cok saol akrep ablacimmmyarismaya varim ama bu hafta degil. ..birkac hafta gecsin ayaciklarim kendine gelsin oyle...kendimi dunya turuna cikmis gibi hissediyorum. .sizim sizim sizliyor ayaciklarim.. sonra sizin icinde bir 45 km yururum .
günaydınn...
hepinize iyi hafta sonları :))
ben orayı atladım heralde sen genel takımlar arasını soruyorsun zannettimolurmu 4. takimlada iddaya girdik haberin yok mu
vvvaaavvvv sünnette fıstık gibi olucan deseneTebrik ediyorum kendimizi
Tüm kupalar bizim
Kendimide tebrik ediyorum,cünkü bugün giydigim abiyeler üzerimde harika durdu.Herkes bayildi
afferim çocuklara biliyolar yarıştayızarkadaşlar hepinzi tebrik ediyorum..
kırmızıgül cnım muhteşemsin..emeğinin arşılığını almışsın..
biz bugün juliyle fazla kaçırmadık çocuklar bırakmıyoki yiyelim.analarını çok düşünür sıpalar
geçmiş olsun canım 12-13 yaşlarında bende geçirdimselam kızlaar...daha yeni girebildim hastana işleri uzun sürdü ama kızım düzeldi....
kilo verenleri takımımızın birinciliğini ve gülümün birinciliğini kutluyoruuum...
ben sabah tartılamadım bileeeeeeee..........
bu hafta biz birinci oldukdu galiba sanırsamanladm şekercimtırsdın sen çünküü biz yenilmeyiz
gununuz aydin hayatiniz renkli olsun canlarim benim
slm kızlar
günaydınlar.iyi haftasonlarıı
günaydınn...
hepinize iyi hafta sonları :))
doğacım napıosun cnm
kızımı uyumuşken azcık takılayım dedim
Yok kiz,kaptanimizda bekar.Yani yalniz degilsinİİİİ yapmıışsın doğacım bu topiktede herkes evli sanrım ben hariç
Ayyyy insallah yaa.Gerci kahvaltida beyaz alman ekmegi yedim.Canim bugün cavdar ekmegi istemedi.:26:Geri kalan günü bari atlatsam.selam kızlar, nasılsınızzzzzzzzz, haftasonunu kazasız atlatırız umarım...
Yok kiz,kaptanimizda bekar.Yani yalniz degilsin
Ayyyy insallah yaa.Gerci kahvaltida beyaz alman ekmegi yedim.Canim bugün cavdar ekmegi istemedi.:26:Geri kalan günü bari atlatsam.
Ama yarindan coooooook korkuyorum.Yarin camide eglencemiz var.Hepimiz harika seyler yapip götürcez.Offfff nedir benim bu cilem yaaaaa
camide eğlence..!!!! :44::44::44::44:
kırmızım da bekarİİİİ yapmıışsın doğacım bu topiktede herkes evli sanrım ben hariç
camide eğlence..!!!! :44::44::44::44:
Kiz Allah seni ne etmesin.Müzikli eglence degil nan.Kermes gibi bisey.
ahhaa bende noluyoruz dedim biran..buralarda hiç böyle bişey duymadığım için..almanyadaki camiler daha aktif anlaşılan
Yok kiz,kaptanimizda bekar.Yani yalniz degilsin
Ayyyy insallah yaa.Gerci kahvaltida beyaz alman ekmegi yedim.Canim bugün cavdar ekmegi istemedi.:26:Geri kalan günü bari atlatsam.
Ama yarindan coooooook korkuyorum.Yarin camide eglencemiz var.Hepimiz harika seyler yapip götürcez.Offfff nedir benim bu cilem yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?