Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahahahahaha çok komikkkk valla dogru diyon bu rutin nasıl bişiyseeee

waayyyy ben ha, lahmacunnn Bak sen Kesin deneme yapmışımdır Afiyet şifa olsun, dolayısıyla oğlumda yemiş demek ki
yardımcıların vardı ama.bense hiçç yaklaşmadım armut piş ağzıma düş diye bekledim.acayip bulantım vardı sokaklar kokuyordu o derece.gerçi o sokaklar zaten kokardı da özellikle yazın.

cnm lesileden güzel sonuç alıyorumm ben fırsat varsa yap
sabah bi ayyyyy kalmasam diyorum ama sonra akşamki yogunluk gözümün önüne gelince hemen kalkıp yapıyorum

sen hem çalışıyorsun hem çocukların var valla benim bu durumda bahanem yok :)

mimu süper olur öyle yapsan

evet canım yaaa yeni yıldan sonra bu şekilde yapacağım birazcık erken kalkmak zor ama geçen senelerde gün aydığı için sabah kalkıp koşmaya gidip eve gelip duş alıp işe gidiyordum şimdi işe gelene kadar karanlık.

yardımcıların vardı ama.bense hiçç yaklaşmadım armut piş ağzıma düş diye bekledim.acayip bulantım vardı sokaklar kokuyordu o derece.gerçi o sokaklar zaten kokardı da özellikle yazın.
sabah uyandım, kahvaltı öncesi işe gelene kadar 4 bardak su içtim, kahvaltı sonrası 600 ml su içtim, fena değil değil mi

ben saat 5de cıkıyorum 6 ya dogru cocukları okuldan alıyorum markete eve yemek hazırla yedir,saat 7 oluyor.hatta bazen 7 yi geciyor.yemekten sonra spor yapılmaz diye yapmıyordum ama en müsait zamanım 7-8 arası.dün hafif yeyince dedim yapayım.çünkğ o saatde cocukların 40dk tv molası var ve leslie 3 milde okadar sürüyor.
yoksa cocuklarım cok şükür erken yatar 9 gibi yataga yollarım en gec 10a dogru uyurlar bende 10-11 arası yapıyordum ama bu seferde eşime zaman ayıramıyorum .
3 haftadır eşim evdeydi bu hafta işe başladı onunla anca 9-11 arası vaktimiz olur.ondada beraber yaptıgımız mutfagı topla biraz tv izle az kitap okur.bende size takılıyorum.

sabah uyandım, kahvaltı öncesi işe gelene kadar 4 bardak su içtim, kahvaltı sonrası 600 ml su içtim, fena değil değil mi
betül suyu sıcaga yakın ılık iç.sade içemiyorsan bi kaç damla limon damlat.sakın direk soguk su içme.bagırsakları mideyi kasarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…