Günaydın şekerler. Ben çok mutlu uyandım bu sabahumuyorum ki hep böyle gider
Gecmis olsun cnm. Bir daha yaşamazsınız insaAllahTekrar gunaydin ayy bugun cok kotu gececek bslli
7:30 da geldi kiz tsrafi ile erkek tarafı kavga etmiş eşimle ilgisi yokAusencia ama şahit olarak beklemişler ..
asfarovski benimkide öyle ya akşam kaç kez aradım iki ara bi dere aç izah et demi
Bende çok paniğin hemen seneryolar yazarın zaten, trafik kazasının yaptı,malum memleket hali feci başına bişeymi geldi
Ay beklemek çok zor ama sabahı sabah ettim , az uyudum tekrar çocuklar kalkınca onlar için kalktim
Pazar kaçamaklarından uzak durunnn
Pazar günü yenen kaçamaklarınkilo yapmama özelliği yok
Hem bir de en az iki gün onun artısını temizlemekle kim uğraşacakk
Üşenirim şahsen ben
Kaptanım gel biz bu 700 gr 3 kilo yapalım benim yilbasi için hedefim 65 tiKaptan sıyırdı
Şimdi gelelim bu haftaya
Kendimden başlıyorum ... Cuma hedefim ...
- 1 kg. En az .
Dely den 88 bekliyorum ... artık 88.9 mu oluur 88.0 mııı@DelyDoly
Doktorumdan listeye uyarsa en az - 700 grleslie ablanın canına okursa 1 kg da olur @kelebekolacam
@Betulina yı en az -1200 gr kurtarır bu hafta en aazz ne duyamadımmm 1500 mü dedin betül olur olur başım üstüne .
Masummmm aldıklarını hafta sonu temizler ... hafta içi de bi 400 gr gider ... hooop 72.9Nare83
Hmmm saydınım çook iddialı64.8 diyorummmm ve bahsi kapıyorummm. saydin78
Fatmanur yine bombayı patlatır ve en az 1.5 gider ...hooop gitti bile@fatmanurkaya
Roxenim kuzum 60.9 . Bu haftaolur olur ... olmaz demek yok roxen2303
Ahuuuuuuu ceylan gözlümmm ... bu hafta bomba bekliyorum senden . Seni seçtim pikaçuen az 1.300 gr . Ahu060812
Sekercimden her zamanki performansı umuyorum .. yok yoook ummuyorum eminim . En az 700 gr .Sekercikiz
@tuba52 mmm ... kaç haftadır veremediğini bu hafta verir ... verirsin di miiii ? Verirsin verirsin88 ... 87.9 seç birini
@cydnz_1cezalısın . Yüzden ikiye bölüneceği için ennn ennn az 1.5 kilo gitmeli.
Eveet liste bitti.
Gelelim ada`ya ... @ada81 bu cuma o 300 artının canına oku .
1300 eksi ile gel ... liste seniii bekliyooor
@mimu88 sende aynı performansı devam ettir . Artık 1 mi olur 2 miii olurrrt
Liste senide bol eksili bekliyor . Açılışı gram ile yapmayınnn e miii ?
@Davina sana da çok güveniyorum . Bu hafta o + 2 nin en az 1.5 u gidecek
@Dersaadet_ sende aynı şekilde ... pes etmeden devammm...
En son 2.30 du yattığım.çok aç olduğum için fazla dolanmadım bende.bu arada tikkat tikkat yoktu dünSende miii uyumadım ahumm ...
Yarın dely yataktan toplayacak hepimizi
Kız tikkat tikkat var mı
Bende gidip yatayım bari .
Açlık geliyoor sanki
Ay çok kötü olmuş banum eşi en çok ben beklediğim için bilirim zorluğunu.sporunu da ekledim alıntılamışım ama yazmamışımHala uyumadım
Eşim gelmedi...
Eşim ek iş yapıyor bi düğün salonunun
Organizasyon işini yapıyorlar 4 arkadaş
Düğünler hafta sonu olur genelde en geç 2 de ,2 evde kavga çıkmış hala gelmedi
Ne kötü beklemek baya bı ulaşamadım
Sonunda ulaştım ama polis göndermiyor mis kimseyi
Doktorcum bu arada dün kü pozunda çok güzeldi parktakiGünaydın
Ausencia dely gelmez bugün tatil ona.o şimdi mışıl mışıl uyuyordur@masumm eşim gelince haber ver merak ettik umarım iyidir@Ahu060812 ASM de bakılır canım orda tahlil yaptırabilirsin
Ay benimde başıma gelmişti böyle bişey insan deli oluyo ben tribimi yapmıştım valla.çok büyütmeden haleti ruhiyeni anlatacan ki bidaha olmasın.Günaydın kızlar.
Masum son durum ne kuzum.
Dub benim eşim de geç geldi annesine gitmişti saat beş gibi alış veriş falan için. Saat sekiz dokuz on dedim yok arada aradim cevap yok deli oldum resmen kaza falan mi diye sonra on iki gibi aradığındamda açtı uyuyakalmış beyefendi. Bir gibi geldi eve. Şimdi burnundan getirmek istiyorum ama kavga etmeden ne yapsam ki. Annesinde kalması değil kızlar mesele yanlış anlaşılma olmasın ben isterim zaten gitsin annesidir diye ama iki saat diye gidip uyuması ve telefonu acmayip benim telaş etmem sinir olduğum şey
Erkeklerin kafası nasıl çalışıyor çözebilmiş değilim inan Banu. Hepsi bana birsey olmaz modunda. Ya ara ben burada kalacağım de istediğini yapınız de merak etmeyelim ama bunu düşünmek çok zor onlar için. Şimdi tartissam konu annesinde kalması gibi algılanacak ki annesini bir yıldır görmüyorum ki gerçekten onunla alakası yok offfTekrar gunaydin ayy bugun cok kotu gececek bslli
7:30 da geldi kiz tsrafi ile erkek tarafı kavga etmiş eşimle ilgisi yokAusencia ama şahit olarak beklemişler ..
asfarovski benimkide öyle ya akşam kaç kez aradım iki ara bi dere aç izah et demi
Bende çok paniğin hemen seneryolar yazarın zaten, trafik kazasının yaptı,malum memleket hali feci başına bişeymi geldi
Ay beklemek çok zor ama sabahı sabah ettim , az uyudum tekrar çocuklar kalkınca onlar için kalktim
En son 2.30 du yattığım.çok aç olduğum için fazla dolanmadım bende.bu arada tikkat tikkat yoktu dünvurdum yumruğu masaya ben bu takımın spor sorumlusuyum verecek puanlarım okuyacak mesajlarım var dedim
Ay çok kötü olmuş banum eşi en çok ben beklediğim için bilirim zorluğunu.sporunu da ekledim alıntılamışım ama yazmamışım
Doktorcum bu arada dün kü pozunda çok güzeldi parktakiişte insan zayıflayınca öyle daldan dala bu arada çenemde ki de çene kistiymiş alınmazsa büyüyormuş korktum valla ille ameliyat yazıyo ama basitmiş diş çekimi gibi diyorlar ama ben hiç diş çektirmedim ki biranönce onada gitmeyelim
Ay benimde başıma gelmişti böyle bişey insan deli oluyo ben tribimi yapmıştım valla.çok büyütmeden haleti ruhiyeni anlatacan ki bidaha olmasın.
Bu arada nasıl gidyo herşey yolunda mı cinsiyet belli oldumu
Ooo ablama tartı olala demişGünaydın şekerler. Ben çok mutlu uyandım bu sabahumuyorum ki hep böyle gider
Hayırlısı olsun canım 6 ocakta haber ver mutlaka bizedeBulantılar azaldı canım ben de daha iyi hissediyorum elhamdülillah. Korkular aynen devam ama maalesef. Yok canım iki haftadır gitmedim doktora randevu 6 ocakta o zaman söyleyecek inşallah
Günaydın cnm insallah insallahGünaydın şekerler. Ben çok mutlu uyandım bu sabahumuyorum ki hep böyle gider
Inşallah canım. Önümüzdeki iki hafta işlerim aşırı yoğun geçecek yıl başı sayımı depo aktarım ve program değişikliği yapılacak Haftasonu da çalışacağım en azından kafam dağılır diyorumHayırlısı olsun canım 6 ocakta haber ver mutlaka bizede
Ooo ablama tartı olala demiş
InsaAllah canim hepimiz hep mutlu olalimGünaydın cnm insallah insallah
Geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasın insallah insanlarla uğraşmak zor vallaTekrar gunaydin ayy bugun cok kotu gececek bslli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?