Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aa bakmadımki hiç dur bi araştırayım

Ausencia gecmis olsun kuzum gitmisler.
Benim menumu degerlendirmemis Ausum kaptanim. Beni begenmiyor musun

Ahu060812 canim dra gittin galiba. Ne dediler. Hersey yolunda mi kuzum? Merak ettim seni
Sağol abla işte spiral kaymış enfeksiyon olmuş sıvı birikmesi olmuş bu hafta neden az verdiğim de anlaşıldı 20 günlük antibiyotik verdi birazdan da dişçiye gidecem çenedeki kist için röntgen falan çekmek isterse ne olur bilmem
canım çok geçmiş olsun 3 çocuğun vardı dimi. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Amin canım evet 3 tane vardı hayırlısı ne ise o olsun

5 mi abowwwww
evd eolsma kız olsun isterim bendeee
ayy ahuda hamileyse düşüp bayılcammm
arkama bakmadan uzaklaşcamm takımdan banada bulaştırmaaa
kaç etti hamile
Kaç masum kaç gelir yakalar seni de bak beni yakalarsa git gelme topiğe bi daha
Kelebekte öyle bi bulaştırıcılık var ki spiral bile kaydırıyor

Oyy kaptanicem sen birde utanip yazamadigim menuleri goreydin.
Ben.hemen.adapte olamiyorum ya pat.diye kesemitorum anca boyle peyderpey
Ahu060812 gecmis olsun.canim
Allah.gönlüne göre versin
Amin canım Allah gönlümü biliyo inşallah öyle olur
Geçmiş olsun cnm aman kaymış olsun başka bişey olmasinda önemli olan o çocukta artık rabbimin takdiri
İnşallah bakalım sonuçlar bir hafta sonra çıkacak da doktoru da rahimdeki sıvı birikmesi şaşırtı bende onu merak ediyorum her şeyin hayırlısı

Ticari kod GV5220
Güç (W) 2135
Kesintisiz ütüleme 1.5 saat
Buhar basıncı (bar) 4
Sürekli buhar (g/dk) 90
Dikey ütüleme Var
Isınma süresi (dk) 8
Taban Ultragliss difüzyon
Su kapasitesi (lt) 1
Kordon saklama Var
Renk Lila

özellikleirnde bunlar yazıyor tefalin kendi sitesinde buldum

Aynı mende ahuda 10kiloaldık gekdik tekrar vermeye çalişıyıruz sende verirsin inşallah tam beynini hazırla gel canım mezun olmadanda gitme biz ahuyla listede eskilerden ikimiz varuz mezun olmadan gitmiycez inşallah
İnşallah hocam bende ciddiyim bu sefer Mayıs'a kadar 15 kilo verecem tabi takımın desteğiyle yoksa kontrol edemiyorum kendimi
Ausencia merhaba kaptan sizsiniz sanırım evet eski üyelerdenim
34 yaşındayım 88 kilo ile başladım bu takımdaydım
Hedefim 75 idi 70 kiloya kadar indim mezun olmak istemedim 65 i görmek istiyordum ama 70 kiloda 3 ay kalınca pes ettim çok yoruldum moralim alt üst olmuştu ayrıldım takımdan
Şimdi tekrar 80 kiloya çıktım
Ocak 1 de başlıyorum diyete
Tabi takıma girebilirsem
Metabolik balans yapıyorum ayrıca salona başlayacam ciddi kilolar veriyorum hedef 65 bu sefer
Takım kurallarında bi değişiklik yaptınızmı 2 hafta da 2 kilo verirsen listeye girebiliyorduk şimdide öylemi
Liste çok önemli çünkü Benim için takım ruhu aslında önemli olan
Hakkımda kararı tabiki siz vereceksiniz
Teşekkürler

Ohh şimdi netten baktım rahimde sıvı toplanması hamilelik olasılığını azaltıyormuş inşallah o bana tampon olmuştur sanki kalmam gibi hissediyorum ya hayırlısı
Geçmiş olsun kanka spor yaparkenmi kaydı ilk defa duydum
Aman dikkat et kendine hamile kalma da çocuklar yeni büyüdü bi rahat edelim artık gerçi antibiyotik de kullanacaksın oda gebeliğe etki ediyor
yoksa baban bi cahilliği daha kaldıramaz
Hafta içi sana gelecem bi gün özledim seni Ece'yi gönderme okula kayra da özlemiş çünkü

Tekrar hoş geldin .
Liste dolu maalesef .
15 ti max. Kapasite . Bu hafta 3 izinli var .
2 yeni arkadaş var alınacak .
Yeniden 14 olacak . Izinliler dönene kadar da ben mezuniyetimi ilan ederim diye umuyorum.
Birde en yakın mezuniyet roxen2303 de gibi duruyor.
Ben takımı devraldığımda izinli üye çoktu . Fatmanuru da epey bekledi ancak bu hafta alabildim .
Detaylı yazıyorum çünkü , elimden gelen bir durum yok ... kural 15 diyor.
Ocakta listesiz başlarsın ... izne çıktığın kiloya dönme şartın var (6 aydan uzun sürmüş iznin gerçi ... bu durumda ekstrem kural var )
Beklersen ilk fırsatta almaya çalışırım .
Ama listesiz asla motive olamam dersen , başka takıma geçebilirsin . Izin dönüşü.

Yine de burda tanıdığın arkadaşlarla devam et derim ben . Listede ahu ve fatma var ama eskiler sürekli burda.

canım , en çok dereotu yaradı sağ olsun saraçoğlunun ne tarifini yaparsam hep olumlu sonuç alıyorum dere otunu yemeklerden önce bir tutam yiyorum hemen arkasından sıcak bir su içiyorum gerçekten rahatlattı yinede vücut lifsiz kalmasın diye lahanayı ara ara yapıp öğle yemeği niyetine yerim..

dr verdiği ilacı iki gün kullanabildim. regli olunca bıraktım ama çok şükür o iki fitil bile çok etkili oldu.. ama ne baş ağrısı yaptı kafamı kaldıramıyordum resmen...

gel canım ctesi sabahtan gel Ece gitsin okula benim büyükler 1 e kadar YOk ctesi.bende özledim valla bu arada sanırsam spor yaparken kaydı zaten benim rahim çoklu Doğum sonrası bir cm açıktı sürekli herhalde o etkiledi gerçekten babam bu sefer gerçekten ne der bilmiyorum büyük konuştum kanka ondan oldu kesin inşallah hamile kalmamışımdır

Aman kuzum yine diğer sancıdan ağrıdan iyidir baş ağrısı.
Ameliyatsız geçsin gitsin inşallah .

Son düzenleme:
canım çook geçmiş olsun... ama dr antibiyotik yazmış ya sana ay hamilesen...bi zararı olmaz mı ? gerçi ilk 40 de pek bişey olmuyormuş diye duymuştum... Hatta dinende şöyle biliyorum ilk 40 gün de yapılanlardan biz mesuluz 40 günden sonra yapılanlardan siz mesulsünüz diye...

Aman kuzum yine diğer sancıdan ağrıdan iyidir baş ağrısı.
Ameliyatsız geçsin gitsin inşallah .
ayyy evet kaptanım zaten bütün araştırmalarım ameliyatı önermiyorlar ...inşallah böyle dikkat edersem atlatırım en azından geçmiyormuş ama nüksetmesin ...

ben bildim beni ceviz suyu ve karatay kahvaltısı kabız yaptı... bide üstüne d vitamini aldım çok kabızlık yaşadım ...ceviz suyu çnkü dengeliyormuş bağırsağı ama sanırım ben fazla tükettim...

öğle yemeğinde resmen sınav vardım. 5 tane kaşarlı kuşbaşılı dev pideye karşı savaş veren maş fasülyesi salatam ve bir bardak ayranım ahhh ahh

Savaşınnnn galiba mimuuuu

Seninle gurur duyorummmm .

Bu arada bende su böreği ve baklava ile savaştım . Zafer peynirli/cevizli salatamınnn oldu

Ay ne bileyim Ada ya kafam allak bullak ama herşeyi akışına bırakıcam Mevla neyleyse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…