- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
İyi yapıyorsun. Her zaman bu kadar zayıf ve iradesiz olmak şart. Yoksa kilo verir kendine özgüvenin gelir falan mazzallahSinirlerim o kadar bozuk ki oturdum baklava yiyorum.
Evet bende de var malesefYok cnm insulin drenci çok yüksekti bu ay ilaç başlıycakti doktorum ama diyetle sporla düşürmüşum allaha şükür bundan sonra çok dikkat et tekrar çıkmasın dedi sonunda diyabete çeviriyomuş çünkü senede de vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam sende Dikkat et tahlillerini ihmal etme cnm sen sonuçta tip öğrencisisin bunları zaten Çok iyi biliyosun ama bide ben soyleyim dedim cnm
Teşekkür ederim. İnşallah bırakmam burayı. Çok doğru şeyler söylüyorsun. Keşke takmamayı becerebilsemGeçmiş olsun cnm biran önce sağlığına kavuşur insallah yaşlılık zor hele birde böyle durumlardacanım sende ne burayı nede diyetini bırak burası insanı motive ediyor yaşamış ve deneyimlemis biri olarak söylüyorum çokta takma kafana herşey gelir geçer su akar yolunu bulur yeni bir erkek arkadaşın olur anneannen iyileşir ev yerleşir kilolar bir gelir bir gider önemli olan senin hayata bakış açın nerde durduğun değil nasıl baktığın önemli bak bide pırıl pırıl bir tip talebesisin sen ilk Once derslerini düşün sınavlarını ver takılma artık ufak tefek şeylere bugün kızdığına yarın gülüyo insan hep pozitif ol hep gül emi
Bıraktım yemeyi tamam ama hala sinirliyim offffİyi yapıyorsun. Her zaman bu kadar zayıf ve iradesiz olmak şart. Yoksa kilo verir kendine özgüvenin gelir falan mazzallah
Ayrıl gitsin , niye yazisiyor ve sen niye katlanıyor sun?Bıraktım yemeyi tamam ama hala sinirliyim offff
Sence bu sebepten ayrılınır mı? Beyefendi yalan söylüyor ve bunun için de beni suçluyor ya. Bi de kız merry christmas yazmış bizimki de demiş ki ben müslümanım bizde christmas yok o da aa kusura bakma demiş. Bu da demiş ki senin gibi güzel bir kız varsa sorun yoktur.Ayrıl gitsin , niye yazisiyor ve sen niye katlanıyor sun?
Bıraktım yemeyi tamam ama hala sinirliyim offff
Damdan düşeni damdan düşen anlarAyrıl gitsin , niye yazisiyor ve sen niye katlanıyor sun?
Tabi ki ayrılır, daha ne sebebi bekliyorsun, niye silmiş sence?Sence bu sebepten ayrılınır mı? Beyefendi yalan söylüyor ve bunun için de beni suçluyor ya. Bi de kız merry christmas yazmış bizimki de demiş ki ben müslümanım bizde christmas yok o da aa kusura bakma demiş. Bu da demiş ki senin gibi güzel bir kız varsa sorun yoktur.
Iııııııııııııııı!!!!!!!!!
Bu mesajı da sildi sonra. WhatsApp webden gördüm.
Niye sildi çünkü görürsem kızarım diyeTabi ki ayrılır, daha ne sebebi bekliyorsun, niye silmiş sence?
Yalandan ötesi yok! Kendine değer ver
Abla demek ki senin eşin karşı cinse karşı mesafesini bilen biri. Eminim siz çıkarken eşin bi kızla konuşup ona böyle kur yapmamıştır. Bence ondan sen böyle düşünüyorsun eminsin ondanDamdan düşeni damdan düşen anlar
Saadet kıskanmanı gereken durumlar yaşadıysan kıskanabilirsin ama ben hiç kıskanmadım eşimi çıkarken de öyleydi ben derdim ki ona sen hesabı Allah a vereceksin gitmek istersen de gidebilirsin gidene dur demem tarzı konuşurdum böyle özgüvenli olunca emin ol erkekler tırsiyo ve sen onu değil o seni kaybetme korkusu yaşıyo bırak bence takip etmeyi ben seni sana emanet ediyorum de malını hırsıza emanet edeceksin gör ozaman pozisyonlar nasıl değişiyor
Her zaman özgüvenli ol zayıflığını belli etme erkeklere sen güçlüsün
Abla Iyim şükür bugün eve döndük . bebiste iyi insallah 9 haftanin icindeyiz şükür sen nasilsin napiyosun@aeben canım sınavlarında başarılar
RABBIM zihin açıklığı versin inşallah
asfarovski ne yaptın adaşım ısına bilinmi
Bebiş iyidir inşaallah
kelebek19 canım nasılsın bebiş kaç haftalık iyisinizdir inşallah@yasom7272 canım hiç görünmüyorsun nasılsın @_AYNURA_
Nasılsın kaptanım bi uğradın sonra görünmedin damlaya kardeş geliyomu
@_SARAYCA_ canım sende uzun zamandır uğramıyorsun nasılsın
@yasom7272
@_AYNURA_
kelebek19
asfarovski (ona küsüm:)
Eskileri de bi dürtelim .. afiyetteler mi ?
Aynuranın kaynanası nasıl
Kelebek ve fatmanın gebeliği
Yasomun işleri ....
Bilmem olabilir hiç öyle bi kur sezmedim eğer öyle olsa tavrım nasıl olurdu bilmiyorum ama şeytan herkesin yanında herkesin ayağını her an kaydırabilir biz de dahil.o sana karşı nasıl kıskanç mı kısıtlıyo mu seniAbla demek ki senin eşin karşı cinse karşı mesafesini bilen biri. Eminim siz çıkarken eşin bi kızla konuşup ona böyle kur yapmamıştır. Bence ondan sen böyle düşünüyorsun eminsin ondan
Evet cnm bnde ne zamn evim temiz olur herseyim tam olur gelmezler ne zmn ev bos verim yatm gelirlerOyyy bi uyumuşum ki ...tele uyandım ...
O da Kv telefonuna.
Bize geleceklermiş .
Şaşırmadım . Hep böyle kırk yalın başı uyuduğum , evi saldığım zamana denk gelir.
Geçmişi okudum da alıntılar dursun bi köşede.
Bi şeyde yapasım yok.
asfarovski canım , barıştım bile
Geçen katılamıyorum yabancı hissediyorum dedin ya küsüm diye takıldım .
saydin78 64.7 miii demiştim . 64.5 tur o
Ahu060812 alemsin var yaaa . Wc den uyduya wc den uyduya
@masumm yaşadığın endişe ve merakı tahmin edebiliyorum .
Bi alo ... bi mesaj ... erkeklerin için amerikayı keşif gibi zor .
Sekercikiz memnuniyetle 3 kg yaparım ... bireysel 1. Sekercikız ... bak ne güzel oldu
Hadi ya bu ne güzelmiş dur bende yapayimŞekerim elma olan telefon varya onda oluyo ama bazılarının başka yerlerden de yaptığını duydum bizim telefonlarda ıph..bul uygulaması var ki ben ona kocamı bul diyorum ona onun Apple kimliğini ve şifresini yazıyorum telefon kaybolmuş gibi gösteriyor nerde olduğunu
Benim gorumcem de olmuştu cnm çıkartırken bulamamışlar ileri kaçmış çok kanaması olmuş ölümden döndü kadın aman ihmal etme o zaman canım sende supeleniyosanBu arada kızlar böbrek ağrımın sebebinden şüphelendim spiral olabilir çünkü reglim biteli bir hafta oldu sabah baktım lekelenme olmuş korktum valla inşallah kaydırmamışımdır böyle bişey başına gelen varmı
Evet çok kıskanç. Ben bu aralar kimseyle konuşmuyorum diye o da rahat. Yoksa biri bana sadece selam verse dünyayı dar eder bırak benim yanlış bi hareketimi.Bilmem olabilir hiç öyle bi kur sezmedim eğer öyle olsa tavrım nasıl olurdu bilmiyorum ama şeytan herkesin yanında herkesin ayağını her an kaydırabilir biz de dahil.o sana karşı nasıl kıskanç mı kısıtlıyo mu seni
Evet bende korktum canım sabah 8.30 a aldım randevu gidecem hemen yarın asıl korkum hamile kalmak tabi de hayırlısıBenim gorumcem de olmuştu cnm çıkartırken bulamamışlar ileri kaçmış çok kanaması olmuş ölümden döndü kadın aman ihmal etme o zaman canım sende supeleniyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?