Sirke den de olabilir kuzum corekotu yagindan da :) ılık suda olmaları onemli drumun dedihi gibiAnaaaam hayranlarım mı vargelsin sorsun , ona muhteşem menülerimi anlatayım .
Tatlım nasılsın bakalım , bulantı vs başladı mı ?
Wuuhuuuu ... doğru her gece avm yeorda yaşadığın stres seni eritti bence
Sırf şu kıskançlıkları yaşamak için bile zayıflanır beee
Bu arada saçlarını boyatma bence de .Doğal renginmiş çok iyi . Benim de doğal , siyaha yakın kahve . Beyaz da yok
Boyamıyorum .
Günaydınnn fatmacım
Ahu ve sen , mezun olmadan yakanızdan düşmem zaten
Bende bendeeeeeeesen tarih aldın mı düğün için ? biz daha almadık . Ya nisan ya ekim ... onlar boş .yaz dolu burada.
bende seni kutluyorum canım .
Aynen devam .
Dün yazdığın mesajda çok güzeldi . Geri dönüşünle ilgili olan
ahhhhh ahhhh adam tepemde bitmeyeydi böyle olurdum da
işte hayalimdeki kelebek
Kız herkesinkini unut benim pointleri sakın unutma .
Bu arada azıcık baldırlarım ağrıyor ...eeee o kadar olacak tabii.
Günaydınnn tatlım .
Ohh mis kahve ananas
Diğer mesajını da okudum . Siyah çay hemen hemen hiç içmiyorum artık . Ama kahveeeeeeeekilo vermemi engellemiyor , ve dediğin gibi ... eşim mesela spora giderken mutlaka sek kahve içer :) iki dolu kaşık yarım fincan bir shut spordan önce mutlaka içmesi gerektiğini söylemiş spor hocası
Sen istesen de seni yollamam bennn
Tamamdır liste , bu hafta mimu ve sen varsınız nasipse. Şöyle ki başarılı olamazsam çıkarırsın gibi bir durum yok . Yeni üye listeye girdikten sonra 2 ay çıkamaz . Kurallar böyle .
O yüzden en kötü senaryo 2 ay diş sıkmaya söz verin bakayımmmm sen ve @mimu88
Ayy kuzum sirkede terede yapabilir , bende sabahları tere yiyorum tadını sevmiyorum ama zorla yutuyorum .
Bu arada bizde ttnet sınırsız paket kullanıyoruz day'in dediği . Hızından memnunum , bağlantıda sorun yaşamıyorum hiç.
Ayyy tüm enişteler yakında gelip takımı basacak diye korkuyorummmm
Bence dün avm ye gitti , dolandı dolandı stres oldu , o yaptıher gece avm reçetesi yazacağım masuma .
Ayyy hadii inşallahh güzelim güzel sonuçlar alırsınnGeldim zeytin gözlüüüüm ♡♥♡♥Doktorumun listesine başladim pek bi meraktayım neler olacak
Insaaallah tatlımAyyy hadii inşallahh güzelim güzel sonuçlar alırsınn
Hhahhaa kuzummm vallah benimkii şimdii şimdiii belli ediyorKızlar benimki ben siskoykende kıskançtı tabi hicbir zaman kabul etmez bunudün ben instagram acicam dedim resimlerimi koyucum arkadaşlar görsün merak ediyolar diye dedim ben ankadan istanbula gelin geldim butun cevremde orda kaldi malesef burda o eski dostlukları bulamadim Vay efendim bunu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gözünü hele bir aç seni boşarım hele bir acta gor gununu diyo bana ama benim kocam hiç kıskanç değilmis ben yanlış anliyomusum erkek beyni hiçbir zaman anlayamiycaz kızlar malesef
Ahhhh ahhhh ahhhhhhhh darısııı başımaa papatyammm darısııı başımaa o iç ses bana neler diyoo bir bilsenInsaaallah tatlımIcimden bi ses cumaya 63 küsurü 63,9 dahi olsa gorursum belki diyor ya umarim yanilmaz iç sesim
Canımm Yusufa geçmiş olsun diyorumm kıyamam oğluşuna nasıl üşüttü yaa ama havalar tühhh inşallah çabucak toparlanır.Ben çıkayım canlar .
Online dr umuza :) boğaz fotosu attım ... acil antibiyotik dedi . Dr a gidelim hele .
kelebekolacam çok sağol ... sen takımımızın dohtoru ... ailemizin hekimi oldun valla . Helal et hakkını .
Hadi ya limon kötümü yapiyo yanlış yaptığım birşey daha ben çok yapıyorum
Yok abla daha gün almadık da bilmiyorum ne zamanCanım verdiklerinle kendinle gurur duy onları verebildiğine göre gerisini de basarırsın insallah
Hep birlikte tek tek mezuniyet lerimizi kutluycaz insallah
Canım çok teşekkür ederim insallah senin direnç kilon kırılır ve büyük bir enerjiyle kalanlarıda halledersin
Mayıs tamı canım benimdw mayısta doğum günüm kendime kendimi hwdite etmek istiyorum çünkü gerçekten çok uzun yıllardır göremedim gerçek bedenimi
valla daha 7 kilocuk verdim gidip gidip aynaya bakıyorum az daha verirsem heralde bi tane katlanır boy aynası yapıp cebimde gezdirecemHadi insallah tatlim sen bu azimle gidersen sen bile kendini aynada taniyamayacakmissin gibi geliyor bana hey bu güzel kadında kim diyeceksin bakıp bakiptabi kadınlar her haliyle güzeldir orası ayri
Hadi insallah tatlim sen yaparsınInsaaallah tatlımIcimden bi ses cumaya 63 küsurü 63,9 dahi olsa gorursum belki diyor ya umarim yanilmaz iç sesim
Kesinlikle katılıyorum sekerimHhahhaa kuzummm vallah benimkii şimdii şimdiii belli ediyorAnammm anamm sneinkidee fena kıskanmışşş valla bayanlar ile baylar hiçbir zaman anlaşamayacagız onların farklı bizim full fonsksiyonlu çalışıyor beyinler : D:
Gotur cnm götür ihmal etme artık mikroplar çok drencli malesefBen çıkayım canlar .
Online dr umuza :) boğaz fotosu attım ... acil antibiyotik dedi . Dr a gidelim hele .
kelebekolacam çok sağol ... sen takımımızın dohtoru ... ailemizin hekimi oldun valla . Helal et hakkını .
Tesekkur ederim sekerim hepimiz basaricaz insaAllahHadi insallah tatlim sen yaparsın
o sesler gercek olacak kuzum yakın zamanda inanıyorumAhhhh ahhhh ahhhhhhhh darısııı başımaa papatyammm darısııı başımaa o iç ses bana neler diyoo bir bilsen
Canim sirkeyi ben de suya katiyorum yoksa gastritim azar Allah korusunElma sirkesi konusunda ne yazikki emin değilim.
Benim midem hassas direk içince kötü oluyorum suya katıp içiyorum.
İnsülin direnci için mi ilaç kullanıyorsun yoksa ne için?Evet cnm çok acıkıyorum bide yemekten daha kalkmadan ne tatlısı yesem hangi Abur çuburu yesem diye düşünürdüm bazen sırf onları yemek için yemek yemezdim bide geceleri uyuyamazdım 10 kere uyanıyodum sabahları çok yorgun oluyodum yataktan kalkmak iskenceydi benim icin şimdi daha azaldı bu şikayetlerim tamamen geçmedi tabikide ama hala tatlı krizlerimle basetmeye çalışıyorum çok zor oluyo amabence kontrolsüz başlamasaydın keşke devlet hastanelerinin çalışanlar için 7 den sonra doktorları oluyo bi onu araştır istersen ben Dahiliye den baktiriyorum illa endokrin olması gerekmiyor cnm
Spor çok iyiKızlar bende çıkıyorum önce anneme ordan da kv ye gidecem aralarda uğrayabilirsem uğrarım
Sporumu da yaptım bu arada
60 dk eliptik 30 dk kol karın squat plank
150 ip
Öncesinde demleme yeşil çayımı içtim baya terletti sallamalar işe yaramıyo herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?