Geçmiş olsun cnm ateş kötü ya biran önce düzelir inşallah icirebilirsen bir limonu sık içine yarım çay kaşığı tuz ve karabiber karıştırıp yudum yudum içir boğaz enfeksiyonuna en iyi gelen şey iki güne bütün mikropları öldürüyorBen gece 4 te yattım .Yusuf biraz ateşlendi . Boğaz enf. şimdi de .
Sabah uyuruz dedim .
Oyyy eşimden ses sabah ... Koşuya gideceğiz , iki lokma bir şeyler atayım
Ayyy ayılamadım bir türlü .
kelebekolacam doktorum boğaz enf. dr a gitmeden geçer mi ? yani gitsem antibiyotik verecek , kullanmak istemiyorum .
Şu an ateş yok , zaten en fazla 39 a çıktı . yutkunurken zorlanıyor , halsizlik kusma ishal yok . Bitki çaylarları , doğal gargara vs. atlatır mı yoksa gidip antibiyotik yazdırayım mı ?
Yok yok ben aldım cevabımı. Buraya geri döner miyim bilmiyorum. Dönersem de nasıl davranmam gerektiğini anladım. Zorla güzellik olmazKız Saadet seni niye sevmeyelim sen şimdi toparlan gel evi düzenlemesi de biter o arada ondan sonra diyete tam gaz hazır olarak devam edersin ama buraya gelmeye devam et yoksa gözden uzak gönülden ırak oluruz biz senin için.gelmezsin sonra.hem dün yazdın listede olmak motive ediyo diye ama sende kaç haftadır listedesin hep motive olamamaktan şikayet etmedin mi demekki herşey listede falan değil insan iradesinde bitiyormuş demi ama.hadi toparlan sana 3 hafta süre hemen geri gel sakın kilo alma
Haklı ama .walla eski takım arkadaşım bile sordu sizde bi aus var her hafta kilo veriyor.iyi veriyo ne yiyo içiyo diye.diger takımlardan gördülerde biz göremedik.
İyi geceler kızlar
Günaydın kilom 73.7
Artıları temizlemiş geçen haftadan 200 Gr da aşağı inmisim
Eğer kilom fazla çıksaydı , proteini sebzesiz yaoicaktim ama şimdi sebze ekliycem
Hatta pteside tavuk var yemekte ptesi de yaparım üç gün :)
@Ahu060812 valla kuzumm benim eş bu sabah sana bir havalar özgüven geldii dediiDiyorki taytlar yeni ciciler süslenmelererrr artisss misinnn Bende daha dur yazın görceksin artisi saçlarımı boyuyacağım full değişişiklil yapacagım dedim Benii vurmazz ise iyidir yaşarsam yazarım hahahhahaa Resimde yanii önceden belki öyleydi ama çok şey değiştiii bende güzelim
Günaydın hayırlı sabahlar .hayırlı hafta sonları
Güzellikler le geçen bir gün olması dileğiyle
Ay benimde oğlumun sünnet düğünü var kimse beni tanıyamasın istiyorumm inşallah Allah ım inşallah
Ellerine sağlık cnm güzel olmuş butun arkadaşları kutluyorum bende
Eki Görüntüle 1929408
Ausencia Kapatanı deryamızzz son durumm ahanda böyle bence
Aslaaaa Aslaaa aslaaaa
Flaaşşş Flaaşşş Flaşşkelebekolacam dohtorumm rakibem canımmm habersiz fotosu yakalandı
Eki Görüntüle 1929410
Kızlar spor çetelenizi dünle birleştirip bugün yapcam notlarımı aldım pointleriniz bi yere gitmedi
Tamam beni yazın listeye kaptanim elimden geldiği sekilde uymaya veeee listede birinci olmaya calisacagim)
Dun yazacaktim ama kaptanim bu kullandigim fitil beni mahvetti bas agrisindan duramiyordun halada bas agrim devam ediyor birde gunde iki kere diyor yok ben anca gunde bir kere kullanacam ben boyle bas agrisi gormedim...
Ama sunuda soyleyeyim eger basarili olmasam listede cikarin beni ama buradan gitmem devam ederim banane banane
kelebekolacam doktorum sabah ictigim corekotu yagı elma sirkesinden midir? Yedigim tereden mi bilemedim. Kahvaltı sonrası lavaboda aldım soluğu
Kızlar benimki ben siskoykende kıskançtı tabi hicbir zaman kabul etmez bunudün ben instagram acicam dedim resimlerimi koyucum arkadaşlar görsün merak ediyolar diye dedim ben ankadan istanbula gelin geldim butun cevremde orda kaldi malesef burda o eski dostlukları bulamadim Vay efendim bunu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gözünü hele bir aç seni boşarım hele bir acta gor gununu diyo bana ama benim kocam hiç kıskanç değilmis ben yanlış anliyomusum erkek beyni hiçbir zaman anlayamiycaz kızlar malesef
Masumum dun neler yedin neler yaptin farkli olarak..onlari not al bir kenara..bu farki yaratan dün yaptigin seyler çünkü..
Hadi insallah tatlim sen bu azimle gidersen sen bile kendini aynada taniyamayacakmissin gibi geliyor bana hey bu güzel kadında kim diyeceksin bakıp bakipAy benimde oğlumun sünnet düğünü var kimse beni tanıyamasın istiyorumm inşallah Allah ım inşallah
birşey okudum şimdi ve aklım karıştı diyor ki kilo vermek için alkali beslenmek gerekiyor vücutta asidik değeri arttıran en büyük etkenlerden biride kahve ve siyah çay hayatınızdan tamamen çıkarın diyor fakat spor salonlarında ve hatta diyetisyenlerde spor öncesi , güne başlarken sade kahve öneriliyor... içsek mi daha iyi sonuç alırız içmesek mi acaba
Masumum dun neler yedin neler yaptin farkli olarak..onlari not al bir kenara..bu farki yaratan dün yaptigin seyler çünkü..
Ayy vicdansız anne nasıl kıydın çocuğun küçücük şeyine iki kereOğluşum sünneti oldu 2015 ağustosta ama bi düğün yapamadık çocukda ben düğün için kestirdim siz beni kandırdınız diye söylenip duruyor geçen bende dedim ki oğlum düğün için bi daha kestirmemiz gerekiyor diye anam inandı bir ağladı bir ağladı zor toparladımama işte fit anne olacakmışım ondan nasip olmamış hehehe
Ben sabah ki suyumu bariz sıcak içiyorum onun faydası olduğunu düşünüyorum.
Marketten piliç köfte almıştım
Onu yesem mı acaba hazır paketi ürün çok almamış ece yiyor genelde tavuk pişirmek tense önümüzdeki yesem
Ben sabah ki suyumu bariz sıcak içiyorum onun faydası olduğunu düşünüyorum.
Kalkar kalkmaz mutlaka 2 bardak sıcak su iç içine elma sirkesi zaten barsak temizliyormus
Canim sirkeli corekotu yagli ilik su mu tere mi anlayamadim :) biraz zor ictim itiraf edeyim drum
Evet cnm çok acıkıyorum bide yemekten daha kalkmadan ne tatlısı yesem hangi Abur çuburu yesem diye düşünürdüm bazen sırf onları yemek için yemek yemezdim bide geceleri uyuyamazdım 10 kere uyanıyodum sabahları çok yorgun oluyodum yataktan kalkmak iskenceydi benim icin şimdi daha azaldı bu şikayetlerim tamamen geçmedi tabikide ama hala tatlı krizlerimle basetmeye çalışıyorum çok zor oluyo amaYok cnm doktor kontrolünde değil
Senin ac kalamama gibi şikayetlerin varmı ? Benim hiç yok öyle sıkıntılarimda kilo vermem zor diye başladım
Bunun için endokrine gitmek lazım izin alamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?