Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum
Sabah(6:00)
2 parmak kaşar
1 sade kahve

Ara
1 greyfurt suyu

Kahvaltı
3_5 dlm sucuk
1 k.etimek
6 zeytin
Peynir
Domates
1 acı biber

Ara
3_5 fındık

Akşam
Salata
Avuç içi kadar tavuk döner
2 çatal et
Ayran

Aslında meyve yemiycektim ama çok az uyuduğum için cnm tatlı istiyordu mazallah kaçamak yapmamak için ictim

menüde diyet beslenmesine uymayan bişey yok akşam öğününe kadarda çok güzel , akşam ki meyveler fazla olmuş ama sherry 1 tanesini yesen olurmuş suyu da sade olarak 2 lt içsen mikemmel

Aynen. Ben evlenmeyecem işte. Erkeksiz hayat daha güzel daha mutlu. Nefret ediyorum erkeklerden pis abazanlar cıvıklar.

littlecoffeedoc kuşum sal gitsin o çocuğu
Haklısın ya neden onun için bu kadar canımı sıkıyorum ki ben antidepresanıma yarın başlayayım en iyisi.

kelebekolacam sana bi şey soracağım 3 hafta sonra önemli bi sınavım var yarın ilaçlarıma başlasam çalışmamı ve sınavımı kötü etkiler mi ilaçlar selectra ve stilizan

Brokoli yi önce buharda hasladim
Sonra dogradim içine soğan, acı kırmızı biber biraz tuz ekleyip düdüklüde pişirdim sonra blenderdan gecirdim sz yağ ekledim
İki gün bunu icicem yanında belki iki kaşık yoğurt yerim

Eşime zor bela kondisyon bisikleti mi kurdum diyor bana eziyet etme kullanmıyacanbende ddedim kur şişman olmak istemiyorum o da artık ben de senin şişman olmanı iste iyorum dedi adamın da canına tak etmiş kilolarım
Benimki de sali gibi.gelir.
Artik sisman olmayacağız tubacim.
Fit anneler olacağız.
Bugun aynada kendime.baktim da
Hic.iyi hissetmedim kendimi.
Foto mu.cektim.tarih dustum not olarak.
Daha.önce ölçülerimi de almistim.
Yaza kadar insani kilolara.inmek.istiyorum mesela 70 lerin.basi gibi
Sisman olmak ne.kötü: (

Çok şükür korse ile daha iyi olduğunu söylüyor bakalım tabi tedavi uzun ama yine de şimdiden sonuç alıyor olmamız sevindirici.
Erkek arkadaşımdan nefret ediyorum. Bunun üstüne gidip baklava yediğim için de kendimden

Güle güle kullan canım ben bbıktım kilolardan13 ayı bitirdi kızım brben hala 90 larda sürülüyor

Oh cok sevindim canım ananenin iyi olmasina.
Insani sevdiklerinin sagligi cok etkiler bilirim
Hersey ust.uste gelmis
Ama sen izin.sonrasi bomba gibi gel olur mu...
Bu arada baklavayi yedin.bitti.
Artik aksami.bi.yogurtla filan kapa oldu bitti.
Unut gitsin yok baklava.filan yemedn !

Güle güle kullan canım ben bbıktım kilolardan13 ayı bitirdi kızım brben hala 90 larda sürülüyor
Sagol hayatim vala uygun fiyatlı bisi siparis ettim umarim altimda parçalanmaz
Hani aldığın giysi ustunde paralansin derler.ya benim totomda paralanacak
Benim kizim 8. Ayin içinde ozur dilerim kendimi resmen o,kz.gibi.hissediyorum bu ne yaaa
Hamile iken.yedimde yedim 100 kiloyla dogurdjum
Yazin kucagimda bebek eşimin koyundeydik bir.çok koylusu benimle.yeni.yanisti.
Esim fit.ben.minik.bir.adet d.na !
Cok.kotuydu yaaa
Ama bu yaz.hepsinin gozleri.fal tasi.gibi açılacak

Brokoli brokoli olalı böyle zulüm görmedi

menüde diyet beslenmesine uymayan bişey yok akşam öğününe kadarda çok güzel , akşam ki meyveler fazla olmuş ama sherry 1 tanesini yesen olurmuş suyu da sade olarak 2 lt içsen mikemmel
Sagol roxencim su.icemiyorum bi ara 500 ml.bile.icemiyordum bitki caylari cozum oldu hemde.ciss.tuketmiyorum
Aksam yemekte 3.kasik.yemek.vardi meyveler yemege.dahildi, cisss.yemiyim.dedim meyveye abandim regl olunca böyle oldu,
Yorumun icin eline saglik tatlimmm..

Şeker sen ksç kilosun anlattıklarını bende yaşıyorum çalışıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…