Valla adam evde koltukta uyudu şimdi çayımı içip yapıcamayyyyyy bi an gözümde canlandıda
bugün akşama dogru yapamıyormusun sporunu
Brnim kayonvalidemin evide ikeaya yurunecek mesafede :) gorumceminki de..
İyi ev iş arası kısa sürüyormuş en önemlisi o ama Pursaklara terste kalıyo baya işyerineve ikea ya yakın , iş yerimm oranda sinpaşın orada ev ile iş yeri arası 10 dk arabayla
Hülya abla Antalya dasen nerdesin cnm ankara mı ?
nasıl giditor ikinci günn
Birileri yaş pasta mi dedi nerde nerde hani haniHayırlı sabahlar Hatunlar
Ada'm dur adım çıkmasın! Kurabiye kek pek denemedim deyyu güzel yapamam sanıyorumamma güzel yemek yaparım, bir de yaş pastalarım meşhurdur
Demi yasminim @kelebekolacam
Ben sporu akşam 5 e kadar yaptım yaptım yapamadım imkansız 5 e gidenin ödevleri ağır oluyo sonra yemek falan derken hiç fırsat olmuyo zaten akşama kadar in çık in çık akşam pil bitiyoayyyyyy bi an gözümde canlandıda
bugün akşama dogru yapamıyormusun sporunu
Ben sporu akşam 5 e kadar yaptım yaptım yapamadım imkansız 5 e gidenin ödevleri ağır oluyo sonra yemek falan derken hiç fırsat olmuyo zaten aklama kafe in çık in çık akşam pil bitiyo
İnşalalh canım devam et de kendini suçlayacak bi bahanen olmasın zayıfladıkça yapıyosun yaptıkça zayıflıyorsun ama yapmazsan şiştikçe yiyorsun yedikçe şişiyosunbende o yzüden sabah uyanıp yapıyorum ahu
degen yok dokunan yo sadece uykumdan biraz fedakarlık yapıyorum
ama madem bogazımdan fedakarlık yapıyorum
uykumdanda yapayımda biraz daha hızlı sonuç alayım diyorum
lesile eskidende güzel zayıflamıştım yine aynı olur inş
Gunaydin canim ♡♡♡ Aminnnn hepimizin dualari kabul olsun canim insaAllahGünaydın abla sen deyince farkettim bende demedim günaydın diye neyse şimdi deyim
Hayırlı sabahlar kızlar Rabbim yüzünüzü güldürsün dualarınızı kabul etsin bol eksili günler hepinize
günaydın şekerimGünaydın şekerlerim nasılsınız bakalım çok çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
ufff 2. ye hamileydim acayip bulantım vardı yemek yapıyordum ama yiyemiyordum betüle gittik ay bi karnım doydu hiççç unutmuyorum.
İnşalalh canım devam et de kendini suçlayacak bi bahanen olmasın zayıfladıkça yapıyosun yaptıkça zayıflıyorsun ama yapmazsan şiştikçe yiyorsun yedikçe şişiyosun
Valla dün gece 12 de yapacaktım ama korktum Bodrum'a gece gece inmeye
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım Güzellik ler le geçen bir gün olsun
Hülya abla Antalya da
Birileri yaş pasta mi dedi nerde nerde hani hanibiri beni durdursun bu aralar pek canim istiyor ama eger bi 70 i gorursem böğürtlenli pasta alıp bir dilim yiyecem ...daha cook varrrrr yani bu hayale
Masallah canim sen iyimissin ben yemek yaparim ama pasta boreklerde sıfır alirim...
Günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım çok çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Nare83 valla bende senden gaza geldim sabah aç karnına 2 mil falan yapsam mı acaba :) 1 gün spor salonu 1 gün leslie gibi Ay gitsin şu kilolar bııııkdım
SPOR ÇETELESİ 2.HAFTA
Sabahçılar
@Ausencia20+10+0+0
saydin78 10+15+15+0
Ahu060812 0+15+0+0
Sekercikiz 10+10+0+15
Nare83 0+10+10+10
Akşamcılar
@kelebekolacam 15+15+10+10@roxen2303 10+ 15+10
Antepia27 10 +10+10+10
mimu88 10+15
@DelyDoly10+15+10+15+20
@ErSeSi 0+0+5+0
Kızlar listedeki puan sıralaması cuma+ctesi+ptesi+salı+Çarş şeklinde
Sadece 2 mile 5 puan, 2 mil+egzersiz 10 puan
Ekledim canım
Ceyda senin spor methini duydum ama hiç görmek nasip olmadı haftaya mutlaka listedesin sen yaz desende demesende yazacam sıfırları görünce aklın başına gelir
ekledim canım
Kar daha buralara gelmedi
Evet canım müstakil yukarıya 3 kat aşağıya bi kat her yerini kullanıyorum in çıkım bitmiyo ama onlar rutin e bindiği için kilo verdirmiyor ne haksızlıksenin ev müstaakil sanırım degilmi
aynen öyle ahu haavalar iyice ısınanan kadar sabah leisle yaparım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?