Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynı mende ahuda 10kiloaldık gekdik tekrar vermeye çalişıyıruz sende verirsin inşallah tam beynini hazırla gel canım mezun olmadanda gitme biz ahuyla listede eskilerden ikimiz varuz mezun olmadan gitmiycez inşallah

bizii boş ver, aynı şeylerrr sen nasılsınn
nasıl geçtiiii gezen tozan sensinnnnnnnnnn

masumummm çok keyifliydi ama tartı ile aramızda biraz sıkıntı oldu ödemdir diye kendimi kandırıyorum şu anda :)
sabah tartıldım da hemen.

ultra dikkat etmeye çalıştım. 4 parça bir şey geldiyse 1 tane aldım gibi. umarım kötü olmaz bu hafta çok korkuyorum.

istanbuldan sonra bana bayaaaa sakin geldi.

evet özellikle akşamları istanbuldan sonra o sakinlik de bana bir iyi geldi :)

ÖDEMDİR CNM O BOL SU İÇ KH YEME

ÖDEMDİR CNM O BOL SU İÇ KH YEME

Umarım ödemdir yoksa @Ausencia kaptanımın beklentisini boşa çıkarmış olurum.

Bugün hatta spora gitmesem mi dedim tartıyı görünce akşam bu yorgunlukla bile doğru spora bol suyumu da hazırladım bakalım

yolculuk illaki ödem yapıyor.

yok cnm
yolculuktan oluyor , birde şişiyor insan yorgunluk az uyku hepsi etken
gider cumaya kadar

uçakta ayaklarım bile şişti artık bir de -15 di hava dağda :) umarım canlarım ben yine bol su yeşilçay vs. sporla cumaya eksilerimle geleceğim inşallah.

ya size birşey soracağım. Soğuk sıkım çörek otu yağı kullanan var mı? 40kilo veren kız her sabah ondan içiyormuş. Ay kızı stalklamaktan bi hal oldum

Arada çok oldu artık abartma aus diye sildiğim alıntılar olduğu doğrudur efendim .
Şu an gittiler, Yusufun aklına uyup dönecekler mi muamma..sormadım da . Ama Yusuf o muhabbeti uzatınca ... hadi ya yemeğini yee , ya kalk hazırlannn ... konuşup durma dedim . Kötüyüm kabul .

Ahum bugün randevun galiba .
Sonucu yaz hemen merak ettim .

Şükür abla iyiz eve döndük 1 2 saat oluyor buralar kar buz soguk baya. Bebiste iyidir insallah persembe doktora gidicez pzrtesi ise basliycam sen nasilsin napiyosun

Iyi canım 24 saat kv ye maruz kalıp döndüm :) perş. Yaz bize de kontrolüde

Evet cnm bnde ne zamn evim temiz olur herseyim tam olur gelmezler ne zmn ev bos verim yatm gelirler

Tatlım hamilelik takvimine ancak baktım , sağ üste nickini tıkladığında bazı sekme isimleri açılıyor . Oradan kişisel bilgileriniz olana gir .
Hamilelik takvimi için bebeğin tahmini doğum tarihini giriyorsun orada ilgili alana .

Kaptanicem yusuf nasıl oldu

Dün gece o beyaz toplu iğne ucu kadar kalmıştı ... enerjisi tam gaz.
Bu sabah o da kalmamış beyaz.
Gayet iyi hamdolsun .

İyi pazarlar canlar,
Bugğn hava güzel kadıköye neşelenmeye gidiyorum birazcık. Biraz silkelendim dünden beri. Az daha kafa dagıtıp yogun bir haftaya enerjik başlayayım.

Davimmm aynı enerji ile dönüşünü dört gözle bekliyorum .
Yılbaşıda geçmiş olacak ...yoğunluk azalır.

Ahu060812 tamam canım teşekkürler, önemli olan sporum konusu da sana hesap vermek

Tatlım menünü alıntıladım diye bunu alıntılamışım :)) cıızz yoktu ama . Kuru yemiş... meyve ... biraz çoktu sanki.
Onlarda cıızdan bin kat iyidir.

O yüzündeki ıslaklık sevinç gözyaşları mı?

Ahhh ahhhh ... ne çok mesudum bilemezsin nanam . Darısı başına

20 dk mesafede ne yatilisi yahu

Eskiden çoktu masum ... köydeler kışın soğuk diye tüm çocuklarda kalırlardı.
Sonra bizim aramız iyice mesafeli oldu kv ile bazı sebeplerden.
Çok iyi gidiyordu öyle . Merhaba merhaba. Ama eşimmm son zamanlarda bize hiç gelmiyorsunuz lara başlamış ... onlarda geldi.

Çooook çok çok

Bugun menu

Sabah 10.30

Karatay kahvaltisi

Ogle
Lahana suyu
3 yaprak haslanmis lahana yaprak..

Aksam 17.00
Dunden kalan firinda sebze 5 kasi
4 yk bulgur pilavi
Yogurt bir kase

2 lt su spor yok ev temizliği cay ve 6 adet findik yerim..

Lahana yarıyor mu işe ada ?
Menün gayet güzel.

iyi akşamlar herkese

Eşime zor bela kondisyon bisikleti mi kurdum diyor bana eziyet etme kullanmıyacanbende ddedim kur şişman olmak istemiyorum o da artık ben de senin şişman olmanı iste iyorum dedi adamın da canına tak etmiş kilolarım

Tubam bak bu söz sana hırs yapsın .
Hem geçen hafta yaşadığın psikolojiyi de unutma .
Yaza 6 ay var . En az 75 hedeflemesin en az.

Iyi tatlım şükür .
Aynen öpme beni sende hastalanma diyor ... bende olsun bana geçsin sen iyileş diyorum

Lahana corbasi diyetini baslayacagimm kizlar simdi ocaga attim pisiyor bakalim insallah iyi olur

Ooooo iddialı diyet
Hadi bakalım .

Brokoli brokoli olalı böyle zulüm görmedi

Kilona göre 4i dlm çok değil ahum ama akşam 2 olmasın .

iradeye gel iradeyee , kahvemi cigaramı alıp gelemmi sana

Yaaaaaa keşke gelsennnnn

Evet pişman oldum bi daha yapmayacağım böyle bi şey. Gelir buraya yazar içimi dökerim ağlarım sızlarım ama bu kötülüğü yapmam kendime

Saadet kendine yapacağın en büyük iyilik bu ilişkiyi bitirmek.
Ne sen onun için dünyadaki tek kadınsın ... ne o senin için tek erkek.
Bitir ve rahatla.

Herkese iyi akşamlar Hanımlar kürkçü dükkanı açıkmı Ahu060812 @aeben

Selamlar ....
Grubun eski üyelerdensin sanırım .
Mezun mu yoksa izin mi ?

Pazar aus 50 point
Kv ile geçirelen bir hafta sonu bence 50 puan edeer

ahh şu çocuklar ee kalıyorlar mı ?

Şu an gittiler dr randevu var .
Büyük oğluna da gider.
Dönerken gelir mi bilmiyorum.
Ya böyle de yazıyorum ... şuna bak bi kadın zulh geliyor diyorsunuzda ... konuşmuyoruz yani. Aramızın kavgasız gürültüsüz limoni olması da benim yaygara koparmamamdan . Yoksa yüzünü görmek istemeyeceğim şeyler var.

pek bişey yemedik.
2 porsiyon mantı bi buçuk künefe.2 bardak kola

Herkes süper gitmiş . Biraz dely

Günaaaaydınnlar nasılsınız yorgun argın işe gidiyorum bıraksalar akşama kadar uyurdum :)

Günaydınnnn erciyes fatihi

@cydnz_1 kuzumm nerlerdesin inşallah kötü bir şey yokturr

Izmire gidecekmiş
Pazar dönerim yazmış 90 lara.
Keşke buraya da yazsaydı . Merak ettim bende.
Yazdı da görmedim mi acaba

Annen çok otoriter belli , kv daha yurdum annesi.
Allah kolaylık versin.

Betüllllll sarma lahmacun mantı aynı öğün içinde ne kadar ölçülü yenebilir kuzuuu .
Oyyyy oyyyy .

Bence de küçük küçük yaz . Bir de en az demişşş

Aynı mende ahuda 10kiloaldık gekdik tekrar vermeye çalişıyıruz sende verirsin inşallah tam beynini hazırla gel canım mezun olmadanda gitme biz ahuyla listede eskilerden ikimiz varuz mezun olmadan gitmiycez inşallah

Siz gitseniz de ben bırakmam fatma .
Ahuyu fit bi hatun göreceğim 68 en az.
Senide hedefin 88 e inşallah

Son düzenleme:
Günaydın iyi haftalar olsun...

@auscencia sayin kaptanicem meyve cok diyon da aksam yemeğimdi onlar: )))
Ayrica sabah haric hic ekmek yemiyorum sayili kuruyemiş normal dedim.
Bunları da kesersem.elimde.hic silah.kalmaz daha.80 lerdeyim önümde verilecek 20 kilo ve.sut.bekleyen bir bebisellla var
Guzel eksiler de gördüm hem :)

Böyle açıklama yapinca sanki büyük gunah islemisim de bahane üretiyorum gibi hissediyorum
Iyibisi bu ama
Suçluluk duyunca daha cok dikkat ediyorum

Ausencia gecmis olsun kuzum gitmisler.
Benim menumu degerlendirmemis Ausum kaptanim. Beni begenmiyor musun

Ahu060812 canim dra gittin galiba. Ne dediler. Hersey yolunda mi kuzum? Merak ettim seni

Aaaaa alıntılamamış mıyım

Okumuştum ama .
Akşam bulgur,mercimek,kuru bir arada ağır geldi bir tek .

Onun dışında

Yokkk düşünmez tatlım ... düşünmezler.

Benimkinin direkt kendi icraat ve sözleri.

Inan 24 saat nasıl geçti bi ben bilirim bi Allah.

Yok tatlım yoook sen menüleri iyice toparladın ... sen toparladıkça ben eşip deşecek bir şeyler arıyorum

Ilk menülerinde cıızları hatırlasana .

Ausencia kızlar gittim doktora böbrek tarafımdada resmen batma belimde öylesine doktor baktı neren ağrıyo diye gösterdim böbrektir o böbrek dedi neyse yattım masaya kadın bi baktı evet kaymış dedi spirali çıkarttı smeer aldı birde patoloji için aldı rahimde sıvı birikmiş enfeksiyon olmuş bu 2. Spiral çıkarttırışım ilkinden sonra 3. Olmuştu bundan sonra istemiyorum yaaa ama en son ilişki tam yumurtlama günüm eğer hamile kalırsamda oğlum olur oğlanın istediği Allah ın izniyle tabide ama olmasın ya Rabbim isteyenlere versin tam planlarımı yaptım yolumu çizdim daha ctesi oğlum bi kapı süsü gördü oğullarımın odası yazıyordu ama ben tek oğlanım bidaha olsun falan diye benle diyaloğa girdi bende oğlum ben unumu eledim eleğimi astım artık yoluma bakacam demiştim işte büyük konuştum reglime 13 gün var inşallah kalmam kelebekolacam ben nasıl korunacam yaa umutsuzluğa kapıldım

Evet cnm sagolsun pek guzel yemek yapar k.v. yemeden pesimi birakmadi

bu sabah esime zayifliyorum cok mutluyum dedim
cevabi: ben de cok mutluyum. Maasallah canım, genc kiz gibi olucan yakinda

Benimkinin direkt kendi icraat ve sözleri.

Inan 24 saat nasıl geçti bi ben bilirim bi Allah.
yani okadar diyosun.Allah Allah senin gibi sabırlı bi hatuna bu kadar sabır taşırıcı ne yapmıs merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…