500 ml göre harika gelişme öyleyse , tatlı krizi yerinede meyveyi koyunca iyisin iyiiiSagol roxencim su.icemiyorum bi ara 500 ml.bile.icemiyordum bitki caylari cozum oldu hemde.ciss.tuketmiyorum
Aksam yemekte 3.kasik.yemek.vardi meyveler yemege.dahildi, cisss.yemiyim.dedim meyveye abandim regl olunca böyle oldu,
Yorumun icin eline saglik tatlimmm..
Aman ben korkmam zaten öyle de işte oyalıyo planlarımı bozuyor spiralden sorun çıkmasın da o basitmiş sanırımCanım o kıstten bende amaliyat oldum 20 dakika felan suruyo biraz korkmuştum ama iğne yapıyorlar bişey anlamıyorsun ama uyuşukluk geçince ilk gün ağrın oluyo 3 gun suratım sis gezdim benimde dişimdeki iltihap kistlesmisti ameliyat olmazsan çene kemiğini eritir demişti kokucu ameliyatı olmuştum Geçmiş olsun cnm insallah sorunsuz atlatirsin ikisinide
kendinden nefret etme ama pişman olman güzelÇok şükür korse ile daha iyi olduğunu söylüyor bakalım tabi tedavi uzun ama yine de şimdiden sonuç alıyor olmamız sevindirici.
Erkek arkadaşımdan nefret ediyorum. Bunun üstüne gidip baklava yediğim için de kendimden
iradeye gel iradeyee , kahvemi cigaramı alıp gelemmi sanaNe kaynattınız çok merak etmekle beraber , saygılı ve sevgili bir gelin olarak köşe yastığı gibi oturmaya devam
Pek muhabbetim yok kv ile ... kp i de bi o kadar çok severim .
Neyse .. gece gelirim belki .
Menü yazayım .
Sabah 07:00
1 sade kahve
1 dlm etimek
3 zeytin
Tekrar uyudum uyanınca o mesut haberi aldım ve koşuşturma başladı.
Ara
1 muz
Yağsız yoğurt
Çay faslında onlarla bi şey yemedim . Aç karnına kuru kuru çay.
Akşam
1 kase çorba
Bol salata
Fırında balık
Tatlıda yemedim .. bitirin bitirin dedim herkese
Ara
1 sade kahve
Su az olmuştur bugün hatırlatmaya yazamadım.
1 lt falan.
Şimdi cigara molası mutfakta
Bende evi spor aletleriyle doldurdum tayinimiz cikti bu yaz iki tanesini verdim arkadaslara hemde zorla verdim sirf evden ciksin diye.biri mekik aleti digeri uzay yuruyus aleti...annemede normal bisikleti verdim...simdi yuruyus bandim ve eliptik bisikletim kaldi birde twist aletim bide mini busikletim var koltukta oturdugum yerden yapiyorum.. . Artik adama yuzum kalmamisti onu al bunu al demeye...Eşime zor bela kondisyon bisikleti mi kurdum diyor bana eziyet etme kullanmıyacanbende ddedim kur şişman olmak istemiyorum o da artık ben de senin şişman olmanı iste iyorum dedi adamın da canına tak etmiş kilolarım
Profilimin altında yazılı canım.Şeker sen ksç kilosun anlattıklarını bende yaşıyorum çalışıyormusun
Tamam o zaman sınavdan sonra başlayayım bu sınavım çok önemli çünkü 1 haftada yetişmez konular..Antidepresanlar ilk 15 gün çok yan etki yaparlar.ders çalışmanı etkileyebilir.
İzinden sonra süper geleceğim inanıyorum kendime. Sadece toparlanmaya ihtiyacım var. @Ausencia ablama ilk başta kızmıştım ama iyiki izine ayırdı böyle bi döneme denk gelmiş olması iyi oldu daha iyi toparlanırım hem.Oh cok sevindim canım ananenin iyi olmasina.
Insani sevdiklerinin sagligi cok etkiler bilirim
Hersey ust.uste gelmis
Ama sen izin.sonrasi bomba gibi gel olur mu...
Bu arada baklavayi yedin.bitti.
Artik aksami.bi.yogurtla filan kapa oldu bitti.
Unut gitsin yok baklava.filan yemedn !
kendinden nefret etme ama pişman olman güzel
Canimm ilk kez yapacagim aylardir dilimde ilk defa cesaret ettimm lakinn kokuuu bakalim insallahh iyii olacak ..Ilk defa ama gercekten guzel kg veren olmuss denicem bakalimmDelyDoly daha önce yapmismiydin?
Akşamları yapmayı düşündüm bende bı çok kez ama sadece akşam ise yaramiyor sanırım
kelebekolacam kız cokmu isgence yapmisim
Nasıl pişirdin.ay bi kaç kere teşebbüs ettim bi kere soz verdim ki dönmeyim ama boşa işkence bence.Canimm ilk kez yapacagim aylardir dilimde ilk defa cesaret ettimm lakinn kokuuu bakalim insallahh iyii olacak ..Ilk defa ama gercekten guzel kg veren olmuss denicem bakalimm
Nasıl pişirdin.ay bi kaç kere teşebbüs ettim bi kere soz verdim ki dönmeyim ama boşa işkence bence.
Gel sen kabak çorbasıni dene o daha içilebilir sen onunla 3 günde min 1.5 verirsin
Canim orta boy lahana maydanoz 4 kucuk kurus sogan goz karari pulbiber karabiber az tuz 1 tavuk bulyon tarifte yaziyordu hasladim blenderdan gecirdimNasıl pişirdin.ay bi kaç kere teşebbüs ettim bi kere soz verdim ki dönmeyim ama boşa işkence bence.
Gel sen kabak çorbasıni dene o daha içilebilir sen onunla 3 günde min 1.5 verirsin
Aynen canım hayırlısı ne ise o olsunaman aman diyim şekerim ben istemem
Gerçi istemem dedikçe de beni buluyo neyse sabah ola hayrola Allah ne derse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?