Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sirke den de olabilir kuzum corekotu yagindan da :) ılık suda olmaları onemli drumun dedihi gibi tereye de rokaya da bayiliyorum sabah gece hiç fark etmez yerim
Interneti de arastiralim canim, tesekkurler onerileriniz icin. Bugun yarin netim biter bensiz kalirsiniz amanın ben de sizsiz Allah muhafaza

Hhahhaa kuzummm vallah benimkii şimdii şimdiii belli ediyor Anammm anamm sneinkidee fena kıskanmışşş valla bayanlar ile baylar hiçbir zaman anlaşamayacagız onların farklı bizim full fonsksiyonlu çalışıyor beyinler : D:

Canımm Yusufa geçmiş olsun diyorumm kıyamam oğluşuna nasıl üşüttü yaa ama havalar tühhh inşallah çabucak toparlanır.

Hadi ya limon kötümü yapiyo yanlış yaptığım birşey daha ben çok yapıyorum Ausencia sakın dediğimi yapma o zaman cnm

Yok abla daha gün almadık da bilmiyorum ne zaman Ausencia kaptanım da sormuş bakalım gün alınca yazarım ama temmuz istiyorum ben
Hadi insallah tatlim sen bu azimle gidersen sen bile kendini aynada taniyamayacakmissin gibi geliyor bana hey bu güzel kadında kim diyeceksin bakıp bakip tabi kadınlar her haliyle güzeldir orası ayri
valla daha 7 kilocuk verdim gidip gidip aynaya bakıyorum az daha verirsem heralde bi tane katlanır boy aynası yapıp cebimde gezdirecem

Kızlar bende çıkıyorum önce anneme ordan da kv ye gidecem aralarda uğrayabilirsem uğrarım
Sporumu da yaptım bu arada
60 dk eliptik 30 dk kol karın squat plank
150 ip
Öncesinde demleme yeşil çayımı içtim baya terletti sallamalar işe yaramıyo herhalde

İnsülin direnci için mi ilaç kullanıyorsun yoksa ne için?

Spor çok iyi
Bu arada benim diyetisyenim sallama çaylarla aktardan alman aynı şey, sallamalar kötü diye bi şey yok demişti ama ben de senin gibi düşünüyorum sallama çaylar pek işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…