Cnm bizde gecen yıldı ya 450 ya 550 idi aldik. Buyuk ihtimal 450 idi. Ama olsun degdianammmm benim bey duymasın ben tefalden mayısta 800e aldım hala unutamadı.bim in önünden geçmemesi lazım
Canim gercekten cok rahatlatiyor kazanlı utu. Utu yapma zamani yari yariya iniyor fakat o satilan modelinde utu yaparken su ekleme ozelligi var mi? Suyu eklemek icin bitince kapatip suyu ekleyip belli bir sure beklemek gerekiyor ondan dedim. Kac lt.haznesi? Barı kuvvetli mi onlar da onemli. Bende var tefalin bir modeli cok memnunum
Sağol abla işte spiral kaymış enfeksiyon olmuş sıvı birikmesi olmuş bu hafta neden az verdiğim de anlaşıldı 20 günlük antibiyotik verdi birazdan da dişçiye gidecem çenedeki kist için röntgen falan çekmek isterse ne olur bilmem
Amin canım evet 3 tane vardı hayırlısı ne ise o olsuncanım çok geçmiş olsun 3 çocuğun vardı dimi. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Kaç masum kaç gelir yakalar seni de bak beni yakalarsa git gelme topiğe bi daha
5 mi abowwwww
evd eolsma kız olsun isterim bendeee
ayy ahuda hamileyse düşüp bayılcammm
arkama bakmadan uzaklaşcamm takımdan banada bulaştırmaaa
kaç etti hamile
Kelebekte öyle bi bulaştırıcılık var ki spiral bile kaydırıyor
Amin canım Allah gönlümü biliyo inşallah öyle olurOyy kaptanicem sen birde utanip yazamadigim menuleri goreydin.
Ben.hemen.adapte olamiyorum ya pat.diye kesemitorum anca boyle peyderpey
Ahu060812 gecmis olsun.canim
Allah.gönlüne göre versin
İnşallah bakalım sonuçlar bir hafta sonra çıkacak da doktoru da rahimdeki sıvı birikmesi şaşırtı bende onu merak ediyorum her şeyin hayırlısıGeçmiş olsun cnm aman kaymış olsun başka bişey olmasinda önemli olan o çocukta artık rabbimin takdiri
Canimsin papatyamm vallah dikkat ediyorum insallah olmamm lahanayi yaptim dun de cesaret edip icemedimmAman kuzum soguklarda hasta olma dikkat et kendine
İnşallah hocam bende ciddiyim bu sefer Mayıs'a kadar 15 kilo verecem tabi takımın desteğiyle yoksa kontrol edemiyorum kendimiAynı mende ahuda 10kiloaldık gekdik tekrar vermeye çalişıyıruz sende verirsin inşallah tam beynini hazırla gel canım mezun olmadanda gitme biz ahuyla listede eskilerden ikimiz varuz mezun olmadan gitmiycez inşallah
Geçmiş olsun kanka spor yaparkenmi kaydı ilk defa duydumOhh şimdi netten baktım rahimde sıvı toplanması hamilelik olasılığını azaltıyormuş inşallah o bana tampon olmuştur sanki kalmam gibi hissediyorum ya hayırlısı
İnşallah hocam bende ciddiyim bu sefer Mayıs'a kadar 15 kilo verecem tabi takımın desteğiyle yoksa kontrol edemiyorum kendimi
Ausencia merhaba kaptan sizsiniz sanırım evet eski üyelerdenim
34 yaşındayım 88 kilo ile başladım bu takımdaydım
Hedefim 75 idi 70 kiloya kadar indim mezun olmak istemedim 65 i görmek istiyordum ama 70 kiloda 3 ay kalınca pes ettim çok yoruldum moralim alt üst olmuştu ayrıldım takımdan
Şimdi tekrar 80 kiloya çıktım
Ocak 1 de başlıyorum diyete
Tabi takıma girebilirsem
Metabolik balans yapıyorum ayrıca salona başlayacam ciddi kilolar veriyorum hedef 65 bu sefer
Takım kurallarında bi değişiklik yaptınızmı 2 hafta da 2 kilo verirsen listeye girebiliyorduk şimdide öylemi
Liste çok önemli çünkü Benim için takım ruhu aslında önemli olan
Hakkımda kararı tabiki siz vereceksiniz
Teşekkürler
canım , en çok dereotu yaradı sağ olsun saraçoğlunun ne tarifini yaparsam hep olumlu sonuç alıyorum dere otunu yemeklerden önce bir tutam yiyorum hemen arkasından sıcak bir su içiyorum gerçekten rahatlattı yinede vücut lifsiz kalmasın diye lahanayı ara ara yapıp öğle yemeği niyetine yerim..Arada çok oldu artık abartma aus diye sildiğim alıntılar olduğu doğrudur efendim .
Şu an gittiler, Yusufun aklına uyup dönecekler mi muamma..sormadım da . Ama Yusuf o muhabbeti uzatınca ... hadi ya yemeğini yee , ya kalk hazırlannn ... konuşup durma dedim . Kötüyüm kabul .
Ahum bugün randevun galiba .
Sonucu yaz hemen merak ettim .
Iyi canım 24 saat kv ye maruz kalıp döndüm :) perş. Yaz bize de kontrolüde
Tatlım hamilelik takvimine ancak baktım , sağ üste nickini tıkladığında bazı sekme isimleri açılıyor . Oradan kişisel bilgileriniz olana gir .
Hamilelik takvimi için bebeğin tahmini doğum tarihini giriyorsun orada ilgili alana .
Eki Görüntüle 1930267
Dün gece o beyaz toplu iğne ucu kadar kalmıştı ... enerjisi tam gaz.
Bu sabah o da kalmamış beyaz.
Gayet iyi hamdolsun .
Davimmm aynı enerji ile dönüşünü dört gözle bekliyorum .
Yılbaşıda geçmiş olacak ...yoğunluk azalır.
Tatlım menünü alıntıladım diye bunu alıntılamışım :)) cıızz yoktu ama . Kuru yemiş... meyve ... biraz çoktu sanki.
Onlarda cıızdan bin kat iyidir.
Ahhh ahhhh ... ne çok mesudum bilemezsin nanam . Darısı başına
Eskiden çoktu masum ... köydeler kışın soğuk diye tüm çocuklarda kalırlardı.
Sonra bizim aramız iyice mesafeli oldu kv ile bazı sebeplerden.
Çok iyi gidiyordu öyle . Merhaba merhaba. Ama eşimmm son zamanlarda bize hiç gelmiyorsunuz lara başlamış ... onlarda geldi.
Çooook çok çok
Lahana yarıyor mu işe ada ?
Menün gayet güzel.
Tubam bak bu söz sana hırs yapsın .
Hem geçen hafta yaşadığın psikolojiyi de unutma .
Yaza 6 ay var . En az 75 hedeflemesin en az.
Iyi tatlım şükür .
Aynen öpme beni sende hastalanma diyor ... bende olsun bana geçsin sen iyileş diyorum
Ooooo iddialı diyet
Hadi bakalım .
Kilona göre 4i dlm çok değil ahum ama akşam 2 olmasın .
Yaaaaaa keşke gelsennnnn
Saadet kendine yapacağın en büyük iyilik bu ilişkiyi bitirmek.
Ne sen onun için dünyadaki tek kadınsın ... ne o senin için tek erkek.
Bitir ve rahatla.
Selamlar ....
Grubun eski üyelerdensin sanırım .
Mezun mu yoksa izin mi ?
Pazar aus 50 point
Kv ile geçirelen bir hafta sonu bence 50 puan edeer
Şu an gittiler dr randevu var .
Büyük oğluna da gider.
Dönerken gelir mi bilmiyorum.
Ya böyle de yazıyorum ... şuna bak bi kadın zulh geliyor diyorsunuzda ... konuşmuyoruz yani. Aramızın kavgasız gürültüsüz limoni olması da benim yaygara koparmamamdan . Yoksa yüzünü görmek istemeyeceğim şeyler var.
Herkes süper gitmiş . Biraz dely
Günaydınnnn erciyes fatihi
Izmire gidecekmiş
Pazar dönerim yazmış 90 lara.
Keşke buraya da yazsaydı . Merak ettim bende.
Yazdı da görmedim mi acaba
Annen çok otoriter belli , kv daha yurdum annesi.
Allah kolaylık versin.
Betüllllll sarma lahmacun mantı aynı öğün içinde ne kadar ölçülü yenebilir kuzuuu .
Oyyyy oyyyy .
Bence de küçük küçük yaz . Bir de en az demişşş
Siz gitseniz de ben bırakmam fatma .
Ahuyu fit bi hatun göreceğim 68 en az.
Senide hedefin 88 e inşallah
gel canım ctesi sabahtan gel Ece gitsin okula benim büyükler 1 e kadar YOk ctesi.bende özledim valla bu arada sanırsam spor yaparken kaydı zaten benim rahim çoklu Doğum sonrası bir cm açıktı sürekli herhalde o etkiledi gerçekten babam bu sefer gerçekten ne der bilmiyorum büyük konuştum kanka ondan oldu kesin inşallah hamile kalmamışımdırGeçmiş olsun kanka spor yaparkenmi kaydı ilk defa duydum
Aman dikkat et kendine hamile kalma da çocuklar yeni büyüdü bi rahat edelim artık gerçi antibiyotik de kullanacaksın oda gebeliğe etki ediyor
yoksa baban bi cahilliği daha kaldıramaz
Hafta içi sana gelecem bi gün özledim seni Ece'yi gönderme okula kayra da özlemiş çünkü
canım , en çok dereotu yaradı sağ olsun saraçoğlunun ne tarifini yaparsam hep olumlu sonuç alıyorum dere otunu yemeklerden önce bir tutam yiyorum hemen arkasından sıcak bir su içiyorum gerçekten rahatlattı yinede vücut lifsiz kalmasın diye lahanayı ara ara yapıp öğle yemeği niyetine yerim..
dr verdiği ilacı iki gün kullanabildim. regli olunca bıraktım ama çok şükür o iki fitil bile çok etkili oldu.. ama ne baş ağrısı yaptı kafamı kaldıramıyordum resmen...
canım çook geçmiş olsun... ama dr antibiyotik yazmış ya sana ay hamilesen...bi zararı olmaz mı ? gerçi ilk 40 de pek bişey olmuyormuş diye duymuştum... Hatta dinende şöyle biliyorum ilk 40 gün de yapılanlardan biz mesuluz 40 günden sonra yapılanlardan siz mesulsünüz diye...Ausencia kızlar gittim doktora böbrek tarafımdada resmen batma belimde öylesine doktor baktı neren ağrıyo diye gösterdim böbrektir o böbrek dedi neyse yattım masaya kadın bi baktı evet kaymış dedi spirali çıkarttı smeer aldı birde patoloji için aldı rahimde sıvı birikmiş enfeksiyon olmuş bu 2. Spiral çıkarttırışım ilkinden sonra 3. Olmuştu bundan sonra istemiyorum yaaa ama en son ilişki tam yumurtlama günüm eğer hamile kalırsamda oğlum olur oğlanın istediği Allah ın izniyle tabide ama olmasın ya Rabbim isteyenlere versin tam planlarımı yaptım yolumu çizdim daha ctesi oğlum bi kapı süsü gördü oğullarımın odası yazıyordu ama ben tek oğlanım bidaha olsun falan diye benle diyaloğa girdi bende oğlum ben unumu eledim eleğimi astım artık yoluma bakacam demiştim işte büyük konuştum reglime 13 gün var inşallah kalmam @kelebekolacam ben nasıl korunacam yaa umutsuzluğa kapıldım
ayyy evet kaptanım zaten bütün araştırmalarım ameliyatı önermiyorlar ...inşallah böyle dikkat edersem atlatırım en azından geçmiyormuş ama nüksetmesin ...Aman kuzum yine diğer sancıdan ağrıdan iyidir baş ağrısı.
Ameliyatsız geçsin gitsin inşallah .
öğle yemeğinde resmen sınav vardım. 5 tane kaşarlı kuşbaşılı dev pideye karşı savaş veren maş fasülyesi salatam ve bir bardak ayranımahhh ahh
Ahhh ahhhh ... ne çok mesudum bilemezsin nanam . Darısı başına
Ay ne bileyim Ada ya kafam allak bullak ama herşeyi akışına bırakıcam Mevla neyleyse güzel eylercanım çook geçmiş olsun... ama dr antibiyotik yazmış ya sana ay hamilesen...bi zararı olmaz mı ? gerçi ilk 40 de pek bişey olmuyormuş diye duymuştum... Hatta dinende şöyle biliyorum ilk 40 gün de yapılanlardan biz mesuluz 40 günden sonra yapılanlardan siz mesulsünüz diye...
Tövbe de ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?