Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet bende de var malesef çok şükür senin düşmüş benim düştü mü bilmiyorum biraz kilo verdim belki düşmüştür. Tekrar tahlil yaptırmam lazım

Teşekkür ederim. İnşallah bırakmam burayı. Çok doğru şeyler söylüyorsun. Keşke takmamayı becerebilsem

Ayrıl gitsin , niye yazisiyor ve sen niye katlanıyor sun?
Sence bu sebepten ayrılınır mı? Beyefendi yalan söylüyor ve bunun için de beni suçluyor ya. Bi de kız merry christmas yazmış bizimki de demiş ki ben müslümanım bizde christmas yok o da aa kusura bakma demiş. Bu da demiş ki senin gibi güzel bir kız varsa sorun yoktur.
Iııııııııııııııı!!!!!!!!!

Bu mesajı da sildi sonra. WhatsApp webden gördüm.

Bıraktım yemeyi tamam ama hala sinirliyim offff

Ayrıl gitsin , niye yazisiyor ve sen niye katlanıyor sun?
Damdan düşeni damdan düşen anlar
Saadet kıskanmanı gereken durumlar yaşadıysan kıskanabilirsin ama ben hiç kıskanmadım eşimi çıkarken de öyleydi ben derdim ki ona sen hesabı Allah a vereceksin gitmek istersen de gidebilirsin gidene dur demem tarzı konuşurdum böyle özgüvenli olunca emin ol erkekler tırsiyo ve sen onu değil o seni kaybetme korkusu yaşıyo bırak bence takip etmeyi ben seni sana emanet ediyorum de malını hırsıza emanet edeceksin gör ozaman pozisyonlar nasıl değişiyor
Her zaman özgüvenli ol zayıflığını belli etme erkeklere sen güçlüsün

Tabi ki ayrılır, daha ne sebebi bekliyorsun, niye silmiş sence?
Yalandan ötesi yok! Kendine değer ver

Kızlar bugün spor yapacaktım cumanın cezasını ama yapamıycam sanırım çünkü spirali kaymasından korkuyorum yarın sabah doktora gidecem sporda kaydırabiliyormuş bu ara da iyi yüklendim spora
öğleden sonrada dişçiye çenemdeki kisti göstermeye gidecem off hiç sevmem

Abla demek ki senin eşin karşı cinse karşı mesafesini bilen biri. Eminim siz çıkarken eşin bi kızla konuşup ona böyle kur yapmamıştır. Bence ondan sen böyle düşünüyorsun eminsin ondan

Abla Iyim şükür bugün eve döndük . bebiste iyi insallah 9 haftanin icindeyiz şükür sen nasilsin napiyosun

Abla demek ki senin eşin karşı cinse karşı mesafesini bilen biri. Eminim siz çıkarken eşin bi kızla konuşup ona böyle kur yapmamıştır. Bence ondan sen böyle düşünüyorsun eminsin ondan
Bilmem olabilir hiç öyle bi kur sezmedim eğer öyle olsa tavrım nasıl olurdu bilmiyorum ama şeytan herkesin yanında herkesin ayağını her an kaydırabilir biz de dahil.o sana karşı nasıl kıskanç mı kısıtlıyo mu seni

Evet cnm bnde ne zamn evim temiz olur herseyim tam olur gelmezler ne zmn ev bos verim yatm gelirler

Hadi ya bu ne güzelmiş dur bende yapayim

Benim gorumcem de olmuştu cnm çıkartırken bulamamışlar ileri kaçmış çok kanaması olmuş ölümden döndü kadın aman ihmal etme o zaman canım sende supeleniyosan

Evet çok kıskanç. Ben bu aralar kimseyle konuşmuyorum diye o da rahat. Yoksa biri bana sadece selam verse dünyayı dar eder bırak benim yanlış bi hareketimi.

Ahu060812 geçmiş olsun.kist demek.ria takilali ne kadar oldu.
saydin78 nasıl gidiyor
DelyDoly sen niye maça gitmiyorsun
@fatmanurkaya canim seni tebrik etmedim galiba maşallah çok iyi gidiyorsun.dun bi kere daha farkettim 2 mil insanı anca ısıtıyor 3 mil ter arttırıyor. Sende 2 mil yapıyorsun inşallah yakında 3 mil e gecersin
kelebek19 iyi olmana sevindim
asfarovski canım sen calisiyormusun

Benim gorumcem de olmuştu cnm çıkartırken bulamamışlar ileri kaçmış çok kanaması olmuş ölümden döndü kadın aman ihmal etme o zaman canım sende supeleniyosan
Evet bende korktum canım sabah 8.30 a aldım randevu gidecem hemen yarın asıl korkum hamile kalmak tabi de hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…