azından böyle bi güzel tarafı var
Canım benim cok teşekkur ederimsaydin78 ablam şu sirkeli çörekotu yağlı şeyi soracaktım saadete yazdığın mesajı görünce söylemeden geçemeyeceğim sen ne naif bir kadınsın maşallah
sorum ise bu karışımı tuvalete daha rahat çıkmak içinmi yapıyosun başka bir sebeplemi
Teşekkürler kaptanim benden de size kocamanAnaaaam hayranlarım mı vargelsin sorsun , ona muhteşem menülerimi anlatayım .
Tatlım nasılsın bakalım , bulantı vs başladı mı ?
Wuuhuuuu ... doğru her gece avm yeorda yaşadığın stres seni eritti bence
Sırf şu kıskançlıkları yaşamak için bile zayıflanır beee
Bu arada saçlarını boyatma bence de .Doğal renginmiş çok iyi . Benim de doğal , siyaha yakın kahve . Beyaz da yok
Boyamıyorum .
Günaydınnn fatmacım
Ahu ve sen , mezun olmadan yakanızdan düşmem zaten
Bende bendeeeeeeesen tarih aldın mı düğün için ? biz daha almadık . Ya nisan ya ekim ... onlar boş .yaz dolu burada.
bende seni kutluyorum canım .
Aynen devam .
Dün yazdığın mesajda çok güzeldi . Geri dönüşünle ilgili olan
ahhhhh ahhhh adam tepemde bitmeyeydi böyle olurdum da
işte hayalimdeki kelebek
Kız herkesinkini unut benim pointleri sakın unutma .
Bu arada azıcık baldırlarım ağrıyor ...eeee o kadar olacak tabii.
Günaydınnn tatlım .
Ohh mis kahve ananas
Diğer mesajını da okudum . Siyah çay hemen hemen hiç içmiyorum artık . Ama kahveeeeeeeekilo vermemi engellemiyor , ve dediğin gibi ... eşim mesela spora giderken mutlaka sek kahve içer :) iki dolu kaşık yarım fincan bir shut spordan önce mutlaka içmesi gerektiğini söylemiş spor hocası
Sen istesen de seni yollamam bennn
Tamamdır liste , bu hafta mimu ve sen varsınız nasipse. Şöyle ki başarılı olamazsam çıkarırsın gibi bir durum yok . Yeni üye listeye girdikten sonra 2 ay çıkamaz . Kurallar böyle .
O yüzden en kötü senaryo 2 ay diş sıkmaya söz verin bakayımmmm sen ve @mimu88
Ayy kuzum sirkede terede yapabilir , bende sabahları tere yiyorum tadını sevmiyorum ama zorla yutuyorum .
Bu arada bizde ttnet sınırsız paket kullanıyoruz day'in dediği . Hızından memnunum , bağlantıda sorun yaşamıyorum hiç.
Ayyy tüm enişteler yakında gelip takımı basacak diye korkuyorummmm
Bence dün avm ye gitti , dolandı dolandı stres oldu , o yaptıher gece avm reçetesi yazacağım masuma .
Hayirdir kaptanim gecmis olsun onemli bisey degildir insallahGeldik hastaneden ... ilaçlarla tabii
Bi kahve yapıp geliyorum buraya
Cook gecmis olsun ...herkese kis aylari icin bir onerim var belki cogunuz biliyordur benimde kizim suan burnu tikali yatıyor..biz kizim her hasta olduğunda ates olsun bogaz enfeksiyonu olsun burun tikanikligi olsun sunu yapiyoruz 3.5 yildir..Ben çıkayım canlar .
Online dr umuza :) boğaz fotosu attım ... acil antibiyotik dedi . Dr a gidelim hele .
kelebekolacam çok sağol ... sen takımımızın dohtoru ... ailemizin hekimi oldun valla . Helal et hakkını .
Çok şükür ısınma sorununu çözdük ablam şimdi gayet güzel evde olmak. Çok sevindim beni sormana arada okuyorum ablam ama yazamıyorum. Çok yabancı hissediyorum kendimi@aeben canım sınavlarında başarılar
RABBIM zihin açıklığı versin inşallah
asfarovski ne yaptın adaşım ısına bilinmi
Bebiş iyidir inşaallah
@kelebek19 canım nasılsın bebiş kaç haftalık iyisinizdir inşallah@yasom7272 canım hiç görünmüyorsun nasılsın @_AYNURA_
Nasılsın kaptanım bi uğradın sonra görünmedin damlaya kardeş geliyomu
@_SARAYCA_ canım sende uzun zamandır uğramıyorsun nasılsın
Sirke den de olabilir kuzum corekotu yagindan da :) ılık suda olmaları onemli drumun dedihi gibitereye de rokaya da bayiliyorum sabah gece hiç fark etmez yerim
Interneti de arastiralim canim, tesekkurler onerileriniz icin. Bugun yarin netim biter bensiz kalirsiniz amanın ben de sizsiz Allah muhafaza
Insaaallah tatlımIcimden bi ses cumaya 63 küsurü 63,9 dahi olsa gorursum belki diyor ya umarim yanilmaz iç sesim
Ahhhh ahhhh ahhhhhhhh darısııı başımaa papatyammm darısııı başımaa o iç ses bana neler diyoo bir bilsen
Hayirdir kaptanim gecmis olsun onemli bisey degildir insallah
Çok şükür ısınma sorununu çözdük ablam şimdi gayet güzel evde olmak. Çok sevindim beni sormana arada okuyorum ablam ama yazamıyorum. Çok yabancı hissediyorum kendimi
Aus gevmis olsun cnmm
Bende bi market yapıp geldim
Dolapları düzelttim
Buzdolabına biraz ayar çektim
biraz salata yapıp yemek yiycem birazdan sonra ütü
Hemen kaydediyorum tesekkurler gerci öğle yemeği yapmam cunku ogle yapamiyorumbu haftaki programım
sabah: 2 bardak ılık su 1 çay kaşığı çörekotu yağı 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 2 adet kuru kayısı
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta 3 yk lor peynir
bol yeşillik 1 dilim tb ekmek
ara bitki çayı
öğle:
6yk sebze yemeği
yogurt bol salata 1dilim ekmek
ara kahve veya probiyotik yogurt veya kefir
akşam:3 köfte kadar et(balık tavuk kırmızı et)1 kase yorgurt bol salata 1 dilim ekmek
ara 1 porsiyon meyve yeşil çay
Salatalar yağsız ve mümkün olduğu kadar tuzsuz yemeklerde tuz az
1 dilim ekmek yerine 1 kepçe çorba icilebilir
Hemen kaydediyorum tesekkurler gerci öğle yemeği yapmam cunku ogle yapamiyorum
Masumcum iyi oldu boyle ilk defa yillardir ogle yemegi yapmadan duruyorum onceden duramazdım hep biseyler yerdim yedikce de yiyesim geliyordu suan daha iyiyim..ben agzima biseyler attikca sonu gelmiyor bende...suan tek sıkıntım regli olamamak....Ada sen çok az yiyorsun
Bunyem kesinlikle kitlikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?