- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
aslında cok değil,ama hem çalışmaktan hemde sen ikiz dogurmussun ondan bu kadar cok gelebilir.ben evde olsam ve çalışma planım olmasa 5 isterdim.Ahu060812 ayy cnmmm valla ne desem bilemeidm 4. çok bana göre
3 y, bile düünemiyorum zaten
hayırlısı olsun hakkında cnm
Iddialı olmak dönemsel değişmez ki ablam yapı meselesiSagol kuzum..iddiali degilimsu donem kafayi dagitmak maksat
Ausencia kızlar gittim doktora böbrek tarafımdada resmen batma belimde öylesine doktor baktı neren ağrıyo diye gösterdim böbrektir o böbrek dedi neyse yattım masaya kadın bi baktı evet kaymış dedi spirali çıkarttı smeer aldı birde patoloji için aldı rahimde sıvı birikmiş enfeksiyon olmuş bu 2. Spiral çıkarttırışım ilkinden sonra 3. Olmuştu bundan sonra istemiyorum yaaa ama en son ilişki tam yumurtlama günüm eğer hamile kalırsamda oğlum olur oğlanın istediği Allah ın izniyle tabide ama olmasın ya Rabbim isteyenlere versin tam planlarımı yaptım yolumu çizdim daha ctesi oğlum bi kapı süsü gördü oğullarımın odası yazıyordu ama ben tek oğlanım bidaha olsun falan diye benle diyaloğa girdi bende oğlum ben unumu eledim eleğimi astım artık yoluma bakacam demiştim işte büyük konuştum reglime 13 gün var inşallah kalmam kelebekolacam ben nasıl korunacam yaa umutsuzluğa kapıldım
aslında cok değil,ama hem çalışmaktan hemde sen ikiz dogurmussun ondan bu kadar cok gelebilir.ben evde olsam ve çalışma planım olmasa 5 isterdim.
Kaptanı deryamm lakin tek spor yapanca ben ve fatma canımm benimmm yidikk yiidkk emmee erittikk
Evet cnm sagolsun pek guzel yemek yapar k.v. yemeden pesimi birakmadi
bu sabah esime zayifliyorum cok mutluyum dedim
cevabi: ben de cok mutluyum. Maasallah canım, genc kiz gibi olucan yakinda
yani okadar diyosun.Allah Allah senin gibi sabırlı bi hatuna bu kadar sabır taşırıcı ne yapmıs merak ettim şimdi
Ausencia
benim kv dede kendisi yapmış olsa inan daha iyidi kızını benim karşıma getirmesi çok kötü oldu ki 13 yıllık evliligmde görümcemide sverim hiç bir sıkıntımız yoktu ama işin içine bencillik girince kötü
5 mi abowwwww
evd eolsma kız olsun isterim bendeee
ayy ahuda hamileyse düşüp bayılcammm
arkama bakmadan uzaklaşcamm takımdan banada bulaştırmaaa
kaç etti hamile
Tesekkur ederim Ausum, o senin guzel bakisinEridiğine eminsen mesele yok balım
Fıstık gibisin zaten sen
oyyy diyorum dohtorum oyyy .
Mesafemi koruyordum da bu son geliş bana artık eskiye dönüş sinyali verdi .
Hep ben hep ben ... ne kötü değil mi
Aman kuzum soguklarda hasta olma dikkat et kendine
Kelebekte öyle bi bulaştırıcılık var ki spiral bile kaydırıyor
Oyy kaptanicem sen birde utanip yazamadigim menuleri goreydin.Yok tatlım yoook sen menüleri iyice toparladın ... sen toparladıkça ben eşip deşecek bir şeyler arıyorum
Ilk menülerinde cıızları hatırlasana .
Canim gercekten cok rahatlatiyor kazanlı utu. Utu yapma zamani yari yariya iniyor fakat o satilan modelinde utu yaparken su ekleme ozelligi var mi? Suyu eklemek icin bitince kapatip suyu ekleyip belli bir sure beklemek gerekiyor ondan dedim. Kac lt.haznesi? Barı kuvvetli mi onlar da onemli. Bende var tefalin bir modeli cok memnunumkızlar
kazanlı ütü almak isteyenler cuma günü bime geliyor tefal marka 269 tl kazanlı ütü ben alıcamm
çok rahatlatyormuşşşş
anammmm benim bey duymasın ben tefalden mayısta 800e aldım hala unutamadı.bim in önünden geçmemesi lazımCanim gercekten cok rahatlatiyor kazanlı utu. Utu yapma zamani yari yariya iniyor fakat o satilan modelinde utu yaparken su ekleme ozelligi var mi? Suyu eklemek icin bitince kapatip suyu ekleyip belli bir sure beklemek gerekiyor ondan dedim. Kac lt.haznesi? Barı kuvvetli mi onlar da onemli. Bende var tefalin bir modeli cok memnunum
Geçmiş olsun cnm aman kaymış olsun başka bişey olmasinda önemli olan o çocukta artık rabbimin takdiriAusencia kızlar gittim doktora böbrek tarafımdada resmen batma belimde öylesine doktor baktı neren ağrıyo diye gösterdim böbrektir o böbrek dedi neyse yattım masaya kadın bi baktı evet kaymış dedi spirali çıkarttı smeer aldı birde patoloji için aldı rahimde sıvı birikmiş enfeksiyon olmuş bu 2. Spiral çıkarttırışım ilkinden sonra 3. Olmuştu bundan sonra istemiyorum yaaa ama en son ilişki tam yumurtlama günüm eğer hamile kalırsamda oğlum olur oğlanın istediği Allah ın izniyle tabide ama olmasın ya Rabbim isteyenlere versin tam planlarımı yaptım yolumu çizdim daha ctesi oğlum bi kapı süsü gördü oğullarımın odası yazıyordu ama ben tek oğlanım bidaha olsun falan diye benle diyaloğa girdi bende oğlum ben unumu eledim eleğimi astım artık yoluma bakacam demiştim işte büyük konuştum reglime 13 gün var inşallah kalmam kelebekolacam ben nasıl korunacam yaa umutsuzluğa kapıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?