Oooo kimleri görüyorum gel kanka gel terfi ettim ben burda kaptan yardımcısı ve spor Kaptanı oldum
Nare83 ve @asfarovski kızlar ben artık koca sorunumu onu uydudan takip ederek çözdüm nerde olduğuna bakıyorum ne arıyorum ne soruyorum adam nereye gitmiş nerde yemiş nerde içmiş sıralıyorum korkusundan bi yere gidemiyo arkadaşlarına ben gidemiyom siz gidin narin diyormuş hatta geçenlerde baktım ablasında biraz kaldı sonra arabaya geçti biraz dolandı teli şarja taktı (şarj kaç kaldığını da gösteriyo) aradım açmadı neyse akşam eve geldi yemek yemedi bende başladım önce ablanlara gittin orda yemek yedin çıktın sonra biraz şu mahallede dolandın teli arabaya şarja taktın ama sen arabada değildin falan falan saydım adamın gözleri açıldı nerden görüyorm sen beni diye valla çok iyi oldu geliyomu market güzergahını geçmiş mi bakıyorum siparişlerini veriyorum yada arkadaşlar geldiğinde bakıyorum daha gelmeyecek oturuyoruz falan ohh misss adam avcumun içinde
Oooo kimleri görüyorum gel kanka gel terfi ettim ben burda kaptan yardımcısı ve spor Kaptanı oldum
Ocak yaklaşıyor tabi ısınma turları atıyorsun demek
Hoşbuldum CanlarOoo efendim kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
Gunaydin canim musmutlu sabahlarinn olsun teşekkür ederim
Sana da günaydın canısı. Ben hâla uyku modundayım çipilimGünaydin hayirli musmutlu sabahlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?