Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun cnm. Bir daha yaşamazsınız insaAllah

Kaptanım gel biz bu 700 gr 3 kilo yapalım benim yilbasi için hedefim 65 ti yoksa nasıl tuttururum çık çık bence sen

Tvde diyetisyen izliyorum su an kızlar. Sağlıklı kilo vermek istiyorsanız ekmek mutlaka tüketin. Tam buğday tam tahilli. Ekmek yemezseniz kas kaybedersiniz. Kollar bacaklar incelir renginiz solar. Sağlıklı kilo veremezsiniz dedi. Ayrıca elma sirkesi de sabah ılık suda 1 tatlı kaşığı aç karna için bağırsak temizler ve kilo vermeye yardimci olur dedi

Sende miii uyumadım ahumm ...

Yarın dely yataktan toplayacak hepimizi

Kız tikkat tikkat var mı

Bende gidip yatayım bari .

Açlık geliyoor sanki
En son 2.30 du yattığım.çok aç olduğum için fazla dolanmadım bende.bu arada tikkat tikkat yoktu dün vurdum yumruğu masaya ben bu takımın spor sorumlusuyum verecek puanlarım okuyacak mesajlarım var dedim
Ay çok kötü olmuş banum eşi en çok ben beklediğim için bilirim zorluğunu.sporunu da ekledim alıntılamışım ama yazmamışım
Günaydın
Ausencia dely gelmez bugün tatil ona.o şimdi mışıl mışıl uyuyordur@masumm eşim gelince haber ver merak ettik umarım iyidir@Ahu060812 ASM de bakılır canım orda tahlil yaptırabilirsin
Doktorcum bu arada dün kü pozunda çok güzeldi parktaki işte insan zayıflayınca öyle daldan dala bu arada çenemde ki de çene kistiymiş alınmazsa büyüyormuş korktum valla ille ameliyat yazıyo ama basitmiş diş çekimi gibi diyorlar ama ben hiç diş çektirmedim ki biranönce onada gitmeyelim
Ay benimde başıma gelmişti böyle bişey insan deli oluyo ben tribimi yapmıştım valla.çok büyütmeden haleti ruhiyeni anlatacan ki bidaha olmasın.
Bu arada nasıl gidyo herşey yolunda mı cinsiyet belli oldumu

Bu arada ben de günaydın demeyi unuttum benim ki de erkenden işe gitmiş duymadım bile kaçta gittiğini neyse bu durumu avantaja çevirip basit bi kahvaltı ve spor yapmayı düşünüyorum ama sağ böbreğimdede acayip bi ağrı var neden acaba.suya mı alışık değil ki vücut

Erkeklerin kafası nasıl çalışıyor çözebilmiş değilim inan Banu. Hepsi bana birsey olmaz modunda. Ya ara ben burada kalacağım de istediğini yapınız de merak etmeyelim ama bunu düşünmek çok zor onlar için. Şimdi tartissam konu annesinde kalması gibi algılanacak ki annesini bir yıldır görmüyorum ki gerçekten onunla alakası yok offf

Bulantılar azaldı canım ben de daha iyi hissediyorum elhamdülillah. Korkular aynen devam ama maalesef. Yok canım iki haftadır gitmedim doktora randevu 6 ocakta o zaman söyleyecek inşallah

Geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasın insallah insanlarla uğraşmak zor valla

Nare83 ve asfarovski kızlar ben artık koca sorunumu onu uydudan takip ederek çözdüm nerde olduğuna bakıyorum ne arıyorum ne soruyorum adam nereye gitmiş nerde yemiş nerde içmiş sıralıyorum korkusundan bi yere gidemiyo arkadaşlarına ben gidemiyom siz gidin narin diyormuş hatta geçenlerde baktım ablasında biraz kaldı sonra arabaya geçti biraz dolandı teli şarja taktı (şarj kaç kaldığını da gösteriyo) aradım açmadı neyse akşam eve geldi yemek yemedi bende başladım önce ablanlara gittin orda yemek yedin çıktın sonra biraz şu mahallede dolandın teli arabaya şarja taktın ama sen arabada değildin falan falan saydım adamın gözleri açıldı nerden görüyorm sen beni diye valla çok iyi oldu geliyomu market güzergahını geçmiş mi bakıyorum siparişlerini veriyorum yada arkadaşlar geldiğinde bakıyorum daha gelmeyecek oturuyoruz falan ohh misss adam avcumun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…