Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia
benim kv dede kendisi yapmış olsa inan daha iyidi kızını benim karşıma getirmesi çok kötü oldu ki 13 yıllık evliligmde görümcemide sverim hiç bir sıkıntımız yoktu ama işin içine bencillik girince kötü

Ahu060812 ayy cnmmm valla ne desem bilemeidm 4. çok bana göre
3 y, bile düünemiyorum zaten
hayırlısı olsun hakkında cnm
aslında cok değil,ama hem çalışmaktan hemde sen ikiz dogurmussun ondan bu kadar cok gelebilir.ben evde olsam ve çalışma planım olmasa 5 isterdim.

canım çok geçmiş olsun 3 çocuğun vardı dimi. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

aslında cok değil,ama hem çalışmaktan hemde sen ikiz dogurmussun ondan bu kadar cok gelebilir.ben evde olsam ve çalışma planım olmasa 5 isterdim.

5 mi abowwwww
evd eolsma kız olsun isterim bendeee
ayy ahuda hamileyse düşüp bayılcammm
arkama bakmadan uzaklaşcamm takımdan banada bulaştırmaaa
kaç etti hamile

Kaptanı deryamm lakin tek spor yapanca ben ve fatma canımm benimmm yidikk yiidkk emmee erittikk

Eridiğine eminsen mesele yok balım

Evet cnm sagolsun pek guzel yemek yapar k.v. yemeden pesimi birakmadi

bu sabah esime zayifliyorum cok mutluyum dedim
cevabi: ben de cok mutluyum. Maasallah canım, genc kiz gibi olucan yakinda

Fıstık gibisin zaten sen

yani okadar diyosun.Allah Allah senin gibi sabırlı bi hatuna bu kadar sabır taşırıcı ne yapmıs merak ettim şimdi

oyyy diyorum dohtorum oyyy .

Mesafemi koruyordum da bu son geliş bana artık eskiye dönüş sinyali verdi .

Hep ben hep ben ... ne kötü değil mi

5 mi abowwwww
evd eolsma kız olsun isterim bendeee
ayy ahuda hamileyse düşüp bayılcammm
arkama bakmadan uzaklaşcamm takımdan banada bulaştırmaaa
kaç etti hamile

Kelebekte öyle bi bulaştırıcılık var ki spiral bile kaydırıyor

Tesekkur ederim Ausum, o senin guzel bakisin

Yok tatlım yoook sen menüleri iyice toparladın ... sen toparladıkça ben eşip deşecek bir şeyler arıyorum

Ilk menülerinde cıızları hatırlasana .
Oyy kaptanicem sen birde utanip yazamadigim menuleri goreydin.
Ben.hemen.adapte olamiyorum ya pat.diye kesemitorum anca boyle peyderpey
Ahu060812 gecmis olsun.canim
Allah.gönlüne göre versin

kızlar
kazanlı ütü almak isteyenler cuma günü bime geliyor tefal marka 269 tl kazanlı ütü ben alıcamm
çok rahatlatyormuşşşş
Canim gercekten cok rahatlatiyor kazanlı utu. Utu yapma zamani yari yariya iniyor fakat o satilan modelinde utu yaparken su ekleme ozelligi var mi? Suyu eklemek icin bitince kapatip suyu ekleyip belli bir sure beklemek gerekiyor ondan dedim. Kac lt.haznesi? Barı kuvvetli mi onlar da onemli. Bende var tefalin bir modeli cok memnunum

anammmm benim bey duymasın ben tefalden mayısta 800e aldım hala unutamadı.bim in önünden geçmemesi lazım

Geçmiş olsun cnm aman kaymış olsun başka bişey olmasinda önemli olan o çocukta artık rabbimin takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…