Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

500 ml göre harika gelişme öyleyse , tatlı krizi yerinede meyveyi koyunca iyisin iyiii

Aman ben korkmam zaten öyle de işte oyalıyo planlarımı bozuyor spiralden sorun çıkmasın da o basitmiş sanırım

kendinden nefret etme ama pişman olman güzel

Kızlar Benimde misafirlerim var menümü yazıp çıkıyorum
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Az peynir
3 zeytin
2 dl ekmek
Öğlen
Bir muz
Bir kase yoğurt
Bir küçük kuru pasta simiti
Akşam
Balık
Salata
2 dl ekmek
Su 2 spor yok
Bugün ekmek biraz fazla oldu sanki

Ne kaynattınız çok merak etmekle beraber , saygılı ve sevgili bir gelin olarak köşe yastığı gibi oturmaya devam

Pek muhabbetim yok kv ile ... kp i de bi o kadar çok severim .

Neyse .. gece gelirim belki .

Menü yazayım .

Sabah 07:00
1 sade kahve
1 dlm etimek
3 zeytin

Tekrar uyudum uyanınca o mesut haberi aldım ve koşuşturma başladı.

Ara

1 muz
Yağsız yoğurt

Çay faslında onlarla bi şey yemedim . Aç karnına kuru kuru çay.

Akşam

1 kase çorba
Bol salata
Fırında balık

Tatlıda yemedim .. bitirin bitirin dedim herkese

Ara

1 sade kahve

Su az olmuştur bugün hatırlatmaya yazamadım.

1 lt falan.

Şimdi cigara molası mutfakta

iradeye gel iradeyee , kahvemi cigaramı alıp gelemmi sana

Eşime zor bela kondisyon bisikleti mi kurdum diyor bana eziyet etme kullanmıyacanbende ddedim kur şişman olmak istemiyorum o da artık ben de senin şişman olmanı iste iyorum dedi adamın da canına tak etmiş kilolarım
Bende evi spor aletleriyle doldurdum tayinimiz cikti bu yaz iki tanesini verdim arkadaslara hemde zorla verdim sirf evden ciksin diye.biri mekik aleti digeri uzay yuruyus aleti...annemede normal bisikleti verdim...simdi yuruyus bandim ve eliptik bisikletim kaldi birde twist aletim bide mini busikletim var koltukta oturdugum yerden yapiyorum.. . Artik adama yuzum kalmamisti onu al bunu al demeye...

Ustelik 7 yilda 3 kere yuruyus bandi aldim..birini kullandim baktim cok ses yapiyor kaynanama verdim..bir tane aldim bozuldu ve yapilmasi 500 tlye yapilir denildi..20 tlye sattim hurdaciya saka gibi ))simdi bir tanede daha aldim insallah bozulmaz...

Bu arada usenmedim.hesapladim.
Diyete baslayali 49 gun oldugunda ben 84.8.geliyordum. Toplamda giden kilo 3.4
Böylece haftada 0.480 kg civari.vermis oluyorum.
Kendimce fena degil ama cok.yetersiz.
Daha.da.sıkı sarilarak devam etmeliyim. Bu hizla ancak.sismanliktan kiloluluga.terfi ederim.yaza kadar

Antidepresanlar ilk 15 gün çok yan etki yaparlar.ders çalışmanı etkileyebilir.
Tamam o zaman sınavdan sonra başlayayım bu sınavım çok önemli çünkü 1 haftada yetişmez konular..

İzinden sonra süper geleceğim inanıyorum kendime. Sadece toparlanmaya ihtiyacım var. @Ausencia ablama ilk başta kızmıştım ama iyiki izine ayırdı böyle bi döneme denk gelmiş olması iyi oldu daha iyi toparlanırım hem.
Zaten şimdi dikkat ediyorum sabahki yaptığım saçmalığı telafi etmeye çalışıyorum. Bugün regl oldum şükür iştahım azaldı tatlı isteğim azaldı. Sabah da öyle yapmasaydım iyiydi ama neresinden dönersem kardir.

kendinden nefret etme ama pişman olman güzel

Evet pişman oldum bi daha yapmayacağım böyle bi şey. Gelir buraya yazar içimi dökerim ağlarım sızlarım ama bu kötülüğü yapmam kendime

DelyDoly daha önce yapmismiydin?
Akşamları yapmayı düşündüm bende bı çok kez ama sadece akşam ise yaramiyor sanırım

kelebekolacam kız cokmu isgence yapmisim
Canimm ilk kez yapacagim aylardir dilimde ilk defa cesaret ettimm lakinn kokuuu bakalim insallahh iyii olacak ..Ilk defa ama gercekten guzel kg veren olmuss denicem bakalimm

Canimm ilk kez yapacagim aylardir dilimde ilk defa cesaret ettimm lakinn kokuuu bakalim insallahh iyii olacak ..Ilk defa ama gercekten guzel kg veren olmuss denicem bakalimm
Nasıl pişirdin.ay bi kaç kere teşebbüs ettim bi kere soz verdim ki dönmeyim ama boşa işkence bence.
Gel sen kabak çorbasıni dene o daha içilebilir sen onunla 3 günde min 1.5 verirsin

Menu
Sabah kurukayisiyi unutmuşum tipik kafası olmayan tavuk gibiydim nere dönüp ne yapacağımı sasirmistim

1.25 dilim çavdar
3 yk lor azcık başka peynir dere otu maydanoz ve 1 yumurtadan oluşan bi omlet
1 yk acı sos domates salatalik
Ara 1 elma
Öğle 2 köfte 1 parça peynir
Salata 1 dilim ekmek
Aksam haşlama brokoli salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 dilim ananas yarım nar
1 sütlü kayfe

Nasıl pişirdin.ay bi kaç kere teşebbüs ettim bi kere soz verdim ki dönmeyim ama boşa işkence bence.
Gel sen kabak çorbasıni dene o daha içilebilir sen onunla 3 günde min 1.5 verirsin
Canim orta boy lahana maydanoz 4 kucuk kurus sogan goz karari pulbiber karabiber az tuz 1 tavuk bulyon tarifte yaziyordu hasladim blenderdan gecirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…