Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hatun kişi gezmekten yorulmuş.şaka bi yana tatillerin gezmelerinde dönüşünde en az 1 gün istirahat lazım.

Aynen öyle bir de meşhur Pegasus rötarları :)) ama Kayseri'yi sevdim içinde yaşamak nasıl ama şehir klasik bir Anadolu şehrinden kat ve kat muntazam ve zengin bir şehir gibi geldi bana

ay ptesi sevilmez miiiiii.işime geldim çayım kahvem sıcacık.dün neydi öyle yaaa.bence benim pazar sendromum var.sevmiyom ev işini.

birde bitmiyorr iş ya
ay şurayıda yapayım oturuyum diyorum hiç bitmiyor iş
o cepheden bakarsan bende iş yerinde dinlenenlerdenimmm
yaptım yeşil çayımı bilgisiyar başındayımm

Günaaaaydınnlar nasılsınız yorgun argın işe gidiyorum bıraksalar akşama kadar uyurdum :)
Aynı ben tipki ben. Neyseki dersim bitio birazdan evime giderim ama tabi ev işi kahvaltı hazırla yavruma bak derken mesai bitmio. Dün annem ağladı ya çocuk gibi neymiş ben azarlar gibi konusmusum. Onun nazi ile uğraşmak da ekstra stres yorgunluk. ...
Peynir almıştim onun için yemem sevmem tuzlu bilmem ne dedi tamam anne sanà sundan da aldım istersen yeme bunü cok da açıklama yapma benim için farketmez ister ye ister yeme üzülmem dedim. ..
Anaaaammmm bi geldi nasıl aglio flan sen bana çok konusysn dedin. Bebene bile rahat davranamiom bilmem ne.. ki hiç karışmam .. ammaaaaann ne dertliyim gene Ausencia

birde bitmiyorr iş ya
ay şurayıda yapayım oturuyum diyorum hiç bitmiyor iş
o cepheden bakarsan bende iş yerinde dinlenenlerdenimmm
yaptım yeşil çayımı bilgisiyar başındayımm
Ben de okul olmasa gelemiom kk ya bilem.. öğrenciler gelmemiş kar dolayısıyle ben de burdayim

kv gelcekmi vero , daha iyi anlaşıorsun sanırım sen kv ile
ayy aman annelerde çoccuk gibimi oluyor ne bazen
alt tarafı peynir
yersin yada yemezsin

kv gelcekmi vero , daha iyi anlaşıorsun sanırım sen kv ile
ayy aman annelerde çoccuk gibimi oluyor ne bazen
alt tarafı peynir
yersin yada yemezsin
Gelecek ama 15 tatilden sonra..Ya evt o kadın çok fedakar .ne bilim annem çok zor kadin. . Her gün sorarım. Nasılsın bilmem ne Die. Yok abin bana her gece derdi sen demiön. Ben bebemi yatırinca uyuyakaldgm halde. Ya n ın dan ayrılıp annemin yanınà gidiom uyudu mü nasıl bişi istio mu die. Valla ağzımla kuş tutsam yaranamiom

Ausencia

Cuma MENUM

SABAH
kepek yulaflı, lorlu omlet
domates
salatalık

ARA
Kiwi

ÖĞLEN
sulu köfte
yoğurt

AKŞAM
Lahmacun
mantı
lahana sarma
Manevi teyzem, 5 yıldan sonra istanbula gelip sabahtan akşama döktürdüğü için mecbur kalınıp, ÖLÇÜLÜ YENMİŞTİR

3 lt su
1 saat yürüyüş

CUMARTESİ MENÜM
SABAH
kiwi

KAHVALTI/ÖĞLEN
2 dl tb ekmek
peynir
zeytin
domat, salatalık

AKŞAM
Çorba
Yoğurt

PAZAR MENÜM
SABAH
sucuklu, kepek yulaflı omlet (1 yumurta ile)

ARA
muzlu, hindistan cevizli süt

ÖĞLEN
sulu köfte
yoğurt

ARA
yeşil çay

AKŞAM
bir parça tavuk
bir bulgurlu birber dolması (ancak 4 kaşık gelirdi)
Yoğurt

ay annen seni rahat ettirmesi laızm ya , ama bazen olmuyor demekki
abinlemi yaşıyor normalde

Haftasonu evde pc olmadığı için giremiyorum maalesef. Telefonum sıkıntılı, sinirlerimi onunla bozmak istemiyorum.
Bu hafta salt pro, yoğurt takılacağı inşallah. 1 ocağa kadar meyve dahi yememeye çalışacağım.
Ve evet Ausencia , tatlı patroniçem inşallah en az 1,5 söz

Söz ü küçük yazayım ne olur ne olmaz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…