- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Tamamda bunu nasıl yapiyon tatlim ya sırrını bizede soylede bizde yapalımNare83 ve asfarovski kızlar ben artık koca sorunumu onu uydudan takip ederek çözdüm nerde olduğuna bakıyorum ne arıyorum ne soruyorum adam nereye gitmiş nerde yemiş nerde içmiş sıralıyorum korkusundan bi yere gidemiyo arkadaşlarına ben gidemiyom siz gidin narin diyormuş hatta geçenlerde baktım ablasında biraz kaldı sonra arabaya geçti biraz dolandı teli şarja taktı (şarj kaç kaldığını da gösteriyo) aradım açmadı neyse akşam eve geldi yemek yemedi bende başladım önce ablanlara gittin orda yemek yedin çıktın sonra biraz şu mahallede dolandın teli arabaya şarja taktın ama sen arabada değildin falan falan saydım adamın gözleri açıldı nerden görüyorm sen beni diye valla çok iyi oldu geliyomu market güzergahını geçmiş mi bakıyorum siparişlerini veriyorum yada arkadaşlar geldiğinde bakıyorum daha gelmeyecek oturuyoruz falan ohh misss adam avcumun içinde
Şekerim elma olan telefon varya onda oluyo ama bazılarının başka yerlerden de yaptığını duydum bizim telefonlarda ıph..bul uygulaması var ki ben ona kocamı bul diyorum ona onun Apple kimliğini ve şifresini yazıyorum telefon kaybolmuş gibi gösteriyor nerde olduğunuTamamda bunu nasıl yapiyon tatlim ya sırrını bizede soylede bizde yapalım
Erkeklerin kafası nasıl çalışıyor çözebilmiş değilim inan Banu. Hepsi bana birsey olmaz modunda. Ya ara ben burada kalacağım de istediğini yapınız de merak etmeyelim ama bunu düşünmek çok zor onlar için. Şimdi tartissam konu annesinde kalması gibi algılanacak ki annesini bir yıldır görmüyorum ki gerçekten onunla alakası yok offf
Saol cnm
Heee 3ü bir aradadan terfi ettiysen buna da şükür diyelim
Şaşırma alış buna,adaartık hep böyle
Selam Hülyacım ... pzt iş başlıyor diye ne var yok bitirdin hafta sonu demek
Bakayım canım pc den girince .. yarın yazarım sana .
Kullanıcı ayarlarından yapılıyordu galiba , şimdi telden girdim yarın söylerim .
bunu özledi o ... bi de bunu
88 i görecek bu hafta söz verdi
Artık rüyanıza bile gireceğim
Boğaz enf canım.
Antibiyotik başladık hiç istemesem de .
Aferindemek adresi bulmuş yolladığım uçuk
Wooow gözlerim yaşardı .
kelebekolacam Doktorum 30 point le kapışıyoruz
Yok canım görüşmüyoruz ben çok istedim birlikte aile olalım diye kimsesi yok kadının dil bilmez diye burnumdan geldi bayramda bile gitmedik eşim gider haftada bir ya da başka bir işi varsa o kadar dün de uyumuş kalmış zatenKilo; 73.3 ( geçen haftaki kiloma ulaştım )
Bugün den itibaren eksiye duser inş kilom
Sende mı gorusmuyorsun kv ile
Aynen ya hiç de sevmem mac işletim sistemini ama mantıklı göründü bir anAyyyy kocams AP... Mı alsam hediye
Umarim dedigin gibi olur. Agzin bal yesin kaptanimOyyy bi uyumuşum ki ...tele uyandım ...
O da Kv telefonuna.
Bize geleceklermiş .
Şaşırmadım . Hep böyle kırk yalın başı uyuduğum , evi saldığım zamana denk gelir.
Geçmişi okudum da alıntılar dursun bi köşede.
Bi şeyde yapasım yok.
asfarovski canım , barıştım bile
Geçen katılamıyorum yabancı hissediyorum dedin ya küsüm diye takıldım .
saydin78 64.7 miii demiştim . 64.5 tur o
Ahu060812 alemsin var yaaa . Wc den uyduya wc den uyduya
Nare83 yaşadığın endişe ve merakı tahmin edebiliyorum .
Bi alo ... bi mesaj ... erkeklerin için amerikayı keşif gibi zor .
Sekercikiz memnuniyetle 3 kg yaparım ... bireysel 1. Sekercikız ... bak ne güzel oldu
Benimki de bir saat once uyandı baktı ben de ses seda yok surat düşük ne oldu dedi sen düşün dedim alışkın olunca bebek agresif haline bu hakim şaşırttı onu. Ekmek Allaha gitmişti patates de istedim unutmuş şimdi yine gitti patates almaya galiba kırıklığımin farkında bu sefer amaasfarovski cnm kendimizede almak lazım dedim valla bende alicam bi a... Takip etcen seni nerdesin napiyosun diye dedim
Benimki de bir saat once uyandı baktı ben de ses seda yok surat düşük ne oldu dedi sen düşün dedim alışkın olunca bebek agresif haline bu hakim şaşırttı onu. Ekmek Allaha gitmişti patates de istedim unutmuş şimdi yine gitti patates almaya galiba kırıklığımin farkında bu sefer ama
Oyyy bi uyumuşum ki ...tele uyandım ...
O da Kv telefonuna.
Bize geleceklermiş .
Şaşırmadım . Hep böyle kırk yalın başı uyuduğum , evi saldığım zamana denk gelir.
Geçmişi okudum da alıntılar dursun bi köşede.
Bi şeyde yapasım yok.
asfarovski canım , barıştım bile
Geçen katılamıyorum yabancı hissediyorum dedin ya küsüm diye takıldım .
saydin78 64.7 miii demiştim . 64.5 tur o
Ahu060812 alemsin var yaaa . Wc den uyduya wc den uyduya
Nare83 yaşadığın endişe ve merakı tahmin edebiliyorum .
Bi alo ... bi mesaj ... erkeklerin için amerikayı keşif gibi zor .
Sekercikiz memnuniyetle 3 kg yaparım ... bireysel 1. Sekercikız ... bak ne güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?