Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamamda bunu nasıl yapiyon tatlim ya sırrını bizede soylede bizde yapalım

Tamamda bunu nasıl yapiyon tatlim ya sırrını bizede soylede bizde yapalım
Şekerim elma olan telefon varya onda oluyo ama bazılarının başka yerlerden de yaptığını duydum bizim telefonlarda ıph..bul uygulaması var ki ben ona kocamı bul diyorum ona onun Apple kimliğini ve şifresini yazıyorum telefon kaybolmuş gibi gösteriyor nerde olduğunu

Bu arada kızlar böbrek ağrımın sebebinden şüphelendim spiral olabilir çünkü reglim biteli bir hafta oldu sabah baktım lekelenme olmuş korktum valla inşallah kaydırmamışımdır böyle bişey başına gelen varmı

Kilo; 73.3 ( geçen haftaki kiloma ulaştım )

Bugün den itibaren eksiye duser inş kilom

Sende mı gorusmuyorsun kv ile

Saol cnm

Kilo; 73.3 ( geçen haftaki kiloma ulaştım )

Bugün den itibaren eksiye duser inş kilom

Sende mı gorusmuyorsun kv ile
Yok canım görüşmüyoruz ben çok istedim birlikte aile olalım diye kimsesi yok kadının dil bilmez diye burnumdan geldi bayramda bile gitmedik eşim gider haftada bir ya da başka bir işi varsa o kadar dün de uyumuş kalmış zaten

Günaaaaydınlar Kayseri'den selamlar :) kaptanım beni merak etmişsin bi selam vereyim dedim menümü hiç yazmayayım çok abartı değil hamur işi kısmı ama tadına bakma boyutunda ve uzun uzun yürüyüşler mantı vs yemeyi düşünmüyorum Ausencia

Ama şu an dehşet bir kahvaltıyla kendimi ödüllendirdim kelebekolacam canımmm hiç Talas'a geçemedik bugün De dağdayız.

Ay bu arada çok alakasız insanlar beni rüyasında görmüş sakatlanıyormuşum o yüzden kayak yapmadım :)

Oyyy bi uyumuşum ki ...tele uyandım ...
O da Kv telefonuna.
Bize geleceklermiş .
Şaşırmadım . Hep böyle kırk yalın başı uyuduğum , evi saldığım zamana denk gelir.
Geçmişi okudum da alıntılar dursun bi köşede.
Bi şeyde yapasım yok.

asfarovski canım , barıştım bile
Geçen katılamıyorum yabancı hissediyorum dedin ya küsüm diye takıldım .

saydin78 64.7 miii demiştim . 64.5 tur o

Ahu060812 alemsin var yaaa . Wc den uyduya wc den uyduya

Nare83 yaşadığın endişe ve merakı tahmin edebiliyorum .
Bi alo ... bi mesaj ... erkeklerin için amerikayı keşif gibi zor .

Sekercikiz memnuniyetle 3 kg yaparım ... bireysel 1. Sekercikız ... bak ne güzel oldu

Umarim dedigin gibi olur. Agzin bal yesin kaptanim

asfarovski cnm kendimizede almak lazım dedim valla bende alicam bi a... Takip etcen seni nerdesin napiyosun diye dedim
Benimki de bir saat once uyandı baktı ben de ses seda yok surat düşük ne oldu dedi sen düşün dedim alışkın olunca bebek agresif haline bu hakim şaşırttı onu. Ekmek Allaha gitmişti patates de istedim unutmuş şimdi yine gitti patates almaya galiba kırıklığımin farkında bu sefer ama

Valla farkında değiller heralde
Biz daha farklı düşünüyoruz
Diyorumki ya keşke bi dk zaman ayırıp arasaydin polis sana gitme demis
Telefonla konuşma mı demiş diyorum amannnnn ya hepsi aynı bacim

Ausum misafir agirmis kolay gelsin

Sevgilimle tartıştım yine.
Geçen gün Çinli bi kızla(satıcı) konuşacağını söyledi. Ben de tamam dedim ama whatsapp tan konuşma sitenin kendisinden konuş dedim. Tamam dedi. Bu arada ben whatsapp web le takip ediyorum onu. Bi baktım bu sabah whatsapp ta konuşuyorlar. Dedim ki kiminle konuşuyorsun. Ya gruptan mesajlar geldi onları okuyorum dedi. Doğruyu söyle dedim kızdı ne saçmalıyorsun sen sabah sabah doğruyu söylüyorum dedi. O kızla konuşuyorsun di mi niye yalan söylüyorsun dedim. Kem küm etti sonra dedi ki sen program falan mı yükledin de böyle konuşuyorsun hayır dedim ama tahmin ettim bak doğruymuş dedim. İşte Evet tamam itiraf ediyorum o kızla konuşuyordum ama sen bana çok baskı yapıyorsun o yüzden söylemekten korktum yalan söyledim dedi. Ben de kızdım ve tartıştık. Sinirlerim çok bozuk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…