mimu süper olur öyle yapsanNare83 valla bende senden gaza geldim sabah aç karnına 2 mil falan yapsam mı acaba :) 1 gün spor salonu 1 gün leslie gibi Ay gitsin şu kilolar bııııkdım
Evet canım müstakil yukarıya 3 kat aşağıya bi kat her yerini kullanıyorum in çıkım bitmiyo ama onlar rutin e bindiği için kilo verdirmiyor ne haksızlık
Ama rutin olarak istediklerini yesen bu rutin bunu hergün yiyo kilo almasın demiyo nasıl bi metabolizma yaa
lahmacunu net hatırlıyorum çünkü baya bayaaa yemiştim.Ben hiç hatırlamıyorum bak, acaba ne yapmıştım
İlaçtandır tatlim ilac kullanan kimi duysam çok rahat verdiğini soyluyorlardi coooookkkk sevindim tatlim tattinin yüzüne gulmesinenasıl gidiyor anlamadım
yada bekledimm ama degdi çok uzun sürdü ama benim bünye belli olmaz bakarsın artıdayım :)
waayyyy ben ha, lahmacunnnlahmacunu net hatırlıyorum çünkü baya bayaaa yemiştim.
yardımcıların vardı ama.bense hiçç yaklaşmadım armut piş ağzıma düş diye bekledim.acayip bulantım vardı sokaklar kokuyordu o derece.gerçi o sokaklar zaten kokardı da özellikle yazın.waayyyy ben ha, lahmacunnnBak sen Kesin deneme yapmışımdır Afiyet şifa olsun, dolayısıyla oğlumda yemiş demek ki
cnm lesileden güzel sonuç alıyorumm ben fırsat varsa yap
sabah bi ayyyyy kalmasam diyorum ama sonra akşamki yogunluk gözümün önüne gelince hemen kalkıp yapıyorum
mimu süper olur öyle yapsan
sabah uyandım, kahvaltı öncesi işe gelene kadar 4 bardak su içtim, kahvaltı sonrası 600 ml su içtim, fena değil değil miyardımcıların vardı ama.bense hiçç yaklaşmadım armut piş ağzıma düş diye bekledim.acayip bulantım vardı sokaklar kokuyordu o derece.gerçi o sokaklar zaten kokardı da özellikle yazın.
betül suyu sıcaga yakın ılık iç.sade içemiyorsan bi kaç damla limon damlat.sakın direk soguk su içme.bagırsakları mideyi kasarasın.sabah uyandım, kahvaltı öncesi işe gelene kadar 4 bardak su içtim, kahvaltı sonrası 600 ml su içtim, fena değil değil mi
oooo kraliçe hazretleriGünaydın mutlu günler.
9 da kalktim da kahvaltiydi kizi kocayi.doyurdu anca gelebldim.oooo kraliçe hazretleri
biz öğle yemeği yiycez nerdeyse.
Sana.da bisi yazmaya gelmiyorayy burnumda bi kahve kokusu msjlarda bi yerde gectiydi sanırım birileri sütlü kahve dedi...mmmmmmm gidip bi kahve yapayım.
kız ben hep ılık su içiyorumbetül suyu sıcaga yakın ılık iç.sade içemiyorsan bi kaç damla limon damlat.sakın direk soguk su içme.bagırsakları mideyi kasarasın.
yaaaaa ben de istiyorumKızlar ben spora
oy oyyyy oyyyyy alınırmıs da alınırmıssss.9 da kalktim da kahvaltiydi kizi kocayi.doyurdu anca gelebldim.
Simdi anca yesilcayimi iciyorum.koltukta
Gece cok sık kalkıyor kizim.
Kafami.hala.toplayamadim
ayy öyle dimi..adım cıkacak dikkat kelebekin canı çekebilir.Sana.da bisi yazmaya gelmiyor
Mazallah canın ceker
sen iş yerinde ip mi atlıyorsunyaaaaa ben de istiyorum
12- 13 arası yürüyeceğim inşallah, şimdilik bu geliyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?