Bombaa gibiyimm canımmm şükürr vallahhzımba gibiyim sen nasılsın çıtırcan.
hatun kişi gezmekten yorulmuş.şaka bi yana tatillerin gezmelerinde dönüşünde en az 1 gün istirahat lazım.Günaaaaydınnlar nasılsınız yorgun argın işe gidiyorumbıraksalar akşama kadar uyurdum :)
hatun kişi gezmekten yorulmuş.şaka bi yana tatillerin gezmelerinde dönüşünde en az 1 gün istirahat lazım.
ay ptesi sevilmez miiiiii.işime geldim çayım kahvem sıcacık.dün neydi öyle yaaa.bence benim pazar sendromum var.sevmiyom ev işini.
Aynı ben tipki ben. Neyseki dersim bitio birazdan evime giderim ama tabi ev işi kahvaltı hazırla yavruma bak derken mesai bitmio. Dün annem ağladı ya çocuk gibi neymiş ben azarlar gibi konusmusum. Onun nazi ile uğraşmak da ekstra stres yorgunluk. ...Günaaaaydınnlar nasılsınız yorgun argın işe gidiyorumbıraksalar akşama kadar uyurdum :)
Ben de okul olmasa gelemiom kk ya bilem.. öğrenciler gelmemiş kar dolayısıyle ben de burdayimbirde bitmiyorr iş ya
ay şurayıda yapayım oturuyum diyorum hiç bitmiyor iş
o cepheden bakarsan bende iş yerinde dinlenenlerdenimmm
yaptım yeşil çayımı bilgisiyar başındayımm
Günaaaaydınnlar nasılsınız yorgun argın işe gidiyorumbıraksalar akşama kadar uyurdum :)
Aynı ben tipki ben. Neyseki dersim bitio birazdan evime giderim ama tabi ev işi kahvaltı hazırla yavruma bak derken mesai bitmio. Dün annem ağladı ya çocuk gibi neymiş ben azarlar gibi konusmusum. Onun nazi ile uğraşmak da ekstra stres yorgunluk. ...
Peynir almıştim onun için yemem sevmem tuzlu bilmem ne dedi tamam anne sanà sundan da aldım istersen yeme bunü cok da açıklama yapma benim için farketmez ister ye ister yeme üzülmem dedim. ..
Anaaaammmm bi geldi nasıl aglio flan sen bana çok konusysn dedin. Bebene bile rahat davranamiom bilmem ne.. ki hiç karışmam .. ammaaaaann ne dertliyim geneAusencia
Gelecek ama 15 tatilden sonra..Ya evt o kadın çok fedakar .ne bilim annem çok zor kadin. . Her gün sorarım. Nasılsın bilmem ne Die. Yok abin bana her gece derdi sen demiön. Ben bebemi yatırinca uyuyakaldgm halde. Ya n ın dan ayrılıp annemin yanınà gidiom uyudu mü nasıl bişi istio mu die. Valla ağzımla kuş tutsam yaranamiomkv gelcekmi vero , daha iyi anlaşıorsun sanırım sen kv ile
ayy aman annelerde çoccuk gibimi oluyor ne bazen
alt tarafı peynir
yersin yada yemezsin
Gelecek ama 15 tatilden sonra..Ya evt o kadın çok fedakar .ne bilim annem çok zor kadin. . Her gün sorarım. Nasılsın bilmem ne Die. Yok abin bana her gece derdi sen demiön. Ben bebemi yatırinca uyuyakaldgm halde. Ya n ın dan ayrılıp annemin yanınà gidiom uyudu mü nasıl bişi istio mu die. Valla ağzımla kuş tutsam yaranamiom
istanbuldan sonra bana bayaaaa sakin geldi.Aynen öyle bir de meşhur Pegasus rötarları :)) ama Kayseri'yi sevdim içinde yaşamak nasıl ama şehir klasik bir Anadolu şehrinden kat ve kat muntazam ve zengin bir şehir gibi geldi bana
Sagol kuzum..iddiali degilimAblam işin hayırlı uğurlu olsun sahalara dönüyorsun demek korksun piyasa senden
Masumum bugun sgkgiris evraklarini halledicem yarin sabah bismillah..günaydınnnnn ausummmm bizde özledik valla senii gel biran öncee
Daydream- cnmm, ilk iş günün kolay gelsinnnn
anladım cnmMasumum bugun sgkgiris evraklarini halledicem yarin sabah bismillah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?