Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

littlecoffeedoc Saadetim bizden kopma kuzum. Yoluna bizimle devam et. Geçmiş olsun inşallah iyileşir anneannen çabucak. Hastalıklar taşınma vs. stresi cok iyi bilirim. Insan yorgun mutsuz olunca daha duygusal hisseder kendini. Haber verebilirdin bitanem. Veremedin ama alingan olma emi kuzum. Hepimizin amacı aynı kilo verip sağlıklı bireyler olmak, bu yolda hep beraber gitmeliyiz birlik olmalıyız

Teşekkür ederim :) anneannem gitmiş o yaşında bir sürü battaniye elde yıkamış ve sonra o ıslak battaniyelerin hepsini kaldırmak istemiş sonra beline şiddetli bi ağrı girmiş. Tekirdağda oturuyor orda doktora görürmüş dayım, doktor mr çekip bakmış beli kaymış ameliyatsız düzelmez demiş. Sonra biz de İstanbula getirdik burda bildiğimiz iyi bi doktora götürdük o doktor da ameliyata gerek yok korse ile 6 ayda düzelir dedi. Korse siparişi verdik dün takmaya başladı. İnşallah iyileşir

Diğer konu için şunu söyleyeyim yoluma burada devam ederim tabi. Ama ben geri döndüğümde liste dolu sen buralarda takıl denirse o zaman başka takıma transfer olurum

Yarın nasipse taşınıyoruz. Evin şu anki hali bile bana stres veriyor
Neyse taşınacağımız ev buradan çok daha iyi. Hem yeri de daha güzel. Okula gitmem biraz daha pratik olacak 15-20 dk kısalıyor gidiş dönüş sürem :) en azından böyle bi güzel tarafı var

Kuzucum sen izinde olucan. Diyetine dikkat et sporunu aksatma mutlaka yap. Biz cok iyi bir takimiz liste de olmak veya disinda olmak cok onemli degil, amacimiz ve onemli olan motive olup kilo vermek
Anneannene de gecmis olsun tekrar. Ay yazik kadina ya bu yasta bu havada battaniye yikamis he Allahim ya tuh. Ameliyat olmayacagina da sevindim :)
evinizde de gule gule oturun saglikli kilolar ver yeni evinde. Yeni ev yeni Saadet

Tunaydin sekerler
Spor salonu fiyati 1yillik aslidna cok yuksek değil ama ben biliyorum gecen seneki gibi.gidemicem.bosa.gidecek.
O.yuzden bende.bi.gazla kondisyon bisikleti siparişi verdim netten
Oysa.daha 2 sene.once salona.kaydoldum diye guzelim eliptikimi satmistim hemde.hic pahasina.
Neyse ahu.bende geliyorum spor listesine cok yakinda canım...
Ahu060812 Ama ben simdilik.gunde 15 dk.dan cok yapmicam.
Sanırım liste.icin.yetmez dimi ?

Son düzenleme:
Canım benim cok teşekkur ederim O senin kalbinin güzelligi
Kuzucum doktorumuz dün liste paylaşmıştı 1 hafta uugulayacagım, ona basladım bu sabah. Ac karna içtim. Kahvaltı yaptim direkt tuvalete gittim Buyuk ihtimal ondan diyorum. Ama yarın sabah iyice tecrube ederim yazarım yine tatlım

Teşekkürler kaptanim benden de size kocaman .. veee kocaman bir Söz..

Disardaydik gez gez anca evin yolunu buldum..gitmeden evin buradaki firina patlican domates biber verdim bi guzel kozlemisler simdi onlari doğrayıp bi guzel salatasini yapacam yaninda yogurt..1 dilimde kepekli ekmek yiyip gunu kapatırım..

Tabii cayin yaninda findik yerim bol su...zaten bana bool su şart elimde bardakla geziuorum bardagim yarim litre aliyor olctum su saate kadar o bardaktan 3 adet ictim daha rahat iki bardak daha icerim...

Cook gecmis olsun ...herkese kis aylari icin bir onerim var belki cogunuz biliyordur benimde kizim suan burnu tikali yatıyor..biz kizim her hasta olduğunda ates olsun bogaz enfeksiyonu olsun burun tikanikligi olsun sunu yapiyoruz 3.5 yildir..

Saracoglunun tarifi kaynamid suyu bir tencereyr bosaltin sonra ocaga koyun tekrar fokur fokur kaynasin bu sefer icine avuc iciniz kadar aktardan alinmis LAVANTA yi icine atin 3 dakika agzi kapali bi sekilde kaynatin ..sonra tencereyi direkt çocuğun odasina goturuyorum odasinda tencere kapagini aciyorum o buhar oyle iyi geliyor hem odadaki mikroplar oluyormus. Hemde atesin daha fazla yukselmesini onluyormus hemde burun tikanikligini aciyor..

Hatta kis ayinda evime misafir gelecekse ne olur ne olmaz mikrop buladmasin diye kizima fanus icinr koyup salona koyuyorum gelmelerine yakin hem muthis koku yayıyor hemde miktoplari olduruyor..
Deneyin arkadaslar inanın cok faydali...

Çok şükür ısınma sorununu çözdük ablam şimdi gayet güzel evde olmak. Çok sevindim beni sormana arada okuyorum ablam ama yazamıyorum. Çok yabancı hissediyorum kendimi

bu haftaki programım

sabah: 2 bardak ılık su 1 çay kaşığı çörekotu yağı 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 2 adet kuru kayısı

kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta 3 yk lor peynir
bol yeşillik 1 dilim tb ekmek

ara bitki çayı

öğle:
6yk sebze yemeği
yogurt bol salata 1dilim ekmek

ara kahve veya probiyotik yogurt veya kefir

akşam:3 köfte kadar et(balık tavuk kırmızı et)1 kase yorgurt bol salata 1 dilim ekmek

ara 1 porsiyon meyve yeşil çay

Salatalar yağsız ve mümkün olduğu kadar tuzsuz yemeklerde tuz az
1 dilim ekmek yerine 1 kepçe çorba icilebilir

Son düzenleme:

Oyyyy aman aman ihmal etmeyinnn , hemen bulun b,r kampanya paketi şöyle uygunundan . Allah muhafazaa ... valla tepene dikileceğim her gün aldınız mı paket diye

Insaaallah tatlım Icimden bi ses cumaya 63 küsurü 63,9 dahi olsa gorursum belki diyor ya umarim yanilmaz iç sesim

İçindeki sesi bi sevesimmm geldi bi sevesimmm geldiii

Ahhhh ahhhh ahhhhhhhh darısııı başımaa papatyammm darısııı başımaa o iç ses bana neler diyoo bir bilsen

Ben biliyorumm

Dely diyor ..
Haftaya Cuma diyor...
88 e hazır mısın diyor...

Hayirdir kaptanim gecmis olsun onemli bisey degildir insallah

Sağol tatlım , boğaz enf. Reçeteni okdum , ilk fırsatta uygulayacağım lavanta alıp , not ettim bile.

Çok şükür ısınma sorununu çözdük ablam şimdi gayet güzel evde olmak. Çok sevindim beni sormana arada okuyorum ablam ama yazamıyorum. Çok yabancı hissediyorum kendimi

Aşk olsun fatma , o ne demek .
Yaz lütfen , araya dereye dal yaz .
Takım kalabalık , bazen tek tek sormayı unutuyorum sizi ... ama hepiniz bu takımın bir parçasısınız .

Aus gevmis olsun cnmm

Bende bi market yapıp geldim
Dolapları düzelttim
Buzdolabına biraz ayar çektim
biraz salata yapıp yemek yiycem birazdan sonra ütü

Sen bugün iş yapmayacaktın hani ?
Ben sporda yapmadım daha . Sen ne zaman yapacaksın ?

littlecoffeedoc anneannene çok geçmiş olsun . Çelik korse ile ameliyatsız iyileşen tanıdığım var , onda da kayma idi ve yaşı da vardı .

Hemen kaydediyorum tesekkurler gerci öğle yemeği yapmam cunku ogle yapamiyorum

Ada sen çok az yiyorsun
Bunyem kesinlikle kitlikta
Masumcum iyi oldu boyle ilk defa yillardir ogle yemegi yapmadan duruyorum onceden duramazdım hep biseyler yerdim yedikce de yiyesim geliyordu suan daha iyiyim..ben agzima biseyler attikca sonu gelmiyor bende...suan tek sıkıntım regli olamamak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…