Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun cnm ateş kötü ya biran önce düzelir inşallah icirebilirsen bir limonu sık içine yarım çay kaşığı tuz ve karabiber karıştırıp yudum yudum içir boğaz enfeksiyonuna en iyi gelen şey iki güne bütün mikropları öldürüyor

Yok yok ben aldım cevabımı. Buraya geri döner miyim bilmiyorum. Dönersem de nasıl davranmam gerektiğini anladım. Zorla güzellik olmaz

Haklı ama .walla eski takım arkadaşım bile sordu sizde bi aus var her hafta kilo veriyor.iyi veriyo ne yiyo içiyo diye.diger takımlardan gördülerde biz göremedik.

Anaaaam hayranlarım mı var gelsin sorsun , ona muhteşem menülerimi anlatayım .

İyi geceler kızlar

Tatlım nasılsın bakalım , bulantı vs başladı mı ?

Wuuhuuuu ... doğru her gece avm ye orda yaşadığın stres seni eritti bence

Sırf şu kıskançlıkları yaşamak için bile zayıflanır beee
Bu arada saçlarını boyatma bence de .Doğal renginmiş çok iyi . Benim de doğal , siyaha yakın kahve . Beyaz da yok
Boyamıyorum .

Günaydın hayırlı sabahlar .hayırlı hafta sonları
Güzellikler le geçen bir gün olması dileğiyle

Günaydınnn fatmacım

Ahu ve sen , mezun olmadan yakanızdan düşmem zaten

Ay benimde oğlumun sünnet düğünü var kimse beni tanıyamasın istiyorumm inşallah Allah ım inşallah

Bende bendeeeeeee sen tarih aldın mı düğün için ? biz daha almadık . Ya nisan ya ekim ... onlar boş .yaz dolu burada.

Ellerine sağlık cnm güzel olmuş butun arkadaşları kutluyorum bende

bende seni kutluyorum canım .
Aynen devam .
Dün yazdığın mesajda çok güzeldi . Geri dönüşünle ilgili olan

Eki Görüntüle 1929408
Ausencia Kapatanı deryamızzz son durumm ahanda böyle bence
Aslaaaa Aslaaa aslaaaa

ahhhhh ahhhh adam tepemde bitmeyeydi böyle olurdum da

Flaaşşş Flaaşşş Flaşş kelebekolacam dohtorumm rakibem canımmm habersiz fotosu yakalandı
Eki Görüntüle 1929410

işte hayalimdeki kelebek

Kızlar spor çetelenizi dünle birleştirip bugün yapcam notlarımı aldım pointleriniz bi yere gitmedi

Kız herkesinkini unut benim pointleri sakın unutma .
Bu arada azıcık baldırlarım ağrıyor ...eeee o kadar olacak tabii.

günaydınnn herkeslere
Ausencia ablamdan özenti sade kahve ananas yaptım sabah
Nare83 cumdan özenti protein gününe karar verdim

Günaydınnn tatlım .
Ohh mis kahve ananas

Diğer mesajını da okudum . Siyah çay hemen hemen hiç içmiyorum artık . Ama kahveeeeeeee kilo vermemi engellemiyor , ve dediğin gibi ... eşim mesela spora giderken mutlaka sek kahve içer :) iki dolu kaşık yarım fincan bir shut spordan önce mutlaka içmesi gerektiğini söylemiş spor hocası

Sen istesen de seni yollamam bennn

Tamamdır liste , bu hafta mimu ve sen varsınız nasipse. Şöyle ki başarılı olamazsam çıkarırsın gibi bir durum yok . Yeni üye listeye girdikten sonra 2 ay çıkamaz . Kurallar böyle .
O yüzden en kötü senaryo 2 ay diş sıkmaya söz verin bakayımmmm sen ve mimu88

kelebekolacam doktorum sabah ictigim corekotu yagı elma sirkesinden midir? Yedigim tereden mi bilemedim. Kahvaltı sonrası lavaboda aldım soluğu

Ayy kuzum sirkede terede yapabilir , bende sabahları tere yiyorum tadını sevmiyorum ama zorla yutuyorum .
Bu arada bizde ttnet sınırsız paket kullanıyoruz day'in dediği . Hızından memnunum , bağlantıda sorun yaşamıyorum hiç.

Ayyy tüm enişteler yakında gelip takımı basacak diye korkuyorummmm

Masumum dun neler yedin neler yaptin farkli olarak..onlari not al bir kenara..bu farki yaratan dün yaptigin seyler çünkü..

Bence dün avm ye gitti , dolandı dolandı stres oldu , o yaptı her gece avm reçetesi yazacağım masuma .

Ay benimde oğlumun sünnet düğünü var kimse beni tanıyamasın istiyorumm inşallah Allah ım inşallah
Hadi insallah tatlim sen bu azimle gidersen sen bile kendini aynada taniyamayacakmissin gibi geliyor bana hey bu güzel kadında kim diyeceksin bakıp bakip tabi kadınlar her haliyle güzeldir orası ayri

Roxsen icebilirsin tabi. Ama arkasından bol su içersen alksliolur zaten, İngiliz karbonatida alkali oluyor suya eklendiğinde

Ausencia geçmiş olsun ablam oğluşuna
o zaman biz kahveye devam , zaten bırakmayı düşünmemiştim de doğrumu acaba diye kafam karıştı
Nare83 su içe içe wc de yaşamaya başlayacağım sabahtan beri 1,5 lt olmuştur 1 kahve 1 de yeşil çay içtim üstüne

İş yerinde zor oluyor ama daha düzenli oluyor insan ben hiç su icmedim hala

Ayy vicdansız anne nasıl kıydın çocuğun küçücük şeyine iki kere bide ağlatmış kiyamam ya yavrum

Ausencia boğazına bak beyaz beyaz şeyler olusmus mu. eğer sadece kırmızı ve şişse bugün bi takip et bakalım. Limon kesinlikle verme farenjiti daha kötü yapıyor.
Keşke tuzlusuyla gargara yapabilse.
saydin78 çok şükür benim wc isine düzene girdi.aynen devam.

Küçük dilin iki yanında beyaz . Böyle beyaz bir şey yapışmış gibi .
Tuzlu gargara 1 kez yaptırdım , kustu ... yuttu galiba sonunda biraz.

Ben sabah ki suyumu bariz sıcak içiyorum onun faydası olduğunu düşünüyorum.
Kalkar kalkmaz mutlaka 2 bardak sıcak su iç içine elma sirkesi zaten barsak temizliyormus

Ya amma tıbbi soru sordum da .
Elma sirkesi ülseratif koliti tetikler mi ?
Zararlıdır diye içemiyorum sirke.

Bende epey ılık su içiyorum .

Gün içinde de .. benim şişe peteğin üzerinde durur .

Son düzenleme:
Yok cnm doktor kontrolünde değil
Senin ac kalamama gibi şikayetlerin varmı ? Benim hiç yok öyle sıkıntılarimda kilo vermem zor diye başladım

Bunun için endokrine gitmek lazım izin alamıyorum ya
Evet cnm çok acıkıyorum bide yemekten daha kalkmadan ne tatlısı yesem hangi Abur çuburu yesem diye düşünürdüm bazen sırf onları yemek için yemek yemezdim bide geceleri uyuyamazdım 10 kere uyanıyodum sabahları çok yorgun oluyodum yataktan kalkmak iskenceydi benim icin şimdi daha azaldı bu şikayetlerim tamamen geçmedi tabikide ama hala tatlı krizlerimle basetmeye çalışıyorum çok zor oluyo amabence kontrolsüz başlamasaydın keşke devlet hastanelerinin çalışanlar için 7 den sonra doktorları oluyo bi onu araştır istersen ben Dahiliye den baktiriyorum illa endokrin olması gerekmiyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…